Partnerovi vadí, že nosím náhrdelník od bývalého
Mám vzťah, a od môjho bývalého som dostala na narodeniny náhrdelník s mojim menom. Je to len obyčajná bižuteria, ktorú nosím len preto lebo sa mi páči ako šperk/doplnok, ale môjmu terajšiemu to dosť vadí, neviem veľmi čo s tým, asi si niekto povie, že je to maličkosť ale zase mne sa ten prívesok dosť páči a zase keby sa jedná o snubný prsteň tak pochopím, i ked ten by som nenosila ani ale zase obyčajný náhrdelník? Neviem...
Autorka, zbytocne budes vysvetlovat... Kto chce, pochopi, kto nie, nie... Vela zrazi paty k sebe, sklopi usi... Im to vyhovuje je to v poriadku. Tebe, mne a este asi 2 3 to nevyhovuje a aj to je v poriadku... Kazdy sme nejaky a je dolezite najst k sebe kompatibilneho...
Na jednej strane chapem ako to myslel @petedea, na druhej strane, je to stale len vec, ktora ma tesi a paci sa mi...
Ale nebozkavas mu šiju pri pulovri od exky, ani nehladkáš chlpaté nohy pri fusekli od exky 🤪
Ja nosím všetko od bývalého .. prstene retiazky náušnice... Môj terajší vie že som to musela dostať a nerieši. Neviem koľko máte rokov, ale my už takéto veci neriešime. Síce u mňa ide o zlato. Možno bizu keďže nemôžem nosiť stále, asi je to trošku iné .. neviem.
@gertrudaosem Ale ja tiež takéto veci neriešim, nevidím tam nič zlé, tak ja zlato veľmi nemôžem, len bižu alebo chirurgická oceľ

@lienka.7 Tak keby niečo donesie, podobné, môžem nahradiť ale potom aj on nech odloží veci od ex aby sme si boli kvit