Partnerstvo medzi katolíčkou a moslimom v zahraničí
Tak dievčatá poteší ma každá skúsenosť, argument v diskusii na danú tému. Moja neter si v zahraničí našla priateľa z Egypta. Keďže cez víkend idem na návštevu k jej rodičom a som dosť priamej povahy , mám vážne obavy ,že nedokážem udržať jazyk a kriticky zhodnotiť naivitu dievčaťa.
Problém vidím v tom ,že sa za každú cenu snaží ostať v zahraničí. Doma má otca po porážke, chorú sestru a dusnú atmosféru. Školu skončila ako BC na druhý pokus a rozišla sa s priateľom po dvoch rokoch.
@slniecko77 Ak oponovanie povazujes za navazanie sa, je to tvoj problem, nie moj 😉 A ja nemam problem sa ospravedlnit, to poukazuje na silny charakter cloveka, len samozrejme, ze to musis vyuzit v tvoj prospech, aby si mi to natretla, ale to poukazuje zasa na tvoj charakter a akosi mi to zili netrha,, 😉 Ja som tiez pisala,, ze asi nevie poriadne anglicky, lebo som predpokladala, ze je to nevzdelanec, lenze si povedala, ze na VS skoncenu a akceptovala som to,,, tak potom? Viac sa uz nevyjadrujem na tuto temu, aj ja si stojim za svojim, myslim, ze mozeme prejst na inu 😝 😝 😝
@mariuskaa v malom slovniku cudzich slov z r. 1972 slovo pausalizovat je, takze ziadna novinka to nie je a v tom case sa na cistotu jazyka dbalo omnoho viac ako teraz, takze pouzivat ho je v poriadku 🙂 ja sa skor stretavam so slovom generalizovat, ktore sa pouziva v podobnom vyzname, mozno nejaky iny odtienok tam je, neviem, obe maju vyznam povrchne zovseobecnit.
@dalal nuz ked kuwaitania len zeru tie ich arabske sladkosti 😀 ja by som to do ust nedala samy olej a cukor a ta chut 😅 Nuz mama nebola nadsena ale zas ked zistila z akej rodiny pochadza a pan minister jeho stryko sa jej dovalil domov tak bola unesena,predsalen clovek tak casto nema doma na navsteve kuwaitskeho ministra,bola z toho paf nechcela aby nic skrizilo nase plany na svadbu.
@kuwait a Ty si sa nebala? ... bola si tam pred svadbou?
Nuz strach som aj mala kedze mi hned muz aj stryko ozrejmili co je mojho muza mama zac tak ale vsak v cudzom svete si clovek vseobecne musi davit pozor,nemyslela som ze to horko tu je az take hrozne a ze jedlo tu mi nebude vobec chutit a ze bravcove mi bude tak strasne chybat.Jedlo to je to co mi tu najviac chyba,nemam rada exoticu a bravcove nedostat 😢
@zuzkaanicka nebola som pred svadbou,videla som fotky a filmy co moj muz porobil aby som videla ako to tam vyzera,internet vtedy este nebol,Videla som vo Viedni ako tam tie kuwaitanky dovolenkuju,bolo to uplne nieco ine ako ti arabi co na Slovensko chodia tak som si povedala ze to skusim
@dalal si mi otazku vzala z klavesnice 😉 ... aj ja som sa chcela opytat, ci neolutovala 😉 ... predbehla si ma, Ty, Ty 😉
@zuzkaanicka great minds think alike 😝 😀 😀 😀 ...to sa tu tak hovori 😝
@kuwait laska prechadza cez zaludok aj u zien? 😅 ... a mne v Spanielsku chuti a teda nielen preto tam rada chodim 🙂
@zuzkaanicka a mne chute vsade... 😀 no skoro okrem UK/Irska...tu maju iba 5 jedal...lasagne...cheese macaroni...roast..chips...pizza...ked som sem prisla bola som sokovana...tyzden co tyzden rovnake menu v jedalni...podla dna v tyzdni vieme co bude 😀 😀 😀
dokonca teraz som si zvykla aj japonsku kuchynu..minule sme mali mango zmrzlinu s bazalkou..mnam
@dalal ani talianske mi nechuti kazdy den,zjem pizzu ale zas ze by som to milovala,ja mam rada nasu sniclu a zemiakovy salat je to tiez kaloricke ale pozitok pre mna 😀 take typicke nase jedla,sunkove oblozene chlebicky s kyslou uhorkou,madarsky salam,klobasku,segedin,svieckova to ked som na Slovensku tak zereeeeeeeem ako diva a potom slapem rano na steppery 😀
@dalal takze podla jedla vies aky je den 😀 ... aspon nemusis premyslat 😝 😀
@zuzkaanicka haha hej presne...a ty co rada papkas...skusila si uz arabsku kuchynu? Ci si viac na domace ako @kuwait
@dalal ja mam rada prave spanielsku a taliansku kuchynu ... samozrejme aj tou nasou ceskoslovenskou nepohrdnem ... arabsku som uz tiez skusala, ale ta skor oslovila mojho muza 😖 ... ja mam asi konzervativne chutove bunky 😅
jo, ale najlepsie je, ked mi to niekto naserviruje a ja nemusim varit😉
@kuwait to slnko a plaze ti zavidim v dobrom...tu prsi kazducky den...aj ked je na chvilku pekne zachvilu znova prsi...podla mna zavisi tvoj vztah ku krajine od situacie doma...ak mas dobru rodinu a zazemie krajinu si oblubis...ak to doma za vela nestoji potom aj krasnu krajinu budes neznasat... 🙂
mne chuti turecka a mexicka kuchyna, turecka s francúzskou su vraj najzdravsie na svete, z tureckej mi hcutia hlavne zeleninove jedla, nic z jahnacieho a ovcieho masa, ale UK kuchyna je fakt hrozna, mozno par jedal by sa naslo jeditelnych, ale toast s chipsami uprostred je brutal @dalal

@erjona pri tvojom linku mi vyhodilo reklamu na toto
http://oblecenie.bazar.sk/8656856-luxusne-spolo...