icon

Partnerova závislosť na sociálnych sieťach ničí vzťah?

11. dec 2023

Ja neviem uzz čo maam s partnerom robiť. Od začiatku tto same. To isté. Ma chorobu asi žijete v totálne internetovom svete. Stále mobil v ruke ..sleduje ig reels...youtube. Videa..jr. To strašné otravne.spi s telefonom..uz roky. Vstava s nim. Je to úplná hroza. Jeho jediná vec čo robí je ze niečo porobi do práce a hre na chate fb...insta..zakladá si nové nicky stále. Rieši appku kadejaké. Sťahuje si rôzne datingové aplikácie že. Len tak z nudy že si poswepuje proste kto žije v okolí, baví ho to. Jee zavislly a posadnutý tým. Nepustil telefón z ruky pardon ani keď ide na veľkú. Sorry
Rád tiež komunikuje so ženami. Ma na fb aj insta asi 10 falošných profilov. 10 falošných emailov. Ja som z toho už zničená a zhrozená. To naozaj nema iné záľuby a hobby ? Keď ho ja nevytiahnem niekam spolu, sedí iba na telefone. Keď. Niekam ideme zase len chatuje si, určite píše aj so ženami to sa stavím, mňa to vyrušuje a otravuje. V noci tiež. Osvecuje izby, nedokáže byť bez mobilu ani na sekundu. Stále niečo googgluje, pozerá niečo, ajj teraz mi povedal, že ide spať a ešte browsuje a chatuje. Jeho sestra robí to isté. Je to úplne choroba. Posadnutosť podla mna. A sttrasne sa hnevá, keď. Mu to povie, je uplnd. Zúrivý. Aj teraz povie, že ide sppat už o 11 nešiel spat. Chatuje. Niekedy chatuje do rána. Len tak zabíja čas proste ja to nenávidím všetký soc.siete. on sa stále s tým hra..meni fotky, stále aktivitu menni, online statusy ,pridáva footky odobera. Mňa to už vážne alle štve strašné za tie roky. Žije úplne v neerealnom svete.

katkati
12. dec 2023

@lucimichi Pre autorku? 🙂

autor
12. dec 2023

@reanda presne by ma tak prizabil

autor
12. dec 2023

Už som to raz sskusala a bol Amok zz toho

autor
12. dec 2023

Ma zachladenu pubertu..je nevyzrete decko.
@miroslava21 presne decko..ktoré si honi ego a nič nerobí .žiadne. Problémy nerieši
Je to chore Čo robí
Spoznali sme sa na instagraame.

natasha1988
12. dec 2023

Čože to este si s nim???! Aku buducnost s nim ocakavas?

maty112
12. dec 2023

neda sa citat ako pises, chaoticky, zdvojene pismenka..strasne🤦

barborachors
12. dec 2023

zabijas s nim svoju mladost, tak to rob aj dalej a o desat rokov tu budes pisat, ci sa muzom este pacia styridsiatnicky...

lucimichi
12. dec 2023

@katkati prepáč, jasné, pre autorku 😁

stanulienkat
12. dec 2023

Vrat do obehu. Toto tak skoro nedozreje.

kiwi3
12. dec 2023

neviem, ale autorka s tym zjavne nama zaujem nic spravit, v zasade vobec nereaguje na komenty, asi sa potrebuje len postazovat...
inak by som chcela vediet, cim sa taky clovek vobec moze zivit.

autor
12. dec 2023

No nebolo to až. Takéto hrozne resp ssu to neejake obdobia ráz takto inokedy trošku lepšie. Sama neviemm veľmi som zalubenaa.. ale on si zije svoj nereálny netovy život .jeho fantásy world

maranco
12. dec 2023

Žije vo virtuálnom svete a teba má ako slúžku na zabezpečenie hotelového servisu vo fyzickom svete. Teba neľúbi, ak by ťa ľúbil tak chce tráviť s tebou spoločný čas a zaujímal by sa o teba a tvoje pocity.

mk22
12. dec 2023

O akej láske píšeš?
Ako trávite spolu čas?
Nápady z jeho strany? Mate spoločne koníčky, chodíte behavst, fitko.. Kino. Ci prechádzky?
Dvaja bez deti musia zbierať zážitky..
Uvarí ti, čo máš rada?
Bývate spolu?

autor
12. dec 2023

@kiwi3 ničím mas. Príležitostné práce niekedy porobi pár mesiacov niekedy nie. Niekedy je na úrade, niekedy rieši nejaký biznis. Neviem. Nemá nič stabilne.

autor
12. dec 2023

@maranco no predtým mama hotel. Teraz ja. Ako on niečo aj porobi ale malo. To musím hucat donho, že pomôž mi s týmto a taak. Net jee jeho jedinaa Záľuba.

autor
12. dec 2023

@mk22 ja maam nápady na voľný čas. A ja ic
ch realizujeme. Výlety a pod. Snažím sa. Zbierať zážitky. On však ide väčší ale stále kuka na mobil každých 5min. Mna to prirodzené. Vytáča

autor
12. dec 2023

@mk22 bývame niekedy spolu, niekedy je u mamy, maak
Me sa radi ale však zavše aj uvarí ked mu poviem vtedy jedine nekukaa. Na mobil lebo využíva dve ruky haha

kiwi3
12. dec 2023

fakt by si sa mala sama seba opytat, co ti tento vztah dava, lebo ja mam pocit, ze ta len vyuziva, vyciciava a realne ti bude bez neho lepsie. uz davno si mohla mat niekoho normalneho... "laska" sem, "laska" tam, ale ciny ziadne. keby neboli reci, nezostalo by nic. to je velmi lahke vypustit. ale fakt ti to staci? to nechces od zivota viac?

nikyball
12. dec 2023

presne takeho si zasluzis. nasli ste sa. vies preco? normalna zena nikdy s takymto blbcom nebude strácat cas.potom su tu zeny ako ty, co beru vsetko, nevazia si same seba a dobrovolne chcu byt celozivotne chudery. pocitam , ze este si s nim spravis 2-3 deti, dufajuc , ze pri kazdom sa zmeni, sem tam sa tu postazujes, ale nic viac, on si bude robit aj tak co chce. ked si zena nevazi samu seba, nebude si ju vazit ani jej chlap.

momoftwo
12. dec 2023

Ja nezvyknem utocit na autorov diskusii ale prepac, ty si padnuta na hlavu.

mk22
12. dec 2023

Nájdeš lepšieho, ver mi.
Hucat do partnera nech niečo urobí..?
Posli ho k maminke.. Samozrejme ak nie si chudera, ktorá sa drží chlapa zubami nechtami, mysliac si, že je top a posledný..

reanda
12. dec 2023

potrebujes terapiu.. nie je normalne byt zalubena do nezreleho decka a nic s tym nerobit, len ho kritizovat.. ty si asi myslis, ze ty si vo vasom vztahu ta normalna a keby sa on zmenil, tak je vsetko ok - ale to tak nie je.. keby si bola 'normalna', tak sa nikdy nezalubis do takeho cloveka a uz vobec by si s nim nestravila styri roky, tvrdiac, ze ta pri nom stale drzi velka laska..
ries seba, nie jeho

autor
12. dec 2023

Ale ste sa tu do mňa. Pustili '(

reanda
12. dec 2023

dobre ze je, dobre ze je, iba vymyslenaaaaaa

domkakvet
12. dec 2023

Je uplne na hlavu, nezabijaj s nim dalsi cas.

autor
15. dec 2023

@reanda žiaľ nie je

autor
15. dec 2023

@domkakvet áno mne sa zdá minimálne uletený totálne

domkakvet
15. dec 2023

Uleteny a na hlavu je tiez dost velky rozdiel.

mikadooo
15. dec 2023

Nebolo by ti lepšie bez neho? Tvoj priateľ je závislý, závislosť býva väčšinou na prvom mieste, ťažko sa s týmto súperom bojuje. Jedine, čo by mohlo pomôcť by bolo ultimátum a rozchod. Ak ale ani po rozchode sa nezbadá, holt nič s tým nenarobíš. Akurát si otvoríš dvere k ďalším vzťahom (snáď bez závislostí). So závislým človekom, ktorý svoju závislosť odmieta riešiť, by som určite neostávala. Čím dlhšie budete spolu, tým budeš nešťastnejšia alebo apatickejšia. Nepremárni svoj život pri závislom...

sccarlet
9. mar 2024

A pri tom ako ti dáva lásku má tiež mobil v ruke?