icon

Partnerstvo medzi katolíčkou a moslimom v zahraničí

lulka12
6. dec 2012

Tak dievčatá poteší ma každá skúsenosť, argument v diskusii na danú tému. Moja neter si v zahraničí našla priateľa z Egypta. Keďže cez víkend idem na návštevu k jej rodičom a som dosť priamej povahy , mám vážne obavy ,že nedokážem udržať jazyk a kriticky zhodnotiť naivitu dievčaťa.

Problém vidím v tom ,že sa za každú cenu snaží ostať v zahraničí. Doma má otca po porážke, chorú sestru a dusnú atmosféru. Školu skončila ako BC na druhý pokus a rozišla sa s priateľom po dvoch rokoch.

alice107
9. dec 2013

@kuwait len pozor ,ved vies... aby klietku nezavrel. to musis dobre strazit. 😉 u nich nikdy jeden nevie.... 😝

kuwait
9. dec 2013

@alice107 on je slavik v klietke 😀

alice107
9. dec 2013

@kuwait aha 😀

demo
9. dec 2013

@kuwait ze saudi zaplatia hocico je jasne, ale konspiraciu asi nie. S tou pomohli zapadni internetovi hltaci bludov zdarma. Keby nieco mali saudi zaplatit, tak dokazy o tom, ze si to americania cele ukuli sami. Obchod sa ale zjavne zatial neuskutocnil 🙂

kuwait
10. dec 2013

@demo Zaplatili jednemu americanovi aby natocil document Fahrenheit a odtial sa zacali odvijat konspiracne teorie lebo niektori tomu filmu uverili.2 miliony $ za to dostal a bolo to financovane z vyssich miest,tu to nieje ziadne tajomstvo

kuwait
10. dec 2013

@demo No Sarkozy chcel zavriet usta Kadafimu (ten vsade hovoril o tom ako Sarkyho financne popdporuje vo volbach)a takto to potom dopadlo s Lybiou,ked ho odstranili.

kuwait
10. dec 2013

btw.Kaddafiho synovia pravidelne navstevovali Francuzsko,jeho syn tam mal dokonca zlte Lamborghini s lybijskou spz,svoju jachtu kotvili v Antibes,chodili na nakupy do Pariza aj 5 krat do roka,mali uzke kontakty s francuzskou vladou,Sarkozyho financne podporovali,mozno mali aj spolocne business investicie a Sarky s nimi takto zatocil 😅 Tomu nikto nemohol spociatku verit ked ich zacal bombardovat 😨

erjona
13. dec 2013

@alice107 A toto tvrdenie si prosim ta z ktorych mudrych stranok vycitala?

ellise
14. dec 2013

@kuwait a víš že bych tomu věřila, těm konspiračním teoriím, ale v podstatě dokážeš na každou událost udělat konspirační teorii

tady je takový klid, to vypadá holky, že pečete vánoční cukroví

kuwait
14. dec 2013

@ellise baby pecu ja sa balim a mame som objednala hotove kolaciky tak hadam jej to donesu pred vianocami som si nevsimla ze je to az v BANSKEJ Bystrici ten obchod ale vraj dorucuju kurierom ,tak uvidime ako to dojde

yanni
18. dec 2013

@ellise ja uz som dopiekla a polovicu chlapi uz aj doslova zozr.... grrrrr Ma porazi.

ellise
21. dec 2013

Koukam ze je tady klid jak na pesine. Mne to zacne dnes kapr se vali ve vane cukrovi nedodelane a darky nezabalene. Tak pres vsechny spory co jsme tady meli vam preji vsem klidne spokojone a stastne vanoce, detem bohatou nadilku a dospelym pevne nervy 🙂

erjona
21. dec 2013

Ahojte, tak ja uz mam vsetko hotove, darceky dobalene, stromcek hotovy, kekse dopecene, dnes ma caka este odkrutit narodeninovu party pre maleho a kapra kupujem zasadne v den vianoc, uz naporcirovaneho, takze prajem vsetkym pokojne sviatky a vsetko najlepsie so noveho roka 😀
@ellise - dakujem 😀

eva8
21. dec 2013

prajem krásne pokojné sviatky, iskričky šťastia nielen v detských očkách, ale i v dospeláckych 🙂

ellise
21. dec 2013

Vanocka v troube kapr naporcovany uz jen to cukrovi

kuwait
21. dec 2013

a my sme sa prave doterigali zo Svajciarska lebo moj muz musi mat original lebkuchen 🙄 a zajtra pojdeme kupit stromcek hadam este budu mat lebo promenade anglais je nejaka rozkopana(tam ich predavaju)Vo Svajciarsku prsalo cele 3 dni a tu v Nice dufam ze nebude prsat taka som dosla unavena ako by som sama 20 kilov tych lebkuchen upiekla 😀 Vsak sa tu zajtra hadam este vsetky pred sviatkami zideme.

alice107
21. dec 2013

u nas pohoda. napecene mame, /nie mnou/ 😉 , stromcek ozdobime pravdepodobne zajtra a 26 odchadzame na kanarske. zelam vsetkym citatelom a pisatelkam tohoto fora spokojne vianocne sviatky. 🙂

mariuskaa
22. dec 2013

Ahojte
Ja som práve pohľadnice dopisala ;) zajtra posielam.
Dala som niečo podobne ako smotanovu tortu do ladnicky. A to uvidím ci bude maly to jesť. U nás nikto okrem mna nie je na sladké. Uvidíme ci toto im bude chutit. A zajtra robím medovnicky prvý krat.
Minuly rok som tu mala rodinu aj slovenske napecene bolo prvý krat. Ale u nás to nemá kto oceniť. Kedže nikto neje sladké.
Na Vianoce ideme ku kamosom takze urobím len cranberry sauce (omáčka?) ku morke. Stromček mame uz od 1 decembra. A Synacik si prvý krat uvedomuje meniny a ma ku koncu roka tak sa teší.
Darčeky bude mat 3. Každý den mi ukazuje cely katalóg a ukazuje skoro na vsetko ze to chce ale od nás ma 2 a od Kamosky 1 spolu 3 koniec.
Krásne a šťastne sviatky všetkým.

kuwait
22. dec 2013

@mariuskaa aj tebe stastne a vesele,u nas moj muz ten zas sladke vyslovene zerie nakupil si tie zimt sterne a lebkuchen a krmi sa tym,moj syn sa napchava sniclami uz od rana,doniesli sme tie uz hotove mrazene z talianskeho Lidla,chutia lepsie nez co som tu ja robila 😀 neprsi tu tak pojdeme este dokupit co to,vcera moj muz schytil uplny hysak ked si syn v Milane kupil kabat nuz nebol lacny ale hentaka reakcia???Pritom on sam si ho skusal a nesadol mu.Zeby zavist??? 😀 Men 😠
@alice107 nuz aj tu mame palmy a to ti verim ze ides za teplom my sme uplne vymrzli boli sme v Lugane a Milane a stacilo 3-5 stupnov ze si vidis svoj dych tu na Riviere je do tych 15 stupnov,tak prijemne

demo
22. dec 2013

dievcence, co sme si, to sme si, vsetkym vam zelam pekne a pokojne sviatky.
a pripajam peknu pesnicku 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=yC13juMBtLU
mariuskaa
22. dec 2013

@kuwait Inak dobrý nápad s tými sniclami. To možem urobiť a zemiakový salad nech sa realizujem v kuchyn a nieco navarim. Mužovi to chuti a malému to pokrajam a skúsim ho prehovoriť ze to su chicken nuggets! 🙂
Žiadnu vianočnú atmosféru necítiť aj ked sme mali doteraz sneh. Nejako sa oteplilo na 15 stupňov takze dosť teplo teraz. Takze nech aspoň nieco navarim. Aj kapustnica budem robiť. Kebyze nejdeme ku kamosom tak muz by všetko objednal pre nas z wholefoods. Co šťastie ze ideme. Za 3 týždne sa stahujeme do susedného mesta. Takze pomaly balime. A chodia nám firmy dávať cenové estimates.

mariuskaa
22. dec 2013

@erjona
Happy birthday To F!

vevesh
22. dec 2013

tak ja prajem vsetkym stastne a vesele, bohatu nadielku pod stromcekom a hlavne vela zdravia a stastia do noveho roku, ostatne uz pride samo 😀
no ja nejake hody nechystam, kedze o par dni cestujeme a so sebou to brat nebudem 😎 ale ako to vyzera, vianoce znova budeme mat zelene 😠 😠 stromcek sa stavia az 24ho, rybu ideme kupit zajtra do rybarni, detiska sa uz vytesuju, lebo kapra miluju 😵 a okrem toho sa mozu vykukat ako rybky vo vode plavaju 🙂 upeciem marlenku a zopar medovnikov,a par navstev medzi tym, takze budem mat akcne dva dni 😎 ale mm sa uz tesi na stedrovecernu veceru 😀 😀pokoj, klud,volno a rozbalovanie darcekov 😅
@mariuskaa ja som to tiez skusala s tymi nuggetami, ale u nas to nepreslo...nuggety zje jedine z mekaca..brrr. 😠

mariuskaa
22. dec 2013

@vevesh naštastie u nas maly miluje MacDonald len kvôli hráčke!
Takze to ja kupujem len hračku nic iné!!! ;))
Žiadne jedlo. Nuggets ma maly rad bio. On sa teší a kontroluje všetko pri pokladni ze ma značku - organic!
Pozná uz. A hovorí: this is organic, this is organic....
Aj tak blbosť. Ja uz neverím ničomu. Kupujeme Apple sauce organic ale ma to spotrebu 3 mesiace bez Ladnicky. Takze síce krásne ze su to nepostrekovane káblové ktoré su v krásnej 40 rokov rpostrekovanej pôde ked tam nasypali chémiu aby to vydržalo 3 mesiace bez chladnicky. ;( škoda reči.

demo
22. dec 2013

@mariuskaa mojho syna zase znepokojuju Ecka. Pri vsetkom sa pyta, ci tam nahodou nejake nie je. Troska som to s tou osvetou prehnala 😀

mariuskaa
22. dec 2013

Namiesto káblové ma byt jablone!

vevesh
22. dec 2013

@mariuskaa tak u nas je bio bio (spotreba tak cca. 4-8 dni, zalezi od produktu)...ale moja mala zje pat veci a nic viac 😠 😠 😠a to nie obrazne..naozaj ma pat veci, kt. zje a nic ine ona do ust neda....to ma po mm 😠..tiez je taky vyberavy, ale on nastastie zje toho viac... 😠 najmladsia je najlepsia...ta zje vsetko, co sa pred nu polozi 😀 😀 😀ju aj tak volame ze vsejedacik nas... 😎

mariuskaa
22. dec 2013

@kuwait ale to je je maly vyrastal ako jedinacik?
Nechcel súrodenca? Ja dom nikdy nechcela mat len jedno ale bude sám.

kuwait
22. dec 2013

@mariuskaa moj muz zje snicle ked ho nikto nevidi 😀 aj vcera v noci ked si myslel ze vsetci spime si jednu hodil do fritezy a pekne si na na nej posmakol 😀
maly absolutne rezolutne proti on sa nechce o nic z nikym delit,od malicka bol proti surodencom