icon

Partnerstvo medzi katolíčkou a moslimom v zahraničí

lulka12
6. dec 2012

Tak dievčatá poteší ma každá skúsenosť, argument v diskusii na danú tému. Moja neter si v zahraničí našla priateľa z Egypta. Keďže cez víkend idem na návštevu k jej rodičom a som dosť priamej povahy , mám vážne obavy ,že nedokážem udržať jazyk a kriticky zhodnotiť naivitu dievčaťa.

Problém vidím v tom ,že sa za každú cenu snaží ostať v zahraničí. Doma má otca po porážke, chorú sestru a dusnú atmosféru. Školu skončila ako BC na druhý pokus a rozišla sa s priateľom po dvoch rokoch.

kuwait
11. apr 2014

@digysa uz zas? 😀 😀 😀 minule ta pekne vypudili z jednej temy (ta o tom ci nechat dieta doma alebo brat na dovolenku)a uz prudis zas tu?Tak to v Amerike taka moda ze vo Walmarte ti predavacky masiruju nohy ako bonus? 😀 Ci o Slovensku hovoris?Tom spinavom kde vraj ani hajzl papier nemaju?Ty si taky isty pripad jak Alice a zopar dalsich,jedna zije internetovy vymysleny zivot a dalsie si sem chodia vybijat zlost z neuspesneho zivota 😅 Co tak navstivit shrinka?To je predsa so cool v Amerike 😀 Zjavne mas problem s ktorym ti len psychous pomoze 😀 aj v tej teme druhej teme ti poradili psychiatra,divim sa ze sa tu takto strapnujes

kuwait
11. apr 2014

mircalla @digysa Pozri sa, ked nevies pisat bez emocii, caps locku a bez invektov, radsej nepis nic...Si znama svojimi castymi utokmi a neschopnostou reagovat kludne, precitala som si oid teba toho uz dost. Nepodarila sa ti to ani teraz

9. apr o 08:20 • 1 dieťa • Odpovedz • Už sa mi to nepáči • 3 • Pošli IP •

fotoportrét

fotoportrét

mircalla @digysa vascina tvojich (castych a pravidelnych) prispevkov vyznieva, ze potrebujes nieco na ukludnenie a menej casu na MK

yanni
11. apr 2014

babyyyyyyyyyyyyyyyyy uz sa zase hadate? 😢(((

digysa
11. apr 2014

@buducamama Teba som sa chcela spytat, ze kde byva tvoja kamaratka, o ktorej hovoris? ZIje na SK, alebo chodi domov?

digysa
11. apr 2014

@yanni kto sa hada, kde? Ja nic nevidim 🙂

buducamama
12. apr 2014

@digysa - byva na SK, kam domov by mala chodit?😀

erjona
12. apr 2014

@buducamama Tak to zavisi asi od cloveka,,, ja sa v tomto smere stazovat nemozem, ze by som si neprisla na svoje 😉 O ostatnych moslimoch nemam prehlad, neskusala som 😀 Tak viem povedat len moju skusenost 😀

gabi_g
12. apr 2014

boze kuwaitanka chod uz robit muzovi sluzku zavri sa do izby a uz tu nesmrad ..vsetci vieme ze si vsade bola vsetko videla mas sa uzasne super si stastna na vsetko co sa spomina reagujes lebo vsetko vies najlepsie 🙂))
sa spamataj bola si a ostanes navzdy konkubinou

erjona
12. apr 2014

@gabi_g Je to za potreby takto niekoho urazat a nazyvat konkubinou? 😠 😠 😠

digysa
12. apr 2014

@erjona suhlasila by som, keby si sa to spytala aj toho, kto s urazanim zacal. Mne osobne je to jedno, ja sa k takym prispevkom nevyjadrujem. A tesi ma, ze su tu a nedaju sa vymazat 🙂

digysa
12. apr 2014

@buducamama myslela som si, ze byva niekde mimo sk s muslimom a domov chodi na navstevu. Nezachytila som, kde byva, preto som sa pytala. Lebo podla mna zivot s muslimom doma (na sk ) je bezpecnejsi, ako v jeho krajine povodu.

gabi_g
12. apr 2014

@erjona ano je...myslim ze ta pani tu uraza kazdeho nepriamo/priamo kto s nou nesuhlasi alebo ma odlisny nazor ..vysmiala tu uz vela zien...vsak len ona vsade bola a vsetko videla..myslim ze toto pomenovanie hore dole sa takejto osoby nemoze dotknut... normalne by soms a zdrzala komentu ale tuto pani ked cita niekto od zaciatku tos a neda....precitaj si niekolko stran dozadu ako urazala samostatne zarabajuce zeny spolocnickami a doslova sa im vysmievala ze urcite nemaju skolypritom bolo jasneze su to vzdelane zeny..tak nech sa laskavo vrati na zem lebo je len to co som napisala aj ked jej to takto priamo nikto nepovie.

kuwait
Odpoveď bola odstránená
kuwait
13. apr 2014

@erjona gabi je Alice 😀 a Alice tu ma este jeden nick v tejto diskusii a ktovie kolko dalsich v zalohe

kuwait
13. apr 2014

net je vami zamoreny 😀 a este sa tym chvalite pracovnicky 😀
http://casprezeny.azet.sk/clanok/93949/spoved-p...

mariuskaa
13. apr 2014

Ahoj
@kuwait práve som s mojou indickou Kamosku narodenou v kuwaite. Mame sleepover. Myslím na teba. Povedala mi ako muži treatuju ženy. Niektorí. Vela rozumiem a vela nechcem. Smutne. Ona sa narodila v kuwaite je Američanka ale kuwait aj ked je jej domov nie je domovom. ;((

mariuskaa
13. apr 2014

@gabi_g
Hej jedno len. Môžeš posudzovať a zapájať sa ak s sa registroval skôr ako február 2014.
Ak si sa registrovala len teraz tvoje slova nie su vierohodne. Ak chces posudzovať kto ako hovorí tak reaguj tvojim pôvodným "nickom"nie od februára 2014.

gabi_g
13. apr 2014

@kuwait ty si posahana zena ..nie som Alice citam modry konik uz sto rokov a registrovala som sa az teraz to je snad moja vec preco..doteraz som nemala dovod ani potrebu sa tu registrovat.Sluzka kuwaitanka neni medzi tebou a tymi prostitutkami ziadny rozdiel ...zijes v otrasnej krajine a pocuvas araba na slovo a nikdy si nic nedosiahla,si nestastna a zatrpknuta zena.Ci si vydata ci nie dobrovolne si sa nechala trtkat arabom pre komfort .samozrejme si vsade bolaa setko videla,jak Alica :D
ver miz e vela zien marovnaky nazor Teba ako ja...uz sa nestrapnuj a nekopiruj tu clanky.Hanbu robia slovenky co sa trepu k araboma potom placu a stazuju sa do medii ze im vzali deti a prosia pomoc...to je hanba ,tieto sliepky...nemas tam ziadne prava uz sa prestan hrat na kralovnu.
prostitutkysu v kazdej krajine

gabi_g
13. apr 2014

@mariuskaa nemam ziadny povodny nick.mk citam sto rokov a ci su vieryhodne alebo nie..nemusim ti pisatkde to mam... to ked so s a zaregistrovala teraz a nikdy som tu nemala nick nemam pravo napisat nazor?🙂))

gabi_g
13. apr 2014

@kuwait konkubinou som Ta nazvala preto lebo je to milsie slovo ako k...

ellise
13. apr 2014

@gabi_g tak svuj nazor si rekla a mas neco k tematu konstruktivniho? Nebo si prisla jen urazet?

kuwait
Odpoveď bola odstránená
kuwait
13. apr 2014

@mariuskaa nuz domaci nemaju radi expatov ale to je vsade tak aj na Slovensku,keby bola rodena kuwaitanka svoju krajinu by milovala tak ako moj muz,moj syn Kuwait je ich domov tu sa narodili tu su obcanmi len tu maju take vyhody ake nemaju ziadni obcania nikde na svete,Kuwait sa o svojich obcanov stara tak ze nemusia utekat za pracou von.

gabi_g
Odpoveď bola odstránená
gabi_g
13. apr 2014

@ellise prisla som si povedat nazor ako kazdy.a ona tu uz pourazala dost zien...snad jej mozem napisat co si o nej myslim.zaroven je v tom moj nazor na tuto temu a na moslimov

kuwait
Odpoveď bola odstránená
gabi_g
13. apr 2014

@kuwait tak si este raz precitaj co si mi napisala...🙂. lebo uz zjavne mas chaos a mna nijaka Alica nezaujima a ani ty papa

kuwait
Odpoveď bola odstránená
gabi_g
13. apr 2014

@kuwait na viac sa nezmozes ?🙂