Partnerstvo medzi katolíčkou a moslimom v zahraničí
Tak dievčatá poteší ma každá skúsenosť, argument v diskusii na danú tému. Moja neter si v zahraničí našla priateľa z Egypta. Keďže cez víkend idem na návštevu k jej rodičom a som dosť priamej povahy , mám vážne obavy ,že nedokážem udržať jazyk a kriticky zhodnotiť naivitu dievčaťa.
Problém vidím v tom ,že sa za každú cenu snaží ostať v zahraničí. Doma má otca po porážke, chorú sestru a dusnú atmosféru. Školu skončila ako BC na druhý pokus a rozišla sa s priateľom po dvoch rokoch.
@kuwait víš proč tolik evropanek podlehne muslimům?
http://martinkonvicka.blog.idnes.cz/c/355749/Is...
@ellise Je na tom hodne pravdy,tuzba niekam patrit,submisivita ci tuzba byt niecim vynimocna.Volakedy baby praktizovali ciernu magiu,okult,satanizmus,vicca aby niekam patrili a boli niecim vynimocne a dnes konvertuju na islam 😒 ja som sledovala urcitu dobu stranku na msn(uz im ju policia zrusila) ceske islamske sestry a tam nejaka Imane to viedla,bolo to huste,ja som si myslela ze to je vymysel ze to nejaky student rodeni moslimovia sa hraju na konvertitky ale nakoniec som zistila ze na tu stranku chodi aj jedna co tu zije,takze islo o naozajstne pisanie nasich zien.Smutno mi z toho bolo kolko nenavisti tam preukazovali voci vlastnemu narodu,neveriacim.Papuskovali tam politicke nazory svojich muzov,preklinali zapad,zhadzovali vlastny povod.Neviem pre co ci pre ktoru clenku ich sledovala policia a nakoniec ich blokli.Bolo to smutne citanie.Niekedy som z toho prekladala muzovi a ten sa velmi divil a ustipacne sa z nich smial ze europanky na islam konvertuju?On velmi dobre vie ze ta viera nieje pre zenu vyhodna preto ich nechapal.Vraj on by svoj povod nikdy takto nezhodil.Tak veru som ani ja svoj povod nezhodila a nemienim sa hrat na nieco co mi je cudzie.
@kuwait ano, je to hrozne ako pises co tie zeny su schopne urobit,aby ´´bolo dobre´´ vo vztahu. to by arab nikdy neurobil /a preto to nechape aj tvoj muz/ ,zeby dokazali zapriet svoje korene . lebo vedia,zeby hlavne v islame toto bolo pre nich vrazedne. ti ,co to aj v de urobili/hlavne zeny arabky/ strazi policia cely zivot.
to zapieranie a potlacanie vlastnej identity robia len ich zeny europanky. hlavne ked vidia,ze inak by sa nedalo v tom manzelstve existovat. taka urobi vsetko, len aby ´´bolo dobre´´.
tie zeny su na polutovanie,kazda jedna, co konveruje.
@alice107 presne a neskor ak su ex konvertitky tak sa im moslimska komunita este vyhraza.Aj moslimovia rodeni niektori su v podstate neveriaci ale nikdy to nepriznaju lebo sa boja,chodia do mesity (doma sa nemodlia) aby sa ukazovali ze su veriaci .Niektori v tom maju chaos (lekari) skola ich uci ine a Koran uplne naopak.Niektori su taki nepresvedceni veriaci ze vyberie z koranu co sa mu hodi aby bantoval ludi ale robi take veci ktore ak by bol veriaci by nerobil (homosexualita,narkomania,opilstvo,smilstvo,cierna magia).A su taki ktori to beru doslova -jihadisti.Ja som raz pocula z ust jedneho liberalneho statnika ze tato viera by sa mala zakazat lebo robi zbytocny chaos v krajine(chcel presadit sekularne zriadenie)nepreslo mu to lebo krvilacna vacsina sa vzburila.
@kuwait kazdy realne zmyslajuci clovek vie,ze islamska ideologia potlaca ludske prava, osbnost cloveka , nerepektuje rovnost pohlavi, nabada na netolerancii v ramci ineho vyznania, je gresuvna atd atd. presne ako pises, .... vedia to bezni europania , politici.ale malokto to che prezentovat verejne. je vela dovodov/zistych / preco maju takuto politiku politickej korektnosti
a vela tych zien , co sa povydavaju ci ziju s tymi moslimami nedbaju o nic, len aby ´´bolo dobre´´ . lebo akonahle by mu odporovala ta europanky, tak vidi na sebe dosledky takehoto chovania.tak mohe daju na seba satku, abaju ci cador a hraju sa na konvertistky. a prezentuju na foracha,akay je islam mierumilovny ci tolerantny.a aj ten ich muz samozrejme. same idu prti svojej rodine, vychove, sposbu zivota. akoby ani mozok nepouzivali.
ti rabi casto sami v tom nemaju jasno. chcu zit na jednej strane europsky/respektive si vybrat co sa im hodi z toho zivota,ale len pre seba/ na druhej strane pre svoje zeny chcu zachovat pravidla islamu a teda macho kultury.
popravde som nevidela arabamoslima co by suhlasil s euroskym nahladom moralky ci sposobu zivota europskych zien. aj ked nechodi do mesity a nemodli sa doma.
tie zeny ,co tu prezentuju, ako ich muzi su ´´europsky orientovani ´´ nepisu pravdu.ani jedne taky nie je,ak je moslim. to by uz moslimom nebol a to by sa bal tym moslimom nebyt.
ja poznam z de aj takeho/spisovatel a zurnalista/ co sa zriekol islamu. samozrejme, ze je strazeny policiou a sam ma psych .problmy. nielen kvoli imbridingu ,z ktoreho vlastne ti rabi pochadzaju väcsinou
sam hovori, ze ta jeho nevyrovnannost prameni prave z toho, ze vie,ze islsm nie je pre racionalne uvazujuceho inteligentneho cloveka prjatelny.ale ak sa tak uz narodila a odvrhol ho, tak niet uniku pred pomstou. zit v strachu so smrti a zohavenia je strasne.
a ti lekari, to viem aj z de,ze maju ako moslimovia zakazane vlastne pouzivat dezinfekciu. tak by nemali si dezinfikovat ruky ci pacienta. ale kedze to vde nemocniciach nie jemozne,tak maju dilemu,akoz toho von.a mohokrat sa stane,ze tu dezinfekciu nepouzili ci nepouzijju.alebo pouziju amaju psch.problemy.lebo tak konali. a vinu zvaluju na kazdeho okolo nich.
a potom sa casto ich europske manzelky cuduju, preco su prepusteni ci maju problemy v praci. :-
samozrejme oni to vysvetluju doma rasistickymi pohnutkami zamestnavatela. 😝
takze presne viem, o com pises.
vies, ja uz ked nejaka taka sa potom stazuje, ze musi robit kompromisy v manzelstve a ten jej nechape jej pohlad na zivot,tak kazdej poviem,ze co chcela ,to ma.
len je problem,ak takeho dovlecie do eu .lebo predstav si nevinnych pacientov v tych nemocniciach
keby tak dostala sepsu ona, to by hned pochopila nebezpecnost takej ideologie v praxi.
@alice107 myslím že manželství je vždy o kompromisech, dva lidi který vzešli každý z jiného prostředí, nemůžou mít na všechno stejný názor, myslet si o různych věcech to stejné... takže ať chceš nebo ne ty kompromisy dělat musíš, pokud nechceš být neustále našvtaná nebo v bojové náladě.
Ale je pravda že čím odlišnější kultura tím více kompromisů a mimochodem myslím že jsou rozdíly i mezi slovákem a němcem, právě ve výchově, životných hodnotách... jde o to najít jen toho co je ti nejblíž
@ellise ak v manzelstve robis vela kompromisov a to havne v zakladnych otazkach ako su zivotne hodnoty, sposob zivota,tak manzelstvo nemoze dobre fungovat. a presne ako aj ty pises, v odlisnych kulturach je ten rozdiel v tych nahladoch a zmyslani taky priepastny,ze take manzelstvo nemoze fungovat vobec dobre.
co sa tyka nemcov a slovakov, tak ja za roky manzelstva a zivota v de nevidim v prostredi v ktorom zijem ziaden rozdiel v kulture , ci vychove a zivotnych hodnotach. este aj porekadla mame rovnake. 😀
@alice107 ti lekari maju aj inu dilemu,koran opisuje a vysvetluje funkciu tela neracionalne,nespravne vzhladom na skutocne vedecke fakty ktore sa uci v skole.Menstruacia,vyvoj plodu v maternici napriklad su opisane v korane uplne nespravne,v skole sa ucia,vidia na vlastne oci ze sa Koran myli,potom su z toho zmateni ze comu verit.Aby si zachovali tvar pred sukmenovcami nadalej sa hraju na moslimov ale vedia ze Koran sa myli.Veria v boha ale nie v Koran,ze nejaky boh je ale Koran nieje svate Pismo.Navonok to ale nikdy neprejavia.Alkohol desinfekciu pouzivaju,je tu dostat v lekarnach ale castejsie pouzivaju jodovu tinkturu.Alkohol sa moze pouzivat pokial ho clovek nepije teda na vonavky,desinfekciu.Volakedy ked ho vobec neprodukovali tak vonavky boli olejove a desinfekcia solou. Ano prilis vela kompromisov zabije vztah.Ked sa clove musi do niecoho znasilnovat tak nieje stastny,najlepsie je tak ked si kazdy robi ako bol zvyknuty a neotravuje toho druheho svojimi sposobmi.My takto fungujeme,ja si robim na co som bola zvyknuta a on si robi tiez,viem ze by som z neho nikdy europana neurobila ani on zo mna moslimku tak naco to silit a hladat kompromisy?On si hladuje pocas ramadanu,ja sa napchavam bravcovou sunkou,on si jucha pri ich sviatkoch eid,ja si jucham na vianoce pri stromceku a ani jeden druheho nenutime sa ucastnit svojho juchania.A mame pokoj.Keby len ta jeho mamka uz volakde odisla do vecnych lovist to by bolo konecne aj od magie pokoj.
no....navonok by sa mohlo zdat ze si nemam na co stazovat 😀 ale ako som tu uz par krat uviedla prikladne nase dialogy tak to az tak ruzove nieje ked vidim co sa mu naozaj honi myslou.S nim je najlepsie nebavit sa o nicom aby clovek neprisiel k soku 😀 on to tak polopatisticky vsetko povie ze clovek az strpne v uzase ci soku.Raz sme hovorili o dhimi 😅 a on si to Rovno pekne vybalil ze ano neveriaci maju platit dan za pravo na zivot (v moslimskej krajine)Nieco ako vypalne 🙄 on teda vie sokovat
Ak budes do nej hucat,este duplom si spravy po svojom a ak si povies svoj nazor,este egyptan aj s rodinou jeho budu proti tebe.Prekusni to a pomalicky musis ist na nu
odporucam www.vestenie.cz
@cloemail to malo byt mne?Nuz ja som staru sepiu nestretla u nej doma 17 rokov ,pred par tyzdnami nahodne som ju zazrela v obchodaku.Kebyze ja na nu nakricim tak uz asi nezijem,ti jej synovia by ma zahlusili (moj muz ju v podstate nenavidi ten by asi neprotestoval)Ja som s nou vychadzala milo s usmevom ,aj ona s mnou oni niesu konfrontny v tom style kricania,no to co som ju pocula hovorit,naco mojho muza nahovarala to bolo strasne.Na tvary med a v srdci jed taka je ona.Moj je kuwaitan,nie egyptan.Jeho mama sa venuje okultizmu a ciernej magii,astralne cestovanie,sugescia,telepatia,Ovlada vsetko mozne.Liecenie-travenie bylinami.
@kuwait co pises o tej vyucbe lakarov je ozaj zaujimave. aj ja som uz pocula o tom ,ale od nie paradoxne lekarov,ale pravnikov arabov. 😀
vies, ta dezinfekcia ako to oni ponimaju je tu v de aja fo fr ako som pocula/nastastie ne na vlastnej kozi zazila/ je vraj tiez pre nich tabu. pretoze vobec nemozu vraj mat na tele alkohol. vraj aj ked ho nevypiju,tak vziakne do pokozky. 😀
a tu v de viem o rppadoch,kedy taki lekari mali problem, lebo pochybili pre dezinfekcii.
je to vsetko presne ako pises inak. raba a proste neprerobis. a oni radsej budu robit podla koranu,akoby mali priznat verejne, ze koran bol spisny nezmysel. apresene ako pise, viera v bojha akoran je nieco uplne ine. lenze oni veria ,ze allah prave cez koran kaze ,aby konali tak,ako konaju.
ja rozumiem, co pises o tom, ako to mate doma. chapem to ako prakticke riesenie vasej situacie. chapem,ze ak ches pri nom zostat, inak sa to neda zariadit . lebo obaja mate tak prtichodne nazory na dolezite zivotne hodnoty,ze je to nemozne.
a to asi obe sa snazime tym zenam tu napisat.
ale to ,co vy mate vlastne nie je rodinny zivot a partersky a manzelsky zivot. zijete vedla seba. ty to nemas prblem napisat ,na rozdiel od mnohych zien, ktore vedome klamu a predstieraju,ze kompromismi sa da docielit harmonia
presne si to napisala. pr kompromisoch a hlavne v zasadnych otazkach nikto nie je stastny. kto to tvrdi, vedome klame seba aj inych.
preto som aj ja napislala, zeby som nikdy si nevzala muza, co by mal iny nahlad na zivot a zivotne hodnoty ako ja. nevedela by som tak zit, ze ja si budem zit svoj zivot, on svoj.a budeme zit len vedla seba.
urcite aj tebe to vadi,.to mi jjasne.a uplne ta chapem,ked si napisla,zeby si si uz nikdy nevzala muza inej rasy av kultury.
ako to vobec vnima syn toto? teraz uz je dospely prakticky.ale ked bol dieta, videl,ze nezijete vlastne spolu,ale vedla seba.ten model asi zanechal na nom stopy v podobe zmyslania,nie? ci si mu vysvetlila,ze takto rodina a manzelstvo nema existovat? verim,ze to pre neho bolo tazke
a prave to sa ty sa nazis tym zenam tu vysvetlit;hlavne tym ,ktore zacinaju taky vztah,aby nepodliehali iluziam. ze inak take manzelstvo ani nemoze ze fungovat.alebo sa ta zena podvoli muzovi.alebo bude osamela lebo on s ak nej NIKDY nepripoji,zanechajuc svoj sposb zivota a zmyslania.
ale tu akoby si na stenu hrach hadzala. nepriznaju si to tie zeny ani za nic. :-
no a ta svokra to je ozaj dalsi bod,kedy je zjavne,ze NIKDY europsku nevestu taka svokra neprijme ani za nic
ta magia je nieco, co my europania nevieme pochopit.ale pocula som uz o tom od inych zien.
ako je stara svokra? vecne lovistia este asi dlho neuvidi. :-
ozaj ,mozu ist aj zeny v islame do raja? 😀 zeby sa tesila na 72 panicov? 😀
@alice107 stara sepia tyrala aj dalsie nevesty kuwaitanky,saudku ktore synom sama vybrala,dievcata potratili a utiekli.Ona je proste diabol.Bude mat coskoro 70 rokov ale vyzera na 100.Ju ta magia samu nici,vsak ked jej ludia vsetko co porobi posielaju naspat tak niet divu.Ta pojde do pekla k Belzebubovi a nie do neba.Moj muz sa jej boji,videl par krat jej seansu a mal dost.
Syn chape ze zivot ako na urade United nations nieje zrovna fun ale ked ho otec nenuti ramadanovat ani koranovat tak to ostatne mu az tak nevadi.My sa doma nevadime,domacnost ticha ,co od otca chce to mu da.Otec je cele dni v praci,poobede business tak na nejake domace drama ani nieje cas.Do zenby sa nezenie vraj on si chce vziat soul mate,takze tym odpoveda na nas vztah ze on by taky nechcel.
@kuwait no ano, co ja viem, tak tam svokry nikdy nemaju dobre vztahy s nevestami. ci uz su arabky , ci nie. aj ked si vezme syn sesternicu,tak svokra je vzdy ta, co ma navrch. tu musis nevesta posluchat.to arabky vedia .aj ked sa im to nepaci aako pises ujdu,tak vedia, do coho idu. su tak vychovavane
ale europanky ta ani netusu, co ju caka. ved vidis, ze mohe tiezeny maju iluzie, ako ju rodina muza dobre prjme.ze aj svojkra je ´´mila´´. 😀
tak vies, ti muzi si zeny tam nevazia. ani vlastne matky .aj to su zeny. ale v stupni hierarchie su pred ich zenami
ta senansa ako vyzera? popisal ti to muz? co tam robila svokra?
no chapem tvojho syna , ako odpoveda na vas vztah. a uplne chapem, ze taky by nechcel. len je otazka, ze ak v buducnosti sa bude chciet predsa len ozenit, ci dokaze mat vztah na europsky sposob. nebojis sa toho, ze ak by si vzal europanku, ze bude aj podvedome robit to co otec? aj ked nie viditelne.
je mi jasne,ze doma sa nevadite, telesne e nepouziva muz na tebe nasilie. vtomto mas stastie. to by si inak asi tam uz nebola, peniaze.- nepeniaze. syn nema s nim teraz konflikt. ale co,ak sa syn bude chciet osamostatnit ? dovoli mu to otec?dovoli mu ist studovat a zit do zap.eu a nebyt moslimom? nebojis sa toho pripadneho stretu neskor?
@alice107 muz planuje na stare kolena zivot v Europe takze on to tak berie ze syn sa tam ozeni a zostaneme tam.
On hovoril ze sa na tej seanse diali divne veci,nejaky tien sa tam objavil postava nejaka a s tym komunikovala a ono to malo taky plechovy hlas taky divny a nezrozumitelne veci medzi sebou hovorili (ona a ta postava)Ja sa snazim najst odpovede na rozne javy ktore sme tu zazili ale nejak nikto nevie nic co to je.Ani na SK forach ani inde mi nikto nedal vysvetlenie.
@kuwait a nebude to ako to vyvolavanie duchov ? akoze ten tien je nieci duch? no viees, ten plechovy hlas moze byt aj ona... proste si zmenila hlas aodpoveda si. mohla byt aj nadrogovana... to sa uz x raz stalo na takych seansach aj v europe
to vies, nikto ti nepovie ak aj nieco take robil nic presne. na forach urcite nikto.
ja tiez ak sa pytam tych zien,ktore mi tvrdia,ze magiu videli praktizovat, nic konkretne .len ze sa to da pouzit. ze to videli.ale co konkretne videli, to som sa nedozvedela .to pichanie spendlikov a ihiel spominali.ale ked som sa pytala,ci videli ozaj dosledky ,tak ani jedna nepopisala, na vlastne oci.
takze ak to prevadzaju,tak to vedia len tie domorode zeny tam,ako to funguje.
no ved prave to, ze muz si mylsi,ze az ked na stare kolena pojde on do eu,tak aj syn. nie predtym. ato je prave to, co moze byt prblem medzi nimi.lebo to nie je otazka nejakych malo mesiacov ci roka dva,ze?
syn uz bude davno dospely ,ak by k tomu doslo.a to je uz neskoro pre neho potom sa tam citit ako doma. ako sa hovori, presadza sa najlepsie rastlinka ako mlada.....on mu moznmo nedovoli zit samostne napriklad teraz uz.........syn s tym suhlasi? ved mu uteka cas.......
@alice107 my stale cestujeme do Europy niekolko krat za rok takze jemu to nepride ako vzacnost,on je nerad tu,pre neho a teda aj pre nas je to tak ako by sme zili aj tu aj v EU.
Ja som myslela ze ci nestretla nejakeho astralneho cestovatela kedze sama sa tomu venuje(mozno chlap cudzim jazykom hovoril a moj muz tomu nerozumel,naraz hovorili to by ona nedokazala dvojhlasne naraz hovorit),to som ju teda zazila ked sa k nam astralne vybrala a ja som do nej hodila jej Rovno do nosa a v skutocnom tele mala potom zlomeny nos.Vyzeralo to tak ako tien a postupne sa rysovali crty tak som videla ze je to ona.Raz som ju stuchla a viac neprisla,2 krat som ju takto videla.Moj muz ju videl u nas raz a poslal ju prec ,vtedy sme mali sluzku ta ju videla a skoro skolabovala od strachu.Videli sme tu aj ine ukazy,postavy,jedna bola cierna so spicatou kapucnou a namiesto oci dve take ako zapate ziarovky,traja sme toto videli naraz tak to tam muselo byt.Nikto mi nevedel povedat co to je.Mama hovorila ze ona take cosi videla za mlady.Oni tu magiu robia taku ze aj casti mrtvych tiel pouzivaju,vyhrabu na cintore alebo kupia od filipinok v nemocnici.A potom oni maju nejake vyssie kontakty s nejakymi energiami a to posielaju na cloveka,to citit ako nieco neprijemne keby telom preslo ale da sa to striast.Ja som takymto veciam vobec neverila ze je to mozne ale vidim ze clovek sa tu musi chranit a nie rozjimat ci to je mozne ci nie.
mna napadlo ze ci to nebol nejaky diabol ci co.Videla som potom podobne vo filme a muz to pozeral a cely bol spoteny ked to videl ze ano take nieco ,vsak ti tvorcovia filmov tiez zo zivota cerpaju,mozno autor zazil nieco podobne a sfilmoval to.
@kuwait to su mi veci 😨 takze si videla normalne jej obrysy ci crty?boze,ze casti mrtvych tiel pozivaju... ze vyhrabu na cintorine.... to ozaj sa da len v takych krajinach........ ja tiez som nikdy neverila v nic take,a ko je vyvolavanie duchov ci astralne tela.. pocula som od starych ludi na sk,ze vyvolavali duchov ako studenti........ ale zase len sprostredkovane..ten ,ktory to mal zazit,mi to nepovedal . .. takze som to vzdy brala ako nieco, co sa sprostredkuvava,ale nikto priamo nezazil..
ale chranit sa je dobry napad. v takych krajinach g vrazda bezna vec, aj otrava, nafingovana samovrazda.nemusi byt ani magia pritom. co ja viem, tak niektore zeny europanky tam boli otravene muzovou rodinou ,ci pod vplyvom drog. ked boli veu ,tak prestali drogy posobit po urcitom case. tak sa citili lepsie.,ako tvrdili.ale mohlo to byt aj psychikou sposobene.
no chapem,tvoj syn aj kratkodby pobyt turisticky poklada akoby za zivot v eu. no, ale to nie je to iste, ved vies. tak sa moze stat, ze pri skutocnom zivote tam/nastalo ci dlhodbo/ bude zaskoceny realitou zivota tam. cize bezne veci ako danove povinnosti, povinna estekacka auta, ine pracovne navyky apod. viac samostatny zivit,ako teraz u vas. je na to tvoj muz a potom syn pripraveny vobec? aby to vsetko nebolo potom na tebe,ako na tych europankych,ked donesu muza z moslimskej krajiny do eu .myslela si aj na toto?ze muz bude v europe strateny? lebo je ine ked niekoho vysle ffirma na isty cas pracovat niekde a ine samostatny zivot potom v inej krajine.nemam na mysli teraz samozrejme peniaze.
@alice107 moj syn planuje v Europe podnikat tu mame nieco podobne .Kebyze tam chce pracovat to sa mu neoplati lebo platy su tam nizsie ako tu (niektore odvetvia)v SAE su trosku vyssie platy ako tu takze pracovat v EU je pre kuwaitana s VS nerentabilne.
Ja sa tu tiez citim inak ako ked odidem,staci do Bahrajnu a citim ako by nieco tazke z tela spadlo a ked sem dojdem tak zas,pritom sa nejak nezamyslam zvlast ked sme busy na letisku ale proste to pocitim ze aha nieco sa deje uz zas.A syn to tiez citi,muz ktovie ten sa neprizna ale vyzera tu ako vyorana mys,kruhy pod ocami,ovisnute lica to mu hned nabehne a ked sme mimo tak sa mu tvar vyhladi a ja este viac vidim rozdiel na sebe.Stara urcite nieco robi.Ked tu bola ta moja pribuzna ta len spala,uplne malatna bola a tiez zacala vyzerat zle a jej muza sestra jej Rovno povedala ze jej mama dava nieco do jedla,tak jej objednavala z KFC kurence a vtedy jej bolo lepsie.Jej muzovi vraj tiez mamka davala do jedla nieco,potom bol zurivy a bil ju.Dalsia baba co tu poznam tiez tak najprv chradla a potom si nasal pomoc u nejakej indky a vratili to svokrusi a ta do rana infarct podlahla,vraj len odcarovanie na dialku robili a ju staru kleplo.Mne tiez robili tak divne mi bolo od srdca,pritom tep normalny,vitalne znaky v norme len ten pocit ako na infarct tak som to zo seba striasla a muzov brat tej noci infarct dostal.To co mne robili im sa stalo.40 rokov mal temer umrel,z nicoho nic nikdy zo srdcom nic nemal infarct myokardu dostal a museli mu bypass urobit.Odvtedy infarktove pocity nemavam.Ja som to muzovi Rovno povedala ze mne robili im sa stalo,tak asi mamke povedal ze netreba so mnou takto spasovat.Par krat som sa citila velmi podivne,priznaky na hrozne diagnozy,lekarka ked som jej hovorila co citim len zirala,po doslednom vysetreni mi nic nebolo,ono mi nic nebolo uz jak som na vysledky cakala ked som vypadla na par hodin z domu na cerstvy vzduch.A ta doktorka potom ze ano robia tu ludia take veci ze clovek sa citi akoze chory ale je to nieco ako halucinacia ,priznala doktorka ze sa tu magia praktizuje!Ja neviem co su toto za ludia,sama zloba.
Ked som to tu pisala bola polnoc a zrazu taky studeny vzduch mi presiel po ruke na pocitaci,reku baba uz si zas tu?Teraz ti oko vypichnem a ten studeny vzduch prestal moj muz dostal telefonat z domu ze mamka mala uraz.Akoze ja som sa tento raz len vyhrozila ustne ,ziadne pohyby som nerobila,tak som zvedava co sa jej stalo,asi sa u nas potkla na kably od pocitaca.Co ta citila ze o nej cely vecer pisem?
No tak vraj jej nieco padlo do oka tak s nou museli na pohotovost,ja radsej o tej zenskej ani pisat nebudem,moj muz v soku vraj mama zas astralne cestovala.Tentoraz som ju nevidela len som citila studene na ruke ked som tu pisala,toto je uz trapas
@kuwait Nerozmyslala si ze ta,m mozete mat porobenie a prekliatie ? Mrkni vazne tu stranku,mne ten clovek velmi pomohol www.vestenie.cz 😉
@kuwait vies,tu v eu maju rabi podnikatelske aktivity co ja viem skoro len v gastronomii. a su to tzv.zivnostnici. takze ziaden velky biznis. a danove zatazenie v eu je vysoke. vo francuzku teraz vela bohatych ludi opusta krajinu kvoli vysokym daniam. nemecko ma vysoke danove zatazenie,taliansko detto
syn by mal vystudovat /pokial este na to ma vek/ nejaku dobrs skolu/archcitekt, pravnik ,lekar, finacnictvo a pod/ a potom sa osamostatnit. danove zatazenie bude mat vysoke tiez,ale aj prjmy nemale,ak bude spicka v odbore. ale to musi uz zacat studovat v danom eu state teraz.lebo prave teraz ma vek na to. aby do praxe isiel vo veku tomu primeranom.inak sa uz potom nepresadi. vies, prave take zmyslanie /ze v eu sa pracovat neopaltiv prac.pomere / maju nielen kuwaitania ci so sa ,ale drviva väcsina arabov , co chu zit v eu. nechu poväcsine byt zametnani.len podnikat.a potom pride rozcarovanie. lebo na to v eu musis mat prmerane vysoky kapital na zaciatie,ak ches podnikat nielen v obchde ci kebabe. chapes,ako to myslim,ze? nechem synovi brat iluzie,ale to ako si on predsatvuje je naivne trosku. mala by si mu povedat,ze najskor nech tam zije a studuje apotom uvidi,akoy v eu zivot naozaj je.
vies, posli ho za dobrym fiancnym poradcov v krajine ,kde chcete zit.a ten mu vysvetli ,ze dobre zvolena profesia a vzdelanie je zaklad. v eu danove zatazenie malopodnikatelov/ka nie si gigant ako mercedes napriklad/ je take vysoke,ze musis mat profesiu lukrativnunu .aby si bola ziskova a mala aj na dane.
no presne ako pises, tak tie zeny mi to opisovali.a verim,ze tej pribuznej davali nieco do jedla. mnoho zien takto tiez dopadlo.niektore boli tak otravene, ze aj zomreli.ati muzi su agresivni z tych drog, co beru tam uplne pravidelne. ak tomu ta ich mentalita do toho, imbriding a agresivita ako vysita. :-
mate tam tusim zle ovzdusie a vodu, aj to moze byt pricina aj stavu tvojho muza. vies, ta doktorka ma svoje skusenosti zrejme. len je skoda,ze o tom nepovedala ti nic blizsie. aby si vedela ozaj ako to funguje v praxi
davaj si pozor tam,nevies, kto ta tam ozaj nenavidi . a moze to byt aj iny zena ci mz, nielen svokra.aj tvoj muz potutelne moze konat proti tebe.
vies, ja ti poviem otvorene,ja by som s nim tam zit nemohla.ani za nic.bala by som sa.
vies, ja sice na okultuzmus som nikdy neverila a neverim.ale verim v to,ze tam su ludia zli, pouzivaju ako pises jedy a drogy, ktore pre nas europanov su nieco nezname a nepochopitelne,zeby sa to normalne pouzivalo na odstranenie niekoho.
je to ich sposob zmyslania. a tie zeny co sa vydavaju za tych muzov si to neuvedomuju ani o tom nevedia na zaciatku. tak je dobre,ze piseme aj o tomto.
@cloemail pozerala som,jasne ze mame porobene ale ja som sa naucila to posielat odosielatelovi.Tito ludia pracuju s energiami a tam treba sa zamerat velmi konkretne a vratit ju .Je to na trosku inom principe ako sme na Slovensku zvyknuti.Ja som skusala slovenske sposoby obrany nepomahalo to,tak som zacala bojovat s ich zbranou.
@alice107 My mame ine plany,cyber podnikanie a to sa da viac rozvinut na zapade .v EU tie platy su o nicom,moj muz ako chemicky inziner po rokoch praxe by mal v Holandsku tretinu platu ako ma tu.To by sa vobec nevyplatilo.Videla som tie najvyssie mzdy v EU okolo 4300 eur mesacne,to je malo oproti platom tu.V EU jedine podnikat a nie v nejakej obchodnej sfere (restauracie,predajne) Doktorka mi povedala ze bylina je tam taka ktoru ked clovek zje alebo vdychuje tak ma halucinacie ktore sa podobaju na priznaky choroby.Aj mi ju nakreslila taka dlha tenka stonka a na nej drobunke listocky.Doma som to nenasla ale vsak to mohlo aj palenim do vzduchu sa dostat.Nuz moze byt ze susedia nam mozu skodit ,kamaratky na Slovensku mi skodili vseobecne hocijaky horlivi moslimovia si mozu myslet ze magiou jihad na nevercovi pachaju.Ja vsetko doma zamykam,nikto fyzicky k nam nechodi a veru moze byt ze aj ten moj nieco obcas spravi,ludia su to zakerni mala som to moznost zistit,niekedy som mala take zvlastne pocity akoze lasky ci coho voci nemu,take zrazu ze mi to hned doslo ze to nebude s kostolnym riadom a on to zaklincovali ze lubis ma?Povedz ze ma lubis.Reku aha tak je jasne odkial vietor fuka.Co si mi pocaroval?Ja ked nieco divne sa deje na rovinu mu poviem .Ked je clovek dobre rozculeny a zrazu zacne mat taketo nalady tak to nebude len tak.Ja som aj bola odisla na dlhsiu dobu pred rokmi ale jemu sa to zrejme nepacilo lebo len same zle sa nam dialo tak reku s nim alebo bez neho,pokoj nebude.Ja viem kedy ma niecim ovplyvnuju,nepripustam si to,pri sugescii je treba si nepripustit novu myslienku ktora je nam velmi cudzia,treba prehodnocovat .Moj muz tiez hovori ze ak si magiu nepripustis neveris v jej silu tak ti neublizi.Clovek zrejme viac spanikary a z toho mu je zle ako z magie samej (vynimkou su byliny tie posobia organicky) zle energie treba zo seba striast,najlepsie rukou zo seba stiahnut a odhodit,toto sa mi osvedcilo.Alebo sa zamerat na cloveka o ktorom si myslim ze on vyslal negat.energiu a poslat mu to,ak to bol on jemu sa stane co mne porobil,ak to nebol on tak mne sa ulavi a nikomu sa nic nestane.Ano voda vzduch je tu znecistene preto niektore pocity pripisujem aj tomu no niektore veci ako divne astralne navstevy sa vysvetlit nedaju.
No tak som nasla pod oknom muslicku,nebyvame tak blizko pri mori ze by sa sem sama dostala.A muslicka ma nejake znaky vyryte,cez den to tam urcite nebolo.Co s tym?Muslicka sa spalit neda.Tak ako na to pozorujem tak je tam arabsky vyryte Allah ale neni to taka muslicka co ako suvenyr predavaju,toto je tak kostrbato,neprofesionalne ako klincom vyryte.

@erjona sa nudis? 😀 co tu stale riesis nejaky ton? to je moja slobodna volba, akym tonom budem citat prispevky....a ked uz sme pri tom, ja som ten prispevok neadresovala tebe, ale mallak, takze namiesto riesenia mojho tonu sa zamysli nad sebou, ci nahodou nestrkas nos do veci, ktore sa ta netykaju 🤐