Lámanie a vypadávanie vlasov po melírovaní
Ahoj , mám taký problém v Auguste som bola na melire , ale posledné 3-4 týždne ma začalo trápiť vypadávanie vlasov je to také že keď si prejdem rukou po vlasoch tak mi pár ostanú v ruke a tiež pri česani dosť , ako nieje to až také že extrémne vypadávanie ale trápi ma to,predtým som nemala , vlasy mám dlhé husté po pás , ani viditeľne niesú veľmi zničené až nato vypadávanie (dĺžky vlasov ) a končeky
Akurát včera som si dala podstrihnuť vlasy kúpila vitamíny na posilnenie vlasov aj sérum do vlasov na posilnenie a dalsie neviem čo skúsiť 😐 baby ktoré ste to mali podobne čo vám pomohlo a za aký čas sa to ustálilo ? Prosím rady ❤️ a tiež za aký čas je vhodné sa prefarbiť ? Nakoľko my už vychádza melír a nevyzerá to pekné skôr do žltá , 🫤 Chcela by som ísť do tmavej ale ak mám to vypadávanie tak si myslím že teraz by to viac ešte pohoršilo
tak sa lámu alebo vypadávajú?
a melír si mala už aj predtým?
a vek?
@biba_18 kedy ako niekedy polka vlasu niekedy celý aj z tou cibuľkou , ako som písala predtým má takéto vypadávanie netrápilo , a áno melír som mala aj predtým cca 2 roky do zadu potom hnedú a viac než rok som nefarbila vlasy a teraz tento mikromelir , mám 27
keď sa ti zlomí uprostred, vlas je oslabený (melírom) a mechanicky ho potom zlomíš...
na to je dobré vlasy hydratovať a posilňovať (hydratačné a proteinové masky) - a dávaj pozor ako si dávaš vlasy do copu (používaj vhodné gumky)..
čo sa týka vypadávania s korienkami - to pomôže to čo si si kúpila + masáž vlasovej pokožky (stačí kefa s guľkami a masírovať každý večer) ... možno aj nejaké trichologické vyšetrenie by sa zišlo, či netreba vlasovú pokožku prečistiť ...
samozrejme by bolo dobré neoslabovať vlasy melírom ... to by bolo pre nich najlepšie ...
samozrejme by bolo dobré neoslabovať vlasy melírom ... to by bolo pre nich najlepšie ...
@biba_18 určite po tejto skúsenosti už melír nechcem, mám aj taku masažnu kefu , len nech sa to ustáli a nech mi prestane to vypadávanie som z toho zúfalá , dúfam že to podstrihnutie trochu pomôže , za aký čas by to mohlo ustúpiť ?
@biba_18 určite po tejto skúsenosti už melír nechcem, mám aj taku masažnu kefu , len nech sa to ustáli a nech mi prestane to vypadávanie som z toho zúfalá , dúfam že to podstrihnutie trochu pomôže , za aký čas by to mohlo ustúpiť ?
@anonym_autor podstrihnutie pomôže končekom. proti lámaniu pomôže čo som písala - to je v podstate hneď. vypadávanie, to je pár týždňov až mesiacov ...
@anonym_autor podstrihnutie pomôže končekom. proti lámaniu pomôže čo som písala - to je v podstate hneď. vypadávanie, to je pár týždňov až mesiacov ...
@biba_18 ďakujem ❤️ ešte doplním že používam hairbust modru a orandzovu radu tiež orandzový balzám od HB , a ako olej na vlasy mám ten od L'Oréal molecular dvojfázový ( ten som zatiaľ nepoužila ) len neviem či to môžem takto kombinovať spolu a plus to sérum do pokožky vlasov
@biba_18 ďakujem ❤️ ešte doplním že používam hairbust modru a orandzovu radu tiež orandzový balzám od HB , a ako olej na vlasy mám ten od L'Oréal molecular dvojfázový ( ten som zatiaľ nepoužila ) len neviem či to môžem takto kombinovať spolu a plus to sérum do pokožky vlasov
@anonym_autor doteraz ti vlasy vôbec nevypadávali? Neverím.
Kup si K 18. Pomaha zocelit vlas.
@anonym_autor doteraz ti vlasy vôbec nevypadávali? Neverím.
@anonym_d35c6f veď samozrejme že občas nejaký ten vlas vypadol ale nemala som hromadné vypadávanie ako teraz
Podobné otázky konzultujem s AI. Napíšem, aký je problém, čo som používala, s akým efektom a inteligencia mi navrhne riešenia. Ešte to poupravíme a doplníme nejaké špecifikácie, ale ja som spokojná.
@anonym_d35c6f veď samozrejme že občas nejaký ten vlas vypadol ale nemala som hromadné vypadávanie ako teraz
@anonym_autor denne vypadne až 200vlasov.Skús ich niekedy spočítať.Ale len tie s korienkami

tak sa lámu alebo vypadávajú?
a melír si mala už aj predtým?
a vek?