icon

Partnerova závislosť na sociálnych sieťach ničí vzťah?

11. dec 2023

Ja neviem uzz čo maam s partnerom robiť. Od začiatku tto same. To isté. Ma chorobu asi žijete v totálne internetovom svete. Stále mobil v ruke ..sleduje ig reels...youtube. Videa..jr. To strašné otravne.spi s telefonom..uz roky. Vstava s nim. Je to úplná hroza. Jeho jediná vec čo robí je ze niečo porobi do práce a hre na chate fb...insta..zakladá si nové nicky stále. Rieši appku kadejaké. Sťahuje si rôzne datingové aplikácie že. Len tak z nudy že si poswepuje proste kto žije v okolí, baví ho to. Jee zavislly a posadnutý tým. Nepustil telefón z ruky pardon ani keď ide na veľkú. Sorry
Rád tiež komunikuje so ženami. Ma na fb aj insta asi 10 falošných profilov. 10 falošných emailov. Ja som z toho už zničená a zhrozená. To naozaj nema iné záľuby a hobby ? Keď ho ja nevytiahnem niekam spolu, sedí iba na telefone. Keď. Niekam ideme zase len chatuje si, určite píše aj so ženami to sa stavím, mňa to vyrušuje a otravuje. V noci tiež. Osvecuje izby, nedokáže byť bez mobilu ani na sekundu. Stále niečo googgluje, pozerá niečo, ajj teraz mi povedal, že ide spať a ešte browsuje a chatuje. Jeho sestra robí to isté. Je to úplne choroba. Posadnutosť podla mna. A sttrasne sa hnevá, keď. Mu to povie, je uplnd. Zúrivý. Aj teraz povie, že ide sppat už o 11 nešiel spat. Chatuje. Niekedy chatuje do rána. Len tak zabíja čas proste ja to nenávidím všetký soc.siete. on sa stále s tým hra..meni fotky, stále aktivitu menni, online statusy ,pridáva footky odobera. Mňa to už vážne alle štve strašné za tie roky. Žije úplne v neerealnom svete.

Strana
z3
sccarlet
9. mar 2024

Čo najskôr sa odľúbit, toto nemá zmysel, ani do budúcna. On si žije svoje...a ty určite nie si to-co má na svete najradšej. Ešte si aj píše s inými, falošné profily...to ti je jedno? Máš rada jeho, ale seba asi nie dosť...

sccarlet
9. mar 2024

Len prehliadaš problém. A závislost na niečom je veľmi vážny problém, či sú to automaty, alkohol, ženy či mobil

Strana
z3