Partnerove nočné chatovanie
Viem, ze vam asi to, co napisem, bude pripadat trivialne a trapne v porovnani s tym, co prezivaju ine zeny, ale chcela by som vediet vas nazor. Mam partnera, ktoreho mam naozaj rada. Myslim, ze si vyhovujeme po vsetkych strankach. Jedinym problemom nasho vztahu je to, ze nebyvame v jednom meste a kvoli momentalne nemennym pragmatickym pricinam, travime spolu iba styri dni v tyzdni. Pocas tychto dni, ktore travime zvacsa u mna kvoli mojej praci, si uzivame vela radosti, spokojnosti, zazitkov, neznosti... Vsetko sa meni jeho odchodom. Komunikujeme spolu velmi vela, najma cez rozne mobilne aplikacie. A prave tam dennodenne vidim, ako moj mily chatuje cele dni a noci. Len neviem s kym a o com. Rano, ked si kontrolujem svoje veci hocikedy zistim, ze bol prihlaseny o druhej v noci. Musi vediet, ze to vidim a nijako to neskryva. Akakolvek moja snaha opytat sa na tuto temu konci milym objatim a ubezpecenim o tom, ako hrozne sa mylim. Mam vsak pochybnosti a nejako intuitivne citim, ze nas vztah pre neho nie je vyhradny. Viem, ze mozno zbytocne dramatizujem, ale frustruje ma, ze sme spolu iba dva roky a on ma svoje temy, ktore su pre nasu komunikaciu tabu. Citim sa neisto a stracam v neho doveru. Uvazujem o rozchode. Co s tym?
@mamulka211, internet nie je zabijakom nicoho. Kto flirtovat a podviest chce, tak to urobi aj keby si mu sedela 24h na kolenach. Chlapi dnes zavisli na internete pred tym sedeli v krcme, na rybach ci inych spolkoch, flirtovali, zabijali cas, nevenovali sa manzelke a detom... Bola ina forma, nie obsah (aj u zien)
@harp, odpoveda na spravy(cudzie)? Je na netr aj ked je s tebou? Toto by som povazovala za podstatnejsie nez sledovanie, co robi, ked s tebou nie je. Lebo moze (a nemusi) to byt aj prehnana podozrievavost a ziarlivost z tvojej strany. Poznam dost vztahov, ktore sa rozpadli kvoli "stihacke" (aj ked bola muzskeho rodu), viem, ze aj ja by som chlapa, ktory by ma "kontroloval", hnala svinskym krokom (chlap si len raz "pozical" z mojho emailoveho uctu jeden mail. - uplne nevinny, potreboval adresu odosielatela - a teda bol z toho riadny tanec)
@harp mne by bolo úplne jedno či si s niekým píše, hrá do noci nejaké hry, vadilo by mi to, že ho elektronika pohltila viac, ako je zdravé. Ja by som sa ho priamo spýtala, nemám rada, keď zo mňa niekto robí somára, to dokážem zo seba urobiť aj sama. Vôbec mi nevadí, ak má partner akékoľvek kontakty s kýmkoľvek, nie je mojím majetkom, ale raz ste partnermi, či už spolu bývate celý týždeň alebo nie, to je jedno, vadilo by mi, že niečo predo mnou skrýva. Mala by som sa na pozore, vôbec to nemusí byť iná baba, môže to byť napríklad stávkovanie cez net....mala by som sa na pozore.
@harp vsetko stoji a pada na dovere.. ak si od zaciatku nebudete doverovat tak potom to bude v buducnosti len a len horsie... a ked si po nociach chatuje... a doverujete si tak proti tomu nic nemam... ved aj ja predsa mam milion kamosiek s ktorymi si ideme niekedy vecer von sadnut 🙂 a priatel vobec neprotestuje lebo si doverujeme 😉 a on samozrejme tiez nikdy netrci doma a ide sa niekedy zabavit aj s chalanmi
Dakujem za vsetky vase prispevky. Mate v mnohom pravdu. Budem to v najblizsej dobe nejako riesit. Najlepsie priamo s nim. Jednoducho sa opytam a potom uz dam tomu pokoj. Popracujem na sebe a na svojej schopnosti doverovat.
@ninusa1222 na tej slepej dôvere stroskotalo už veľmi veľa vzťahov, aj tu na MK sa to nimi hemží 😒 😒 😒

@harp myslim si, ze komunikacia cez fb atd. je s kamaratmi ci znamymi bezna a podla mna hodiny ci castost pripojenia nerozhoduje, no tebe asi prekaza to, ze nemas prehlad o tom s kym komunikuje, ale to je problem tvojej nedovery voci nemu, ono tento pocit je prirodzeny vzhladom na to, v akom rezime vas vztah funguje, podla mna ak chcete vas vztah posunut a rozhodnete sa byt spolu, musite byvanie a toto vsetko poriesit, lebo z vlastnej skusenosti zakladat vztah prevazne na komunikacii cez net je malo, lebo tych par dni v tyzdni, je malo na rozhodnutie ci spolu byt v buducnosti alebo nie....