icon

Partnerove záťahy

miska0211
31. dec 2016

Ahojte zienky, mam taku otazocku na Vas..moj partner chodi kazdy tyzden von popijat, obcas je opity viac inokedy menej..Do rana je vonku. Neskutocne ma to irituje. Vravi, ze nerobi nic zle a ze sa pri mne uz citi byt pod papucou(vycitam mu to). Nechcem od neho aby nesiel s kamosmi von , ale kazdy tyzden sa opijat do rana ?! Mne to pride byt velmi nezrele, ako daky pubertak. Ale mozno len ja prehanam. Vacsinou cez tie dni, ked ide na "zatah" pracujem, inak sme vacsinu casu spolu a je to fajn chlap. Neviem mala by som zmenit ja zmyslanie, je to ok ? Cakame babo, bojim sa ze sa to ani potom nezmeni..Neviem. Aky mate na to nazor 😊 dakujem..

Strana
z3
petulda333
1. jan 2017

@obsadenemeno oprava ako to u nich chodi.. Moj chodi aj na lyzovacky aj chatu bezomna a ja som v poho,ine by to riesili,ale kazdy sme ini a tieto podstatne veci treba riesit skor

obsadenemeno
1. jan 2017

@petulda333 neodsudila som ho. Je vsak jasne, ze chlapec sa uz na alkohol tak trosku namotal.
Ak by nebol zavisly, tak by mu nerobilo problem partnerku vypocut a obmedzit to. ak mu teda zalezi na nej viac ako na chlaste.

petulda333
1. jan 2017

@obsadenemeno hej ale to su nase zenske myslienky,chlapi to tak nevidia,pre nich to nie je nic tak neriesia preco by to mali menit,ale nie vsetci samozrejme

obsadenemeno
1. jan 2017

@petulda333 tak to nie je uplne pravda, lebo ja poznam kopu chlapov, co je pre nich rodina na prvom mieste a nemusia si chodit liecit boliestky tym ze sa ozeru kazdy vikend.
Ale ako som uz pisala, je to kazdeho volba, co v zivote akceptujeme a co nie.

miska0211
autor
1. jan 2017

Dakujem Vam za nazory.
Porozpravali sme sa a myslim si, ze nam to pomohlo..Su veci na ktorych musim aj ja popracovat, ale verim, ze sa nam podari aj toto prekonat a vytvorit harmonicke prostredie pre nas a nase babo. Partner zhodnotil, ze by sme taketo "team buildings" mali mat castejsie 🙂 Uvidime co nam prinesie buducnost.

libawet
1. jan 2017

@miska0211 nie je to v poriadku. Ak toto robí teraz, bude to robiť aj naďalej a čoraz viac. Alkohol je droga, možno je už závislý a asi aj na svojich kumpánoch niekde v šenku, čo je zle. narodením dieťaťa sa to môže len zhoršiť, že bude utekať preč. Keď ste spolu len chodili, nevidela si, že je taký? Určite sa totiž nezmenil. Myslela si si, že sa zmení? Že Ty ho pritiahneš a Vaše dieťa? Omyl! Nuž, za chyby sa platí.

miska0211
autor
1. jan 2017

@libawet praveze to nebolo tak casto

libawet
1. jan 2017

@miska0211 "moj partner chodi kazdy tyzden von popijat, obcas je opity viac inokedy menej..." - mne to pripadá často.

miska0211
autor
1. jan 2017

@libawet cca posledne 4 mesiace

libawet
1. jan 2017

@miska0211 ako som písala - alkohol je droga a zvyká sa neho ľahko. Písala si, že ste sa porozprávali a pomohlo to. To je dobrá cesta, ak aj on chce v tom čosi robiť, aby sa váš vzťah zlepšil. No buď v strehu, čo sa týka jeho pitia. Mal by tráviť čas s Tebou a potom s vašim dieťaťom, vy ste jeho rodina, nie kamoši v hostinci, a toto by si mal uvedomiť. A ak si už uvedomil, je na dobrej ceste, držte sa, držím Vám palce.

petulda333
1. jan 2017

@obsadenemeno ved hej mas pravdu,ja som si tiez hladala takeho co uprednostni mna a dieta nez inych. Ale poznam aj takych co ich zeny uhnali do ,,rodiny,, a oni potom utekali...kazda mame co sme si vybrali

jeennyv
2. jan 2017

@miska0211 taketo zatahy su bezne, ale u mladych ludi...pubertakova, ale nie u cloveka, ktory bude mat onedlho zodpovednost za rodinu...porozpravajte sa, ze budete traja budes potrebovat pomoc aj vecer atd..raz za cas ventil dobre ale nie vzdy...ak bude uprednostnovat kamaratov a svoje zaluby, tak to uz bude stale tak a nebudes s dietatom na prvom mieste a na to pozor...

Vo vseobecnosti je to iba partner nie manzel a tak sa aj ludia spravaju...

lavender273
2. jan 2017

@miska0211

Tak vitaj v klube! Presne toto teraz riesime u nas doma. Mojho muza (41 r stary kon!) ani dieta nezmenilo, skor naopak! Sme spolu 7 rokov a aj od zaciatku stale v soboty siel na pivo, ok bolo to na par hodin. Minuly rok sa dal dokopy s jednou partiou a z obcasneho piva sa stali kazdotyzdenne opijacky! Tiez nechapem preco sa musia sťať pod obraz božì! A chichotaju sa z toho jak pubertaci.Zo zaciatku som bola ticho, nechcela som byt za stihacku, ved nech ma kamaratov. Zacalo ma to iritovat viac a viac a jeho odpoved bola ' vsak nic zle nerobim'. Ja fakt neviem ci poniektori su fakt tak retardovaní ze nechapu pointu! No..minule sa vybral na obed s kamosom ( o 12 ) a prisiel domov o 9 vecer! ( a den predtym chlastal s nimi do rana do 2! ) a mna necha doma s dietatom a ani ho netrkne ze nieco zle robi. Tak mi praskli nervy a som mu spravila taky cirkus ze si to bude pamatat do konca zivota. Nie som zastanca zakazov prikazov ale ma ultimatum, ja alebo oni a moze si vybrat. Ak este raz pojde s nimi na "pivo" balim mu kufre a leti. A toto som uz mala urobit davno! Clovek sa snazi byt tolerantny a akurat mu len naseru na hlavu. Uz dva tyzdne sedi doma na zadku, som zvedava ako dlho mu to vydrzi. Sorry za dlhy prispevok, a za vypustenie pary z mojho problemu v tvojej teme. ( akurat ze som sa zase samonasrala 😀 )

Ja by som to uz netolerovala. Pacilo by sa mu to keby to bolo naopak? Pochybujem!"

miska0211
autor
2. jan 2017

@lavender273 ved presne o to ide, ze keby sme sa my zeny zacali spravat rovnako, tak by to chlapi nevedeli predychat..som zvedava, ci by nam presla veta "ved nerobim nic zle"..

@jeennyv nemyslim si, ze je problem v tom, ze je to zatial len moj partner a nie manzel. My sme chceli svadbu v lete, ale kedze mam vtedy termin porodu, tak spravime malu svadbu na jar.

modrykonik33
20. mar 2023

@lavender273 ahoj, vydržalo mu to aj po čase?

Strana
z3