Partnerstvo medzi katolíčkou a moslimom v zahraničí
Tak dievčatá poteší ma každá skúsenosť, argument v diskusii na danú tému. Moja neter si v zahraničí našla priateľa z Egypta. Keďže cez víkend idem na návštevu k jej rodičom a som dosť priamej povahy , mám vážne obavy ,že nedokážem udržať jazyk a kriticky zhodnotiť naivitu dievčaťa.
Problém vidím v tom ,že sa za každú cenu snaží ostať v zahraničí. Doma má otca po porážke, chorú sestru a dusnú atmosféru. Školu skončila ako BC na druhý pokus a rozišla sa s priateľom po dvoch rokoch.
@mawiya Ja som amater, ale manzelova sestra je akademicka malliarka a to zdedila od jeho strany 😀 No, my sme sa s manzelom rozhodli ju v tomto podporovat, pretoze mala vydrzi aj cely den kreslit, velmi ju to bavi,,, tak aj dalsiu skolu vyberieme tymto smerom 😀 Malej odkazem, ked zacne profesionalne malovat, budes prva v poradi 😀
@erjona moslimska svadba nic neznamena.....a nie som si ista, ci to chcel prave on...ona uz bola moslimka v tom case, takze zrejme jej to prislo prirodzene, mat moslimsku svadbu, ale to s papiermi nema nic spolocne, nie je to ziaden dokaz, to mi ver. On mohol prist do EU len na viza za rodinou, to znamena, kratkodoby pobyt a odchod domov, ak chcel zostat natrvalo, musel sa ozenit, inak by tu nezostal. Ale to je jedno, na obcianstvo si este pocka a dufam, ze sa nezachova tak, ako som to videla u muzov z rovnakej krajiny.
@erjona nie, zivot plynie rychlo a ako ti skutocne bolo, posudis pravdivo a bez hnevu az ked sa deti osamostatnia 🙂
@aliza Vies ako sa hovori, vynimka potvrdzuje pravidla... inak toto sa tyka, tak trochu aj mna, pretoze si toto, co spominas s jej manzelom, si mohli mysliet v AT o mne 😀 Kedze moj manzel robil viza mne 😀 A ubezpecujem ta, ze papiere bolo to posledne, na co by som si spomenula, kedze moj plan nebol manzela zneuzit, ale zit s nim, tak preco to teda nemoze byt aj s nim tak?
@celasapremenim Akeho hnevu? Ved ja nemam mat preco hnev v sebe, som so svojim zivotom spokojna, nelutujem ani sekundu mojho manzelstva,,, nepoznas mojho manzela, takze nevies posudit, aky je to clovek, ver mi, cloveka s takym velkym srdcom, ako je on, mozno ani nepoznas,,, 😉
@aliza spytaj sa @kuwait co si o slovenkach a dievcatach z vychodnej europy myslia Arabi z Gulfu...mozno mlade anglicanky a nemky robia to iste ake neviem ci najdes verejne domy v europe/ middle east plne nemiek a anglicaniek a francuzok! ! Ja vravim z vlastnej skusenosti a nie co mi bolo povedane ako sa vyjadruje @alice... v Bratislave mi v nemocnicnej prezliekarni kam maju pristup len zamestnanci slohli topanky a tricko... chapes niekto sa ulakomil na pouzite oblecenie vlastneho kolegu! Mali by sme sa najskor polepsit sami az potom kritizovat inych...
@dalal co si o nas myslia arabi z gulfu ma absolutne nezaujima....a o prostitucii sa tu naozaj nemienim bavit, je to absolutne mimo temu a neverim, ze podla prostitutiek niekto posudzuje cely narod 😕. A nerob si iluzie, ze moslimovia nekradnu, okrem beznych poulicnych kradezi, ci kradezi v supermarketoch, su aj v organizovanych gangoch a kradnu auta, vykradaju domy....dokonca maju pedofilne gangy a znasilnuju malolete.....
@dalal hlavne nemky a anglicanky su tu "diskriminovane" ich do krajiny pustia hore dole, nemaju problemy ako napriklad ty do Bahrain... hehe anglicanky nevypadaju ako "lahke" pretoze nie su dostatocne pekne (priemerom)
tu mas zabavne video na pobavenie...
rozdiel medzi slovenskymi a britskymi devami.
(ber to naozaj len ako ulet) ... 😀
@erjona @mawiya @zuzkaanicka @slnieckokati @kuwait @demo a aj ostatne... pozrite dokonca zabava.. .Aj ked samozrejme, ze so vseobecnym obrazom slovenskych zien vo svete nesuhlasim... ale ... 😎
@aliza co sa tyka "blokovania loginov"
Komunizmus na SK stale funguje, a vsimla som si, ze aj tu.
Temy sa premenovavaju jedna radost, mazu prispevky bez dovodu, staci, ze ho niekto oznacil,
ale na Diskriminovanie alebo nedodrziavanie pravidiel sa nedozera.
To, ze sa aj zmaze napriklad diskriminatorny prispevok nepostacuje nato, aby sa nieco zmenilo. Admini nemaju cas citat vsetko. Dotycna ani nevie, ze jej prispevok bol zmazany a napise druhy taky isty o par stran dalej.
V tom sme uplne pozadu ako v zahranici.
V zahranici, si nedovoli niekto diskriminovat na zaklade farby pleti, etnika, rase, nabozenstva, sex. orientacie...
taketo prispevky nielen ze su zmazane, ale prispievatelia vyluceni... a poviem ti preco.. nejde o opacny nazor. Ide o to, ze ludia co diskriminuju sa povazuju za zaostalych, nevzdelanych, alebo ignorantov, za ludi z nizsich spoloc. vrstiev. Je to "Faux Pas" = spolocensky preslap a majitelia tychto stranok nieco take netoleruju.
Kebyze po napriklad 3 napomenuti zo strany adminov za otvoreny rasizmus sa terminoval login ludia by sa mozno aspon zamysleli/prebudili/ a mozno zmenili ako tak nazor, ze aha ... toto sa nesmie , nabuduce si dam pozor na jazyk. A nie co sa deje tu.
na jednu stranu sa pise v pravidlach bod 58 cast A., ze
Vo vlastnom záujme súhlasíš a zaväzuješ sa, že nebudeš:
uverejňovať Príspevky ani odkazy na akékoľvek internetové stránky obsahujúce vulgarizmy, obscénnosti, vyhrážky a osobné útoky voči Ostatným, Príspevky propagujúce, podnecujúce alebo obhajujúce potláčanie základných práv a slobôd, násilie, fanatizmus, rasizmus, diskrimináciu, ... rasovú, jazykovú, pohlavnú, náboženskú, politickú, sociálnu, národnostnú a etnickú neznášanlivosť, nenávisť ku konkrétnym ľuďom alebo ku skupinám obyvateľov, najmä k etnickým alebo náboženským skupinám, ani žiadny iný obsah v rozpore s platným právom,
Jednym vymazanym prispevkom sa myslenie ludi nezmeni, a ani par mesacnou terminaciou loginu ale za to, ze sa dotycne "zamyslia" to stoji.
@alice107 sharia zakon v Kuwaite neplati 😀 aj tie co studovali v zahranici sa vracaju domov a bohatych je tu podstatne viac ludi ako len kralovska rodina,toto nieje Bahrajn ,tu je mnoho bohatych rodin ktore vlastnia majetky a business aj v zahranici a napriek tomu tu ziju .Oni vobec niesu uneseni uponahlanym zivotom zapadu,chodia tam na leto ked tu je velmi horko,ale tych ludi tam dost neprijemne posudzuju,ako dalal pisala zeny zo zapadu aj nemky,anglicanky povazuju za lahke a to preto ze nemaju problem za par eur mat s nimi sex.A arabky si myslia o europankach ze su chuderi ktore sa zoderu v robote a domacnosti,ony ich uprimne lutuju pretoze doma ziju inak,nedokazu si predstavit ze by 8 hodin pracovali a potom aj doma okolo domacnosti.Ony aj ked pracuju 6 hodin tu niekde v urade tak doma je sluzka ked pridu je navarene,upratane o deti postarane a tie bohate ktore nepracuju ti vstavaju rano na obed o 11 😀 .Nechcela by si pocut co o nasich zenach hovoria a nasej spolocnosti vseobecne.Mna to dost irituje ze dokazu kazdu malickost vyniest a zhadzovat europanov tym.Moj muz sa najlepsie citi tu lebo tu je doma,tu su jeho znami,rodina,v Eu nema absolutne nikoho a nema ziadny zaujem sa ani s nikym kontaktovat ani len s mojou rodinou sa nechce stretnut,proste moslim by si nemal brat za priatela krestana stoji v korane a oni sa podla toho drzia.A ako na nich europania pozeraju cez prsty 😀 Ved s nimi obchoduju necitas linky co sem davam?Porsche podiel kupili Katarci Hugo Boss nemecku znacku celu fabriku kupili Katarci Valentino Garavani znacku tiez,ked nabuduce uvidis nemecke Porsche tak si pomysli katarci vlastnia tu fabriku 😉 Europania nemaju najmensi problem podnikat s arabmi pretoze ti maju peniaze a skupuju vsetko.Aj Kuwaitania maju vsetky petrofabriky ktore v EU su okrem Slovnaftu vlastnia Kuwaitania Rotterdam ta je najviacsia z nich a v USA v Texase.Ja neviem co tu stale melies dookola o nejakej diskriminacii arabov v EU ,nieje kazdy spinavy zaostaly emigrant z chudobnej krajiny.Arabi z Gulfu podcenuju nas europanov ,to by nas malo stvat a nie sa citit ze si myslia ze aki sme super,by ta asi kleplo keby si zistila pravdu. co o nas hovoria ako sa na nasom sposobe zivota zabavaju,proste nemaju nas europanov za nic a americanov vyslovene nenavidia,napriek tomu tam podnikaju pretoe chcu invsetovat svoje peniaze.Na to sme im dobri vidia v nas len svojich poskokov.
@demo By the mid-20th century Western scholars generally considered "the Orient" as just East Asia, Southeast Asia, and eastern Central Asia.[2] As recently as the early 20th century the term "Orient" continued to often used in ways that included North Africa and even parts of southeastern Europe. Today the term primarily evokes images of China, Korea, Japan, Vietnam, and peninsular Southeast Asia.[2] takze Mariuska ma pravdu a nie Alice
...
Bohuzial musim potvrdit tu nasu povest, co si slovenske dievcence vybudovali v zahranici a nerozpravaju takto o nas len ine krajiny, ale aj samotni slovenski chlapi... mne osobne sa to stalo v skupine za hranicami na pokeci, ze sa ma tam na drzovku opytali, ci robim tisku (takto volaju dievcence, co slopu s chlapmi v lokaloch), ked som zahlasila, ze pracujem ako uctovnicka, tak som ich normalne sokla... ked som mala SVK znacky a sla som autom po Gürtli, v lete otvorene okno, pri mne postalo auto, no a co sa ma po nemecky opytali? Kde najdu nejaky bordel (meno si nepamätam) a to za bieleho dna a stacilo, ze som mala len slovenske znacky - ja im na to, ze neviem, ale ked budu potrebovat uctovnictvo spravit, nech sa ozvu 😀 😀 😀 Dalsia prihoda na rakuskych hraniciach v Bergu ma rakusak obvinil, ze robim K... v rakusku a to len na zaklade kufra, co mi prehrabal, neviem, asi nosim velmi sexi spodne pradlo 😀 A ked mi prelistoval pas a zbadal peciatku z magistratu, ze sa idem vydavat, mu sanka padla, lebo uz som do jeho schemy nepasovala,,,, a takychto prihod by som vedela menovat neurekom,,,,Aj napriek tomu, ze maju slovenky volny trh prace teraz, neupustili zo svojej povesti a najde sa ich veru dost, co pracuju v bordeloch a chlastaju po lokaloch,,,, naco to robia? 😒 😒 😒
@demo
What Countries Are Included in the Orient?
Orient countries are places where civilization is believed to have flourished from ancient times. These countries are located in Asia and include China, Japan, Hong Kong, Taiwan, South Korea, North Korea, Vietnam, Cambodia, Burma, and Laos.
http://www.ask.com/question/what-countries-are-...
Co sa nehadam, je, ze pre europanov bol "orient" kedysi aj middle east oznacovany ale nespravne.
Oriental express nazov vznikol, prave preto, ze sa islo z Pariza smerom na EAST co z latinskeho slova Orient znamena EAST (Vychod)
Aj v usa sa povie, slovne spojenie "orientalka" aj ked viacmenej negativne na aziatku.
@erjona 🙂 zato ty poznas mojho a mozes ich porovnat 🙂
no, ako fajn ze sa mate dobre, hadam vam to aj vydrzi, aj ked neviem si to teda ani predstavit, zeby mohlo
@dalal nevies si predstavit, ako mi je uplne jedno a vsetkym moze byt, co si nejaki arabi myslia o slovenkach a europankach 🙂
@erjona ale ved moslimovia nielen slovenky tak beru,na staru 60 rocnu nemku ci anglicanku povedia gahba(kurva) toto som pocula na vlastne usi,aj stare zle vyzerajuce europanky su pre nich lahke,proste vsetky nemoslimky ale ich moslimky ked beru za sex peniaze tak si to zdovodnia ze ony niesu kurvy ony 😀 potrebuju vela sexu 😀 ze su strasne nadrzane to preto
inak ako citam napr. kuwait, ako tam popisujes, ako sa maju bohate zeny a co si myslia o europankach a pracujucich zenach tu a ze tvoj muz sa nechce kontaktovat ani s tvojou rodinou, lebo za priatela si nevezme krestana, hlavne ze tvoje maso mu nevadi
no hlavne, ze jeho prachy ti stacia, mne pride, ze si taka, ako si oni myslia o slovenkach, ze asi o to tam ide, ked ti toto nevadi a zijes s nimi
zrejme prachy su vsetko 🙂 no to mi je len stasticko na zaplakanie
a hlavne ze ti nevadi, ze manzel tiez nema problem si za peniaze zaplatit nejaku europanku, kedze je to taka kurva 🙂
hlavne ze ty nie si 🙂
realne, mam z vas dost, ked si vas citam a to som citala celu diskusiu, no blee 🙂
@celasapremenim Myslim si, ze po 14 rokoch manzelstva viem co mam doma a nevidim dovod, aby nemalo,,, neviem, co mas doma, ja porovnavam ludi v mojom okoli a muza, takze podla toho pisem, ze mam spravneho a dobreho chlapa doma 😀

@erjona tak gratulka. budeš mať doma umelkyňu. po maminke? 🙂 potom si objednávam nejaký výtvor do obyvky. Mužík stále že veľký obraz veľký obraz. nechápem, či mu telka 135 cm uhlopriečka nestačí. 🙂 😀 😀 😀 😀 Tak sa potom prihlásim. 😀