icon

Partnerovi vadí make up

16. feb 2023

Ahoj, s partnerom sme spolu 2 roky a ja si dávam taky výrazný makeup a on to vedel od začiatku, že taká som a zrazu mi to akosi vyčíta 😔

macekovam
16. feb 2023

Nedáš fotku?

martinmmartin
16. feb 2023

No problem so sebaistotou je samozrejmy ale stavim sa ze si ho on neuvedomuje a vybera si cestu lahsieho odporu zosobnit svoje obavy do predmetu Makeup a snazit sa ho teda zbavit . Ak sa mu to podari vsetko bude podla neho zas paradicka........Vies co je za tym tak to musite vyriesit vo svojej podstate a nie riesit iba vonkajsie dosledky ktorym sa podarilo vyplavat na povrch

taminka1986
16. feb 2023

A nebude to tym ze vypozoroval ze nejak extra vyrazny make up v okoli nikto nenosi?

aurelia2000
16. feb 2023

Možno sa mu niekto posmieval a hanbí sa za teba.

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
16. feb 2023

@taminka1986 Tak sme z mesta čiže tu je všeličo

autor
16. feb 2023

@aurelia2000 spoločný známy to buď nekomentuju alebo chvália čiže o tom neviem a ani si to nemyslím

autor
16. feb 2023

Asi dačo také si dávam, len líca takto nie

macekovam
16. feb 2023

Pridaj sebaaaa

autor
16. feb 2023

@macekovam svoje fotky určite zverejňovať na inertenete nebudem

aurelia2000
16. feb 2023

Tak toto je fakt riadna omietka 😔 No ale tí, ktorí ťa majú radi, to akceptujú ako tvoju súčasť. Tí ťa nebudú predsa kritizovať.

mackamizjedlaskrec
16. feb 2023

Zlata moja nos si co chces ako chces A pametaj Nikto ale ze nikto ti nebude hovorit co mas nosit !Je to tvoje telo ..keby si si dala aj omietku jeho do yoho nic !Ale ze uplne nic !!!To co teraz mu vadi make up a potom si bude mysliet ze ta moze doma zamkinat ?Nikdy nedovol nikomu prekracovat hranice !

autor
16. feb 2023

@aurelia2000 Tak áno je toho dosť ale mne sa to tak páči a neviem prečo by som to mala meniť

autor
16. feb 2023

@mackamizjedlaskrec Ďakujem, tak to beriem, že moje telo moja voľba

autor
16. feb 2023

@mmoni89 Páčiť sa mu to nemusí, ale povedala by som, že nemá právo to zakazovať

mmoni89
16. feb 2023

Zakazovať nie, ale tak treba nájsť nejaký kompromis. Ci netoleruje ze vôbec makeup alebo len to ze je taky výrazný?

autor
16. feb 2023

@mmoni89 Skôr by som povedala ten môj výrazný, lebo všeobecne k mejkapu sa nevyjadril nikdy nejak

viera27
16. feb 2023

Podla mna sa mu nejaky dobrak smial,alebo nieco splechol. Tak zacal byt vsimavejsi. Nos si co chces a kedy chces,to rozmyslas dobre. A to nie som zastancom makeupu,licim sa malo. A viem si predstavit,ze takyto styl ako si dala vie vyzniet velmi zle. Dobre na fotke,na zivo omietka riadna. Ale to je v prvom rade len a len tvoja vec a nikoho do toho nic,rob si ako uznas za vhodne. Nikomu tym neublizujes predsa a svojpravna predpokladam tiez si.

milenke
16. feb 2023

Mala som podobnú situáciu...a som rada že som dala na partnera....ale to as časom mi došlo....toto je veľa make-up strašne veľa....ja som bola taká istá....ale som rada že som z toho von 🙂

mmoni89
16. feb 2023

Tak samozrejme ze je to tvoja vec, ale chápem aj jeho ze sa mu to nepáči. Nemá právo ti to zakázať. Ale ty ho zas neprinutis aby sa mu to páčilo. Ja som mala tiež na výber ze ci bude počúvať môjho priateľa (teraz už manžela) ze mu to vadí pripadne ho nechám kvôli tomu (co neprichádzalo do úvahy 😄) alebo mi to maľovanie nestojí za to aby som o neho prišla alebo riešili stále také blbosti keď sú v živote podstatnejšie veci

autor
16. feb 2023

Lenže je to niečo čo ku mne patrí, nechcem sa toho vzdať, vedel to od začiatku nevadilo nič a zrazu vadí,

aurelia2000
16. feb 2023

Koľko máš rokov? Ja neverím, že ťa to bude dlho baviť, takáto zložitá úprava...možno zistil, že si pekná aj bez toho 😍

autor
16. feb 2023

@aurelia2000 To nie je podstatné, a to že časom ma to možno baviť nebude ok, možno nebude ale teraz sa mi to tak páči a nevidím dôvod to meniť

mmoni89
16. feb 2023

Tak ľudia sa menia, dozrievajú. Tak to nemeň keď nechceš. Povedz mu ze to nechceš a hotovo. A uvidíš ako to dopadne. Inú možnosť nemáš

0kristina0
16. feb 2023

Ja si zase myslim, ze chlapcovi uz padli ruzove okuliare a zacal ta vnimat realnejsie. Zistil, ze sa mu umeliny nepacia.

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
16. feb 2023

@0kristina0 Tak načo si potom so mnou začínal? Vedel to od začiatku aká som

tamitamitami
16. feb 2023

Podľa mňa je hlavné že ty si spokojná a tebe sa to páči. Ja osobne by som mu povedala že sa takto cítim dobre a meniť svoj výzor nechcem, nech už túto tému viac neotvára.

Btw. Áno ten make-up na fotke je adekvátny skôr ako večerné líčenie na deň je to na môj vkus troška viac výrazne. Možno by si mohla máličko ubrať.
Ale na druhú stranu v meste chodí takto upravených veľa žien, takže ak sa to páči tebe nič by som nemenila.

autor
16. feb 2023

@tamitamitami V meste je toto výhoda, podobné vidno často, na dedine je to iné

0kristina0
16. feb 2023

Tak mozno sa mu to zo zaciatku pacilo a teraz zmenil nazor.