icon

Partnerovi vadí, že som si dala ostrihať vlasy

14. jan 2023

ahojte, mám taký problém. Mám vzťah už 2 roky a mala som vlasy dlhé asi do polky chrbta ale mala som zničené konce a chcela som trošku zmenu tak som si dala vlasy ostrihať na také polodlhé povedzme, že ich mám teraz niečo pod ramená ale môjmu partnerovi to dosť vadí :( vraj nevyzerám dosť žensky :( a som z toho taká smutná teraz. Pritom nemám až také krátke vlasy a vedel, že ich mám zničené a, že to idem dať podstrihnúť a plus tie vlasy predsa dorastú.

Strana
z4
interneta
26. jan 2023

Diskusiu som si vsimla nahodou. Dlzku vlasov striedam viac-menej tak, ze ich necham rast, kym mi nelezu na nervy. Vacsinou je to spojene aj s tym, ze padaju, su znicene, chcem uz zmenu a pod. Tak sa dam ostrihat (nikdy nie na uplne kratko). Muzovi sa tiez pacia dlhe. Neviem, ci ma nejaku hranicu, pokial je dlzka ok a odkial uz nie. No asi by som pozerala ako puk, keby mi to zadrel takym stylom, ako opisujes. S tou zenskostou je to aj na moj vkus prehnane, ale ok, asi to tak vnima (niektore vyzeraju zensky aj v kratkom strihu, ak im pristane - za mna to nie je len o vlasoch). Pravdupovediac, mne sa tiez paci muz v dlhsich vlasoch a tazko si zvykam, ked pride cerstvo ostrihany. Tema nie je vazna, preto je vhodna na to, snazit sa o pocitoch hovorit.

Strana
z4