icon

Partnerovi vadia deti

20. nov 2021

Začalo som sa s niekým stretávať,od začiatku vedel že mám deti a zrazu mu to vadí,som z toho smutná.Jasne deti sú priorita ale aj tak to boli

Strana
z2
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
panelacikova
21. nov 2021

Nečítam celú diskusiu, ale asi budem vybočovať z "priemeru". čo konkrétne mu vadí? ty si nič nepriblížila, iba to, že mu dieťa vadí... Možností je veľa. možno si mu "dala" a prestal prejavovať záujem a odôvodnil to dieťaťom. možno sa mu nepáči, ako dieťa vychovávaš, možno je dieťa premaznané, on chcel v niečom zakročiť a ty si ešte vyhúkla na neho a nedržala si s ním. a ďalších minimálne 20 príkladov by som tu mohla hodiť do pléna. kým neodôvodníš, čo mu zrazu vadí, tak ja osobne nemám tendenciu na toho muža nadávať, ako niektoré predo mnou. ani ženy - matky nie sú sväté a mnohé dokonca prežívajú až opičiu lásku voči svojmu dieťaťu. na tom stroskotávajú aj mnohé manželstvá, z ktorých dokonca dané deti vzišli. takže vôbec by som tvoju známosť nevidela čierne, kým neviem o danej situácii viac 🙂

hivanik
21. nov 2021

@soldi ...jej super....Je dobré mať v niekom oporu....Teším sa s Tebou.....Dôležité je aby mal rád aj tvoje ratolesti...

kamatopo
21. nov 2021

Mne to povedal iba raz po roku že mu prekáža že nie je otcom môjho syna 😂. V tom momente bol koniec a karma je zdarma doteraz nemá ani toho svojho.

jaskolka
21. nov 2021

Zistil, čo znamená mať dieťa a jednoducho to nechce. Nechce cudzie dieťa, možno ani vlastne nebude chcieť.
Hotovo, nič iné by som v tom nehľadala. Skratka sa rozidete a život ide ďalej.
Horšie by bolo, keby to klame, predstiera, že ma dieťa rad a za chrbtom by bol na neho zlý, a podobne.
Takto je priamy, zistili ste, že sa k sebe nehodíte. Aj o tom je spoznávanie sa vo vzťahu. Rozlúčte sa slušne a každý choďte svojou cestou.

Strana
z2