Partnerovi vadí, že nosím náhrdelník od bývalého
Mám vzťah, a od môjho bývalého som dostala na narodeniny náhrdelník s mojim menom. Je to len obyčajná bižuteria, ktorú nosím len preto lebo sa mi páči ako šperk/doplnok, ale môjmu terajšiemu to dosť vadí, neviem veľmi čo s tým, asi si niekto povie, že je to maličkosť ale zase mne sa ten prívesok dosť páči a zase keby sa jedná o snubný prsteň tak pochopím, i ked ten by som nenosila ani ale zase obyčajný náhrdelník? Neviem...
@lindous Ostatné veci nevie, nepovedala som lebo sa nepýtal ani neprišlo na tému, len na prívesok sa pýtal tak som povedala...to či by mu vadili? ...no neviem, je to možné...a či býva žiarlivý aj na iné= tak zvykne sa ma pýtať ked ma videl alebo počul, že s niekým volám tak sa pýtal s kým, ale neviem deje sa to tak párkrát za mesiac, (mohla by to byť podľa teba žiarlivosť?) lebo v tomto si nie som istá, nedeje sa to vkuse. ALe je pravda, že sme sa raz rozprávali, že koľko sme mali vzťahov, a mne to aj bolo divné, že načo sa pýta tak ale on mi povedal tak som si povedala aj ja, a ja som mala za sebou trošku väčšie číslo ako on a tak nejak krútil hlavou, ale zase už nikdy sme sa o tom nebavili, to už ani neviem kedy bolo, aj rok to môže byť dozadu
@bessie12 Tak ten dvojaký meter jednoznačne platí, chlapi to zvyknú mať, ale aj celkovo spoločnosť
@nikolka1986 Hovoris, ze chlap sa nevyjadruje, ako zena.
Tak sa teda vyjadrim obsirnejsie, ako to vidim ja a ako by nieco take vplyvalo na mna, kebyze moja nosi nahrdelnik, od ex.
Neviem, ci vam to niekto niekedy povedal baby, ale zenska sija, je jednou z najkrajsich casti zenskeho tela.
Ja milujem, ked pristupim ku svojej zene a ona nakloni hlavu na bok a ponukne mi svoju siju, aby som jej ju pobozkal.
A ja jej odhrniem vlasy, aby som jej siju odhalil a mohol ju pobozkat.
Potom sa k jej siji tesne nad klucovou kostou prisajem a pokracujem az licu a skoncim na jej perach.
Mame z toho pozitok obaja, lebo nam to obom robi dobre.
A bolo by maximalne blbe, keby moja zena, na takom mieste, nosila nejaku cetku, od ex.
To by som ju na siju veru nepobozkal.
A akoze nic v zlom, ale toto musi byt velmi hlupa zena, ked tak urputne trva na nejakej zasratej cetke od ex, s vedomim toho, ze to jej partnerovi vadi a keby bola aspon trosku normalna, tak by ju uz davno zahodila.
A mne by darmo rozpravala, ze pre nu nema ziadnu citovu hodnotu, ked sa jej nosenia, tak urputne zastava.
Bud k svojmu ex, este stale nieco citi, alebo jej ego viac, ako jej partner, alebo je strasne blba na to, aby jej iste veci dosli.
A potom sa este cuduje, ze sa jej partner pyta, s kym vola, ked zbytocne drazdi jeho ziarlivost.
To je fakt taka hlupa, ze nechape, ze aj ked jej to partner nepovie, tak proste ziarli?
Kazdy normalny chlap, ktory lubi, do istej miery ziarli, je to uplne prirodzene a pokial sa to neprehana, tak je to v poriadku.
A kazda normalna zena, to chape a svojho muza zbytocne nedrazdi.
Zenska sija, je okrem toho, ze je jednou z najkrajsich casti zenskeho tela, jej v istom zmysle, aj jej vykladnou skrinou, na ktorej nosi sperky.
Pokial je sija zeny ozdobena nejakym vkusnym nahrdelnikom, kazdy sa na to rad obdivne pozrie a tej zene, to robi dobre.
A ze by sa mal niekto na siju mojej zeny pozerat a vidiet nahrdelnik, od jej ex?
Ved nieco take, by muselo byt blbe kazdej, aspon trosku normalnej zene.
A ked uz by som mal k tomu vyjadrit este obsirnejsie, tak poviem asi tolko, ze pokial je zena moja, patri mi aj jej telo, aj jej dusa.
Nie, ako moj majetok, ale ako nieco, na co mam pravo len ja.
A ja by som proste nezniesol, aby najkrajsie casti tela mojej zeny, okupovali akesi cetky, od jej ex.
To, akoby ku svojej siji, este stale, okrem mna, pustila aj jeho.
A ak uz mam vyjadrit vsetko, tak akoze som mal mat nejaku cetku od jej ex, na ktorej noseni by moja zena tak urputne trvala a ktore by mi ho pripominali, na ociach, este aj pri milovani???
Nuz, nastastie, moja zena taka hlupa nie je.
A ziadna, aspon trosku normalna zena, by nejaku cetku od ex nenosila.
@petedea Vyššie som písala tiež niečo v tom zmysle, ale poviem ti, ak by to autorke chlap napísal a povedal takto ako ty, tiež by mu to neprešlo. Jemu neprejde žiaden dôvod a to je fakt.
@nikolka1986 Ak na nu ziadne argumenty nezaberu, tom pripade, by som sa takej baby velmi rychlo zbavil.
@petedea Ked mi dá (celkovo) niekto dobrý argument, tak dobre uznám
Toto sú teda problémy .Vždy budú dva tábory ,komu to bude vadiť ,ten nech si to vyrieši vo svojej nevyrovnanej hlave a potom tí,čo im to nevadí .Ja nosím od ex a aj môj nosí ,už aj desiatky rokov a nikdy sme s tým problém nemali .Keď už žiarli na nejakú vec ,zrejme bude aj v iných oblastiach majetnicky a žiarlivý a to by som prehodnotila vzťah ….
@marca12 tiež mi príde, že ak to ma v hlave v pohode so sebavedomím/sebaistotou, tak by to neriešil
Su zeny chapave a chytre a su aj sliepocky kotkodak, ktore nechapu nic a nic na neplati.
On ti zrejme iný argument nedá. Niekedy je lepšie ustúpiť. Čo budete mať z toho keď budete tvrdohlaví obaja? Alebo si ho daj vtedy keď nebudeš s ním. No už počujem to by bolo divné alebo niečo podobné. Ale je lepšie byť na nože kvôli drobnosti?
@simka17161 Tak ano, ale zase problém má on, nie ja. Ja by som bola radšej za rozhovor a nájdenie kompromisu, aby obe strany boli spokojné. Ale to musia chcieť obaja.
U mna by nemal sancu. Vsimam si prave taketo drobnosti na ludoch a podla tohto viem,ze toto nebude dobry partner do zivota.
@marca12 Ja som tiež typ človeka čo si všíma detaily a aj ked sa jedná o maličkosti tak aj na malých veciach môžu vznikať veľké
@nikolka1986 Vidim podla jej komentarov, ze je to hlupa, priecna zena, na ktoru neplati ziadny argument a na svojho partnera ohlad neberie a za kazdu cenu, si musi ist svoje.
O mne hovori, ze nemam sebavedomie a sebaistotu, ale moje sebavedomie by sa pri takej hlupej, nechapavej a priecnej zene velmi rychlo prejavilo tym, ze by som ju poslal do haja, proste taku zadubenu priecnu zenu nepotrebujem.
Nie som typ, ktory by svoju zenu vo vsetkom obmedzoval, napr. chodieva sama na niekolko dni, ku kamoskam a ja to beriem tak, ze chcu mat damsku jazdu a respektujem to, ale su veci, ktore mi proste vadia a toto, by mi vadilo.
A ked je zena zadubena a nic nechape a nic na nu neplati a za kazdu cenu, si vzdy musi ist svoje, tak nech si ide, ale bezo mna.
Pytal som sa na toto svojej zeny a len co som dopovedal, bez uvazovania mi odpovedala, ze by naramok od ex nenosila, ak by mi to vadilo a ani by to nijako nekomentovala.
A ked som sa jej spytal preco, tak odpovedala, ze jej na mne zalezi viac, ako na nejakej bizuterii od ex.
Takto veci riesia zeny, ktorym na ich partneroch naozaj zalezi.
@petedea skôr mi príde, že hlúpy si ty :D
Pre teba je detail, ze si hlupa, zadubena a priecna a neplati na teba ziadny argument a na nejakej cetke ti zalezi viac, ako na svojom partnerovi a za kazdu cenu, si musis ist svoje?
To teda ziadny detail nie je.
@petedea vidis a ja som sa pytala svojho muza a este som ani nedopovedala a on na to, ze nie, nevadilo by mu to vobec... Ze mat tieto problemy a prezidentsky plat k tomu a zivot gombicka...
@petedea A to, že on nosí oblečenie od ex je v pohode? to je dvojaký meter
Ja neviem, co ti mam na to povedat, povedal som toho dost.
Partnerske vztahy nie su o tom, co chcem len ja a laska uz vobec nie.
Ved uz len to samotne, ze to vytahujes na net, na miesto toho, aby si sa o tom bavila s nim, hovori same za seba.
A potom sa baby cudujete, ze mate vo vztahoch problemy, ked so svojimi partnermi nedokazete komunikovat a brat na nich ohlad a robit kompromisy.
Toto totiz v skutocnosti vobec nie je o nejakom nahrdelniku, ktory je len bezcennou cetkou, ale je to o tom, co tym svojmu partnerovi vyjadrujes.
A to ti fakt na tom nahrdelniku zalezi viac, ako na nom???
Preco to hovoris mne, ze nosi tricko od ex?
Nie je v mojej moci to vyriesit, naco to sem vynasas, rieste si problemy medzi sebou a nevynasaj to na verejnost, lebo tu ti kazdy povie nieco ine a nic sa tym nevyriesi.
Alebo v skutocnosti problem vyriesit nechces, len si nechat pohladkat ego a ked ti niekto povie iny nazor, ako chces pocut, tak je zle?
Ty si musis urcit priority, co ti je prednejsie a za co ti tvoj partner stoji.
@petedea Celkovo komunikácia je niečo s čím majú ľudia problém a preto ja chcem komunikovať a riešiť veci, z vlastnej skúsenosti sa mi to na 99percent vyplatilo, porozprávali sme sa a našli riešenie a ked nie tak ak to bolo veľmi vážne ukončili sme kontakt, všetko je o komunikácii medzi ľudmi, ale komunikovať musia chcieť obaja
@autorka
@petedea ti to perfektne vy argumentoval, len ty si ideš svoje. Ono vies, niekedy sa vravi mudrejsi ustúpi... ale ty si proste tvrdohlavá a ideš si len to svoje. Resp.rada mudrujes apresadzukes si len to svoje. Nie si ochotná urobiť ziadny kompromis. Byt chlapom, nebola by som s tebou.
Btw, aký argument by ti mal dat, aby si akoze súhlasila, hm?
@lienka.7 To musí on povedať, ja to vyhodnotím, ale to čo mne hovorí mi nepríde ako dosť dobrý dôvod.
Ja s kompromisom problém nemám, ale zase to, že ja niečo odstránim nie je kompromis (v tomto prípade) a zase on si tiež ide stále svoje, v tom prívesku, že to mám dať preč, čiže obaja sme tvrdohlavý
@lienka.7 Ale možno je tu niečo... kedže moj chlap má dvojaký meter tak nech ani on nenosí veci od ex, nech ich odloží
@autorka ty si neuveriteľná 🤣🤣🤣
Pripadas mi ako robot uplne bez citov.
Keby si bola co k čomu a použila rozum, nielen trvala na blbých argumentoch, ktoré vyhovujú len tebe, tak umne docielis, aby ti kúpil novy on sam, a možno aj hodnotnejsi, nie nejakú bezvyznamnu bižu.
Btw, aj môj mal veci od ex, a nie netrvala som na tom, aby ich nenosil, ale zapojila som mozog a pomaly som mu tie veci "pretriedila" a kupila mu odo mna. Vies, možno tebe je to fuk, ale ja nemám chuť pri sexe sa divat na trenky od nejakej jeho ex... proste mi to vadi, daco ako ti písal
@petedea
Ale to ty nikdy nepochopis

@cacianka bohuzial tu vzdy platil dvojaky meter 🙄