icon

Partnerovi vadí, že nosím náhrdelník od bývalého

17. feb 2023

Mám vzťah, a od môjho bývalého som dostala na narodeniny náhrdelník s mojim menom. Je to len obyčajná bižuteria, ktorú nosím len preto lebo sa mi páči ako šperk/doplnok, ale môjmu terajšiemu to dosť vadí, neviem veľmi čo s tým, asi si niekto povie, že je to maličkosť ale zase mne sa ten prívesok dosť páči a zase keby sa jedná o snubný prsteň tak pochopím, i ked ten by som nenosila ani ale zase obyčajný náhrdelník? Neviem...

katkazocele
17. feb 2023

@autorka a skutočne nemáš žiadny citový vzťah/pekné spomienky k tomuto náhrdelníku? 🙂

autor
17. feb 2023

@katkazocele nemám, max tak to, že je tam moje ,,cudzo-znejúce" meno ale ex mi to nepripomína

0kristina0
17. feb 2023

Ved v pohode, nos si co chces len mi to pripomenulo psov, nic viac.

katkazocele
17. feb 2023

@aurorka tak skús ho pokojne o tomto fakte presvedčiť, je piatok večer, niečo vymysli a zabudne na náhrdelník 😍

autor
17. feb 2023

@katkazocele O to sa snažím už asi niekoľko dní

ivangeline
17. feb 2023

No tka ja by som z principu nenosila nieco po byvalom. :D Postupne som vsetko vratila alebo vyhodila.

katkazocele
17. feb 2023

@ivangeline ja som tiež vrátila také drahé náušnice, bolo mi to divné ich nosiť pri súčasnom😅 ale chápem aj autorky celkom , kedže je tam jej exotické meno vyryté

autor
17. feb 2023

@ivangeline Každý podľa seba, ale ja v tom zmysel nevidím, pochopím keby mi ho to pripomína, že mám na to zlé spomienky tak chápem, že to niekto dá preč.

autor
17. feb 2023

@katkazocele Tak zase exotické vyslovene nie je :D

bessie12
17. feb 2023

Ja mam zopár veci ešte po prvom bývalom. A vyhodit ich ani nahodou neplánujem 🙂

katkazocele
17. feb 2023

@autorka nechcem písať pred desiatou neslušne, ale musíš to zobrať,, do vlastných rúk,, 😂 neverím, že by potom mal námietky pre nejaký náhrdelník 😉 tak povedz nám už ako znie to meno? 😅

autor
17. feb 2023

@katkazocele Jessica

autor
17. feb 2023

@bessie12 Súhlasím, nevidím v tom zmysel to vyhodiť.

katkazocele
17. feb 2023

@autorka teraz ma napadlo, čo ak to berie ako vizuálny znak lásky tvojho ex k tebe 😨 chápeme sa?

bessie12
17. feb 2023

Načo mam vyhodit dobre a pekne veci. Len preto, že to je od ex ??? 🙄

autor
17. feb 2023

@bessie12 Súhlas, ked je to oblečenie, je pekné, dá sa nosiť prečo nie.

autor
17. feb 2023

@katkazocele Tak možno, ale zase je to len moje meno, žiadne srdiečka ani nič také s láskou

bessie12
17. feb 2023

Konkrétne mam šaty a sal od neho. Škoda vyhadzovať, ked viem, že to budem nosiť/ nosím. Plysaky tiež mam od ex. To taktiež nevyhodim, lebo plyšaky mam veľmi rada 😁

autor
17. feb 2023

@bessie12 Ja mám aj knihu od ex a nevyhodím ju, aj aloe veru mám od ex :D a pestujem ju už roky

autor
17. feb 2023

@bessie12 aj iné veci ale už ani neviem čo všetko

bessie12
17. feb 2023

Teraz si mi pripomenula, že knihy som tiez dostávala od neho 😁😁 to už dupľom nevyhodim. Kvety tiež som dostala, ale tie mi neprežili 😁

autor
17. feb 2023

@bessie12 A zase teraz ja premýšľam, že nechám aloe veru vysušiť a trpieť :D (ironia)

sticker
bessie12
17. feb 2023

No chudáčik ten kvet. Teraz ho "musis" vyhodit, lebo je to od ex 😔😁😁
Keby som mala spočítať koľko veci ma priatel v dome od ex manželky, tak ten dom by bol takmer prázdny. Lebo väčšina nábytku je jeho exky. 😁😁

autor
17. feb 2023

@bessie12 To tiež, ved ja ani neviem, že čo je od rodiny, kamošov alebo od ex

bessie12
17. feb 2023

vsak toto, ze kto si to ma vsetko pamätat kto, kedy a co kupil.

autor
17. feb 2023

@bessie12 A zase keby ja napr. neznášam jeho matku tak mu nemám právo kázať o tom, že naj to vyhodí všetko od nej, šak to by bolo 99% vecí čo má doma

bessie12
17. feb 2023

veru tak. Nema problem, tak si vyrobi 🙄

autor
17. feb 2023

@bessie12 Alebo, že si s bývalým kúpime mačku a teraz čo vyhodím ju na ulicu? NO určite nie

sense
17. feb 2023

Mam náušnice od ex, aj ich nosím. Môj terajší s tým problém nemá aspoň to už nekomentuje. 1x keď ich videl na mne tak vraví ze ako mi pristanú, okomentoval som to len štýlom, darček na 30. A keď sa spýtal ci od ex, vravím hej. Zatvarul sa síce nie moc nadšene ale tak som mu vysvetlila ze ich nosím preto ze sa mi páčili a aj páčia a ze absolútne to neznamená ze by som nejakým spôsobom myslela na ex... Aj keď žiaľ občas myslieť musím keďžeame spolu dieťa... A po ďalšie nevýhodim diamantové náušnice len kvôli nemu. Ale prstene kt mam od exov nenosím ale mam ich...som povedala keď nebudem mat na chleba ich predám...
Rovnako mi nevadí ze on nosí hodinky od ex... Tiež stali par stovák...

autor
17. feb 2023

@sense Tak zase dieťa je istý záväzok, čiže tam spomienky a myslenie akoby je potrebné v určitej miere, ale zase veci čo sú pre mňa len doplnok, prečo by to malo vadiť