Partnerove záťahy

miska0211
31. dec 2016

Ahojte zienky, mam taku otazocku na Vas..moj partner chodi kazdy tyzden von popijat, obcas je opity viac inokedy menej..Do rana je vonku. Neskutocne ma to irituje. Vravi, ze nerobi nic zle a ze sa pri mne uz citi byt pod papucou(vycitam mu to). Nechcem od neho aby nesiel s kamosmi von , ale kazdy tyzden sa opijat do rana ?! Mne to pride byt velmi nezrele, ako daky pubertak. Ale mozno len ja prehanam. Vacsinou cez tie dni, ked ide na "zatah" pracujem, inak sme vacsinu casu spolu a je to fajn chlap. Neviem mala by som zmenit ja zmyslanie, je to ok ? Cakame babo, bojim sa ze sa to ani potom nezmeni..Neviem. Aky mate na to nazor 😊 dakujem..

kapurka270
31. dec 2016

ze chodi von s kamosmi to je v poriadku,ale musi sa pri tom opit do nemoty...ved pokecat s kamosmi dobre,dat par piv.ale co keby tie peniaze ktore prepije navyse minul radsej s tebou alebo na to male co cakate.Pride mi ze sa este potrebuje vyburit.Ja by som mu to netolerovala

miska0211
autor
31. dec 2016

@kapurka270 ved presne, keby siel s kamosmi na futbal potom na par piveciek a domov..ale kazdy tyzden do rana "neviemkde" a to uz na vyburenie mal casu a casu..Ma 33 rokov

fadama
31. dec 2016

@miska0211 ja by som mu to tiez netolerovala, par piv to este ok ale pravidelne a este sa stale opit ? tak to nie. Ja by som mu to asi urobila tiez ci by sa to jemu pacilo ( samozrejme v tvojom pripade bez alkoholu )

pribinak
31. dec 2016

Jeho spravanie ti pride nezrelé, nepáči sa ti, ze casto pije a napriek tomu si s nim urobíš dieta?
Kde je logika?

zooeynka
31. dec 2016

@miska0211 nie so divna. Toto by bolo u mna tazko tolerovatelne...A "byt pod papucou" vyzera inak ako to ze mu vytknes jeho opijanie. By som ti poradila vymenit chlapa za normalneho, ale ak cakate babo tak je to v riti. To sa bude chodit opijat do rana s kamaratmi aj ked budete mat babatko a budes potrebovat pomoc??? Mozno mu jasne povedat ze ti to bytostne prekaza a existuju aj chlapi ktori nepiju...aby jedneho dna nedaval pusu na dobru noc vasmu dietatu niekto iny ako on...ak nepochopi tak si si holt vybrala nahovno partnera.

dominikamichalkova
31. dec 2016

Už sa citi byť pod papučou?keby naozaj bol tak si ani neškrtne. U mňa by toto tiež neprešlo . Skús sa snim ešte raz porozpravať ,veď ma 33 rokov a dieťa na ceste nemože sa chovať jak pubertiak 🙂 Tebe prajem vela síl a štastne tehulkovanie 🙂

stevvvka
31. dec 2016

precitaj si knihu - ako zmenit manzela za 5 dni od psychologa Lemana.
pise o tom, ako myslia muzi, ako s nimi komunikovat, ale pise aj o pripadoch, kedy sa uz nic neda a treba odist.

sense
31. dec 2016

Budem asi zla alesk ti toto jehospravanie nevyhovuje preco s nim planujes buducnost a dieta, predpokladam ze to nerobi teraz mesiac al dva...

Osobne by mi nevadilo ak by chodil von, vadil by mi ten alkohol a to ze chodi opity domov

jamika27
31. dec 2016

@miska0211 je to strašne individuálne ...

na jednej strane si to neviem ani predstaviť u nás, na strane druhej to podľa mňa závisí od Vášho predchádzajúceho životného štýlu atď.

Aj u nás sme boli 5 rokov manželia ... kamaráti, partie, akcie ...spolu, osobitne ... No akonáhle sme začali prerábať, tak to začalo prirodzene ustupovať. A po narodení malého je to v poho. Chodí aj dva krát za týždeň na pivo na hodinku, a opije sa raz dva krát za mesiac, ale nikdy nie je dlhšie ako do pol noci. Ale je to možno aj preto, že sme dosť unavený z roboty, stavby, malého ... ale dobre mu padne vypnúť.

Ťažko je ti povedať presný model ako to u Vás musí vypadať. Určite si chce, len užiť s kamarátmi, možno by prišiel aj skôr ... ale aby pred nimi vyzeral dobre snaží sa vydržať do rána ... ktovie. Každopádne by som trochu zvoľnila možno a začala to sledovať. Prípadne u mňa pomohlo, že ho sama posielam von, nevolám neurgujem. A príde skôr, dakedy sa mu ani nechce. (pripomínam, že môj bol nočný vtáčik pekný tiež...;) ) Keď zvolíš opačný prístup - uvidíš, možno niečo zmeníš (za nejaký čas). Prípadne mu skús vytvárať celkom nenápadne nejaké povinné úlohy, nech vie, že po chľastačke musí dajme tomu ísť niečo veľmi skoro zariadiť, strať sa o malého,,, prípadne niečo iné (nenápadne ho zaúkolovať).

Môj vie, že cez víkend musí stávať ku malému, aj víkend dlhšie spím, takže si dobre rozmyslí koľko potiahne ;)

emilia25
31. dec 2016

A ako to byva stretne takeho kamarata toho pozve na pive hentakeho a za jeden vecer penazi prepitych az az.no a po materskej uz nebude druhy plat iba 200eur rodicak dalsi hladny drobny krcik.no tiez si myslim ze po porode to bude este castejsie ako do teraz.

obsadenemeno
31. dec 2016

@miska0211 ok to nie je a je nacase, aby si zacala davat nejake podmienky....ale hlavne sebe. Bud to obmedzi, alebo moze ponocovat kazdy den, ale bez teba.
Skoda, ze si sa nespytala predtym, ako si otehotnela. Su tu desiatky podobnych pribehov, ale kazdy sa radsej pouci z vlastnych chyb (ak sa teda pouci) ako z cudzich.
Je to na tebe.

ibrunova
31. dec 2016

@miska0211 Nezmení sa..

petulda333
31. dec 2016

Treba si hladat partnera aspon s podobnym pohladom na zivot a nebudu take problemy,my sme si uz na zaciatku vydiskutovali par veci a mame klud,netvrdim ze sme dokonali a ze sa navzajom nevytocime ale nemame take problemy.
Pochybujem ze sa on zmeni,ak to pre neho je ok a to je problem medzi nami,ze pre chlapov je to ok a nevidia na tom nic a nas zeny ide roztrhnut od jedu. Drzim palce nech to nejak poriesite

petulda333
31. dec 2016

@jamika27 presne si to vystihla 👏

alana1
31. dec 2016

Dopraj mu a hlavne nevycitaj.skor CI neskor rozum dostane...chlapi potrebuju pocit volnosti.

jankalukasova
31. dec 2016

na jednu stranu je dôležité stretávať sa aj s kamarátmi a zmeniť trošku vzduch, ale aby sa to konalo takto pravidelne... no neviem. Tiež sme s polovičkou dlho spolu, predtým sme chodili kade-tade po návštevách, veľa sa pilo, veľa sa žúrovalo. Postupom času sme všetci začali riešiť iné veci... z školy sa šlo do práce, potom bývanie, niekto byt, niekto domček.. v partii pribudli prvé detičky, takže sa menil aj spôsob zábavy. Je pravda, že sme nikdy nechodili po baroch, vždy sa šlo k niektorému s kamošov a to nám aj zostalo, len sa zmenili návštevné hodiny a nápojový lístok.
Ja si sama neviem predstaviť život s človekom čo chodí vyslovene po baroch a takých tých "krčmových klasikov" to už vôbec nie. V mojom okolí sa našťastie nikto taký nevyskytuje (okrem môjho švagra, ale ten je mi ukradnutý, nemám si s ním ani čo povedať, jeho život je "chlast a trtkačka"). Jednoducho je to pre mňa znak nezrelosti, znak toho, že človek nemá žiadne ambície, lebo ten čo ich má (reálne), ten nesedí v krčme, lebo vie, že ho to nikam neposunie.
Keďže budete mať dieťa, tak by som to určite riešila... veď nemusí sedieť len doma, ale myslím si, že ani raz za mesiac nie je málo. Lenže to som ja...

alaguema
31. dec 2016

@miska0211 teraz naozaj len na odľahčenie...na tej fotke vyzeráš, že máš tiež zopár frťanov v sebe 😀 Mimochodom, zmazala by som ju radšej, keď tu rozoberáš takéto osobné veci týkajúce sa inej osoby.

0silvia0
31. dec 2016

@alaguema ale no, nevieš, že dnes sa tváre na fotkách musia "nastajlovať" aby mali ten správny výraz? 😎

obsadenemeno
31. dec 2016

@alana1 si robis prdel, nie? dopraj mu a nevycitaj....sorry, ale ak by mi chlap chodil domov ozraty na prasky KAZDY tyzden ked je tu rodina, tak to teda nie. Pocit volnosti nema nic spolocne s tym, ci sa chlap chodi alebo nechodi ozierat.
Ak on na tom, ze sa kazdy tyzden ozerie do mrtva nevidi nic zle, tak ma chlapec VELKY problem. Lebo normalny chlap sa veru neozerie KAZDY tyzden. Raz, dvakrat do roka, ked je nejaka oslava ci narodky....... inak je to zavislost.
Co on potom dopraje jej a dietatu? Dopraje jej pohlad na ozrana kazdy vikend, co sa o chvilu zasne pocuravat a ogrcia celu chodbu. Dopraje svojmu dietatu, aby ho takto vidavalo pravidelne. Dopraje im nemat dostatok penazi, lebo ich radsej splachne dolu hrdlom. Dopraje im posmesky od inych, ktori sa budu najprv skyto a potom do oci vysmievat.
Ale hlavne, ze ma chlap pocit volnosti......... 🙄 a rozum nedostane skor ci neskor....lebo ho ma namarinovany v alkohole....

segga
31. dec 2016

@miska0211 Po narodeni babatka sa nezmeni..alebo zmeni, ale k horsiemu..narodenie dietata je obrovska zmena - vidim to sama na sebe, na nas obidvoch - mame 2-mesacne dievcatko... Manzel sa neopija, s kamaratmi ide na pivo raz za cas... ale ak je nieco, co Ti na nom vadi (pitie), po narodeni babatka Ti to bude vadit este viac... Ty budes vyzadovat, aby Ti pomohol (lebo sak "materska dovolenka") a on si bude chciet od dietata oddychnut (lebo sak chodi do roboty a zaraba paniaze..) Nechcem Ta strasit, ale mam zleho tusaka, ze za par mesiacov budes vypisovat aka si nestastna, ako Ti partner nepomaha a opija sa, ako si na male sama... no to uz bude neskoro.. ako pisali dievky predo mnou, ked Ti jeho alkoholizmus vadi, mala si to riesit inak, ako dietatom.. 😒

miska0211
autor
31. dec 2016

@jamika27 ja viem, ze mas pravdu..a vies, k tym uloham..Minuly tyzden nebol schopny ani stromcek vyzdobit lebo mu bolo prednejsie byt s kamosmi a pit..Takze tie ulohy by boli nanic..

dagaz
31. dec 2016

@miska0211 tak mal travit vianoce s kamosmi a bolo by vymalovane. Nevedela by som zit s alkoholikom lebo toto uz je isty druh alkoholizmu...teraz je to kazdy tyzden potom to bude 3 krat za tyzden potom 6 krat a nakoniec bude chlastat kazdy den. Ver ci nie ale po narodeni dietata sa to moze este zhorsit v zmysle: musim vypadnut a vypnut..neviem si pri malom malej oddychnut. Ty budes sama doma zatial co tvoj muz bude s kamosmi ci kamoskami...kazdopadne je to tvoj zivot a prajem Ti aby si si ho zila tak ako chces ty nie ako ta donuti osud.

stano4000
31. dec 2016

nuz asi mu nieco chyba (nemusi to byt spojene s tebou a vasim zivotom) ked si to kompenzuje niecim takymto... zisti co.

obsadenemeno
31. dec 2016

@stano4000 alebo mu len chuti chlastat....a spolocnost kamosov je mu prednejsia ako partnerka.
Taki chlapi by mali zostat sami, lebo takyto zivot im vyhovuje.

miska0211
autor
31. dec 2016

@alaguema nevedela som to vymazat, tak pardon

puklica13
31. dec 2016

@obsadenemeno s takými chlapmi by si ženy v prvom rade nemali robiť deti...V prvom rade vedela aký je a že sa nechá potrebu meniť...To bolo jej rozhodnutie mať s ním dieťa..A teraz plače že chlap chlasta 1.ligu...Tiež sa pýtam kde je logika...???

obsadenemeno
31. dec 2016

@puklica13 logika je vypnuta, ked je horuco v gatkach...... 😈

puklica13
31. dec 2016

@obsadenemeno tak nech potom nepizuka...

obsadenemeno
31. dec 2016

@puklica13 no to vies, pozname to stare "on sa zmeni, ked pridu deti, ked sa ozeni ked dopln dalsie porekadlo........
Nezmeni. Nezmeni, ved nemusi. Ked mu to bolo tolerovane doteraz, a zena nesplni svoje vyhrazky (opustim ta, je koniec atd) tak naco by sa menil. Skoda, ze vacsina zien nema ziadnu sebauctu a reci plno, ale skutek utek. Hned by sa chlapi zacali inak spravat, keby zeny dodrzali svoje ultimata. Alebo by si vybrali ten chlast a ostali by stari mladenci, lebo ziadna normalna zena by s nimi nezostala po par vikendoch, kde flaska a kamosi maju prednost.
No ale co sa tu namaham, nic sa nezmeni.......😒

daniel69
31. dec 2016

Nemyslím si, ako tu spomínal niekto predo mnou, že si alkoholom kompenzuje nedostatok niečoho. A už rozhodne si nemyslím, že by partnerka mala zisťovať ČO si kompenzuje. V prevažnej miere si chlap nekompenzuje nič, je to preňho pohodlné a luxusné riešenie. Servis zostáva, a s kamošmi je predsa tak fajn....Nikto z nás okrem autorky nevie, ako závažné a ako časté sú tieto eskapády, ale vychádzajúc z toho, čo píše, má zaděláno na riadne problémy v budúcnosti. Je lepšie tento uzol rozotnúť surovo a včas. To znamená dať podmienku, buď obmedzíš resp zrušíš prax, alebo čau. Nárazové pitie nikdy nekončí narodením dieťaťa, naopak, pod tlakom povinností zvyknú pod zámienkou utekať z domu aj tí čo predtým sedeli doma. Takže dajte si spolu kvalitné červené a vážny rozhovor. Myslím, že je čas. Nie som abstinent ale chlap. Toť moj názor😃