icon

Lámanie a vypadávanie vlasov po melírovaní

Včera o 08:51

Ahoj , mám taký problém v Auguste som bola na melire , ale posledné 3-4 týždne ma začalo trápiť vypadávanie vlasov je to také že keď si prejdem rukou po vlasoch tak mi pár ostanú v ruke a tiež pri česani dosť , ako nieje to až také že extrémne vypadávanie ale trápi ma to,predtým som nemala , vlasy mám dlhé husté po pás , ani viditeľne niesú veľmi zničené až nato vypadávanie (dĺžky vlasov ) a končeky
Akurát včera som si dala podstrihnuť vlasy kúpila vitamíny na posilnenie vlasov aj sérum do vlasov na posilnenie a dalsie neviem čo skúsiť 😐 baby ktoré ste to mali podobne čo vám pomohlo a za aký čas sa to ustálilo ? Prosím rady ❤️ a tiež za aký čas je vhodné sa prefarbiť ? Nakoľko my už vychádza melír a nevyzerá to pekné skôr do žltá , 🫤 Chcela by som ísť do tmavej ale ak mám to vypadávanie tak si myslím že teraz by to viac ešte pohoršilo

biba_18
•
Včera o 09:07

tak sa lámu alebo vypadávajú?
a melír si mala už aj predtým?
a vek?

autor
•
Včera o 09:14
@biba_18

tak sa lámu alebo vypadávajú?
a melír si mala už aj predtým?
a vek?

@biba_18 kedy ako niekedy polka vlasu niekedy celý aj z tou cibuľkou , ako som písala predtým má takéto vypadávanie netrápilo , a áno melír som mala aj predtým cca 2 roky do zadu potom hnedú a viac než rok som nefarbila vlasy a teraz tento mikromelir , mám 27

biba_18
•
Včera o 09:29

keď sa ti zlomí uprostred, vlas je oslabený (melírom) a mechanicky ho potom zlomíš...
na to je dobré vlasy hydratovať a posilňovať (hydratačné a proteinové masky) - a dávaj pozor ako si dávaš vlasy do copu (používaj vhodné gumky)..
čo sa týka vypadávania s korienkami - to pomôže to čo si si kúpila + masáž vlasovej pokožky (stačí kefa s guľkami a masírovať každý večer) ... možno aj nejaké trichologické vyšetrenie by sa zišlo, či netreba vlasovú pokožku prečistiť ...

biba_18
•
Včera o 09:30

samozrejme by bolo dobré neoslabovať vlasy melírom ... to by bolo pre nich najlepšie ...

katkazatka
•
Včera o 09:38

pouzivaj vlasovy olej. Melir vysusuje vlasy.

autor
•
Včera o 09:39
@biba_18

samozrejme by bolo dobré neoslabovať vlasy melírom ... to by bolo pre nich najlepšie ...

@biba_18 určite po tejto skúsenosti už melír nechcem, mám aj taku masažnu kefu , len nech sa to ustáli a nech mi prestane to vypadávanie som z toho zúfalá , dúfam že to podstrihnutie trochu pomôže , za aký čas by to mohlo ustúpiť ?

biba_18
•
Včera o 09:45
@anonym_autor

@biba_18 určite po tejto skúsenosti už melír nechcem, mám aj taku masažnu kefu , len nech sa to ustáli a nech mi prestane to vypadávanie som z toho zúfalá , dúfam že to podstrihnutie trochu pomôže , za aký čas by to mohlo ustúpiť ?

@anonym_autor podstrihnutie pomôže končekom. proti lámaniu pomôže čo som písala - to je v podstate hneď. vypadávanie, to je pár týždňov až mesiacov ...

autor
•
Včera o 09:52
@biba_18

@anonym_autor podstrihnutie pomôže končekom. proti lámaniu pomôže čo som písala - to je v podstate hneď. vypadávanie, to je pár týždňov až mesiacov ...

@biba_18 ďakujem ❤️ ešte doplním že používam hairbust modru a orandzovu radu tiež orandzový balzám od HB , a ako olej na vlasy mám ten od L'Oréal molecular dvojfázový ( ten som zatiaľ nepoužila ) len neviem či to môžem takto kombinovať spolu a plus to sérum do pokožky vlasov

anonym_d35c6f
•
Včera o 10:26
@anonym_autor

@biba_18 ďakujem ❤️ ešte doplním že používam hairbust modru a orandzovu radu tiež orandzový balzám od HB , a ako olej na vlasy mám ten od L'Oréal molecular dvojfázový ( ten som zatiaľ nepoužila ) len neviem či to môžem takto kombinovať spolu a plus to sérum do pokožky vlasov

@anonym_autor doteraz ti vlasy vôbec nevypadávali? Neverím.

anonym_0de7c9
•
Včera o 10:50

Kup si K 18. Pomaha zocelit vlas.

autor
•
Včera o 11:54
@anonym_d35c6f

@anonym_autor doteraz ti vlasy vôbec nevypadávali? Neverím.

@anonym_d35c6f veď samozrejme že občas nejaký ten vlas vypadol ale nemala som hromadné vypadávanie ako teraz

anonym_49f93e
•
Včera o 12:03

Podobné otázky konzultujem s AI. Napíšem, aký je problém, čo som používala, s akým efektom a inteligencia mi navrhne riešenia. Ešte to poupravíme a doplníme nejaké špecifikácie, ale ja som spokojná.

anonym_d35c6f
•
Včera o 15:39
@anonym_autor

@anonym_d35c6f veď samozrejme že občas nejaký ten vlas vypadol ale nemala som hromadné vypadávanie ako teraz

@anonym_autor denne vypadne až 200vlasov.Skús ich niekedy spočítať.Ale len tie s korienkami