Partnerovi vadí, že nosím náhrdelník od bývalého
Mám vzťah, a od môjho bývalého som dostala na narodeniny náhrdelník s mojim menom. Je to len obyčajná bižuteria, ktorú nosím len preto lebo sa mi páči ako šperk/doplnok, ale môjmu terajšiemu to dosť vadí, neviem veľmi čo s tým, asi si niekto povie, že je to maličkosť ale zase mne sa ten prívesok dosť páči a zase keby sa jedná o snubný prsteň tak pochopím, i ked ten by som nenosila ani ale zase obyčajný náhrdelník? Neviem...
Autorka, zbytocne budes vysvetlovat... Kto chce, pochopi, kto nie, nie... Vela zrazi paty k sebe, sklopi usi... Im to vyhovuje je to v poriadku. Tebe, mne a este asi 2 3 to nevyhovuje a aj to je v poriadku... Kazdy sme nejaky a je dolezite najst k sebe kompatibilneho...
Na jednej strane chapem ako to myslel @petedea, na druhej strane, je to stale len vec, ktora ma tesi a paci sa mi...
Ak je to bizuteria, zbavila by som sa toho. Nestoji to za jedinu hadku.
Ale nebozkavas mu šiju pri pulovri od exky, ani nehladkáš chlpaté nohy pri fusekli od exky 🤪
Nerob druhému to co nechceš aby robil tebe
Ja nosím všetko od bývalého .. prstene retiazky náušnice... Môj terajší vie že som to musela dostať a nerieši. Neviem koľko máte rokov, ale my už takéto veci neriešime. Síce u mňa ide o zlato. Možno bizu keďže nemôžem nosiť stále, asi je to trošku iné .. neviem.
@gertrudaosem máme tesne po 30
@gertrudaosem Ale ja tiež takéto veci neriešim, nevidím tam nič zlé, tak ja zlato veľmi nemôžem, len bižu alebo chirurgická oceľ

@lienka.7 Tak keby niečo donesie, podobné, môžem nahradiť ale potom aj on nech odloží veci od ex aby sme si boli kvit