Partnerova závislosť na sociálnych sieťach ničí vzťah?
Ja neviem uzz čo maam s partnerom robiť. Od začiatku tto same. To isté. Ma chorobu asi žijete v totálne internetovom svete. Stále mobil v ruke ..sleduje ig reels...youtube. Videa..jr. To strašné otravne.spi s telefonom..uz roky. Vstava s nim. Je to úplná hroza. Jeho jediná vec čo robí je ze niečo porobi do práce a hre na chate fb...insta..zakladá si nové nicky stále. Rieši appku kadejaké. Sťahuje si rôzne datingové aplikácie že. Len tak z nudy že si poswepuje proste kto žije v okolí, baví ho to. Jee zavislly a posadnutý tým. Nepustil telefón z ruky pardon ani keď ide na veľkú. Sorry
Rád tiež komunikuje so ženami. Ma na fb aj insta asi 10 falošných profilov. 10 falošných emailov. Ja som z toho už zničená a zhrozená. To naozaj nema iné záľuby a hobby ? Keď ho ja nevytiahnem niekam spolu, sedí iba na telefone. Keď. Niekam ideme zase len chatuje si, určite píše aj so ženami to sa stavím, mňa to vyrušuje a otravuje. V noci tiež. Osvecuje izby, nedokáže byť bez mobilu ani na sekundu. Stále niečo googgluje, pozerá niečo, ajj teraz mi povedal, že ide spať a ešte browsuje a chatuje. Jeho sestra robí to isté. Je to úplne choroba. Posadnutosť podla mna. A sttrasne sa hnevá, keď. Mu to povie, je uplnd. Zúrivý. Aj teraz povie, že ide sppat už o 11 nešiel spat. Chatuje. Niekedy chatuje do rána. Len tak zabíja čas proste ja to nenávidím všetký soc.siete. on sa stále s tým hra..meni fotky, stále aktivitu menni, online statusy ,pridáva footky odobera. Mňa to už vážne alle štve strašné za tie roky. Žije úplne v neerealnom svete.
Len prehliadaš problém. A závislost na niečom je veľmi vážny problém, či sú to automaty, alkohol, ženy či mobil

Čo najskôr sa odľúbit, toto nemá zmysel, ani do budúcna. On si žije svoje...a ty určite nie si to-co má na svete najradšej. Ešte si aj píše s inými, falošné profily...to ti je jedno? Máš rada jeho, ale seba asi nie dosť...