Partnerstvo medzi katolíčkou a moslimom v zahraničí
Tak dievčatá poteší ma každá skúsenosť, argument v diskusii na danú tému. Moja neter si v zahraničí našla priateľa z Egypta. Keďže cez víkend idem na návštevu k jej rodičom a som dosť priamej povahy , mám vážne obavy ,že nedokážem udržať jazyk a kriticky zhodnotiť naivitu dievčaťa.
Problém vidím v tom ,že sa za každú cenu snaží ostať v zahraničí. Doma má otca po porážke, chorú sestru a dusnú atmosféru. Školu skončila ako BC na druhý pokus a rozišla sa s priateľom po dvoch rokoch.
@kuwait vies, co my budeme mat dnes na veceru? pecene bravcove, knedlik a kapustu 🙂
@zuzkaanicka mnaaaaaaaaaaaaam pozyvas??? priiiiiiiideme 😀 😀 😀
@zuzkaanicka ok uz kupujem letenku a idem k vam na veceru 😝 😀
@zuzkaanicka mnaaaaaaaam 😝
@vevesh Ty si piekla a zdobila?
@kuwait jaj no pecene bravcove, knedla, kapusta mnaaaaaaaaaam, ja jahnacinu tiez nie, mi je z nej az na vracanie
nase polievky zboznujem, akukolvek, ked nie je polievka, akoby ani den nebol, resp ani jeden den bez polievky
inak aj v Indii sa je rukami, nielen arabi, ale tiez len ti jednoduchsi ludia na vidieku
inak ja rezne az tak nemusim, stacia mi 3 do roka, ani bravcove maso vo vseobecnosti, jedine v kolozvarskej ho amm rada, segedin , inak uprednostnujem kuracie a hovazdie ci telacie , alebo ryby, ale kludne sa zaobidem aj bez masa
@zuzkaanicka ano- ale ked sa mi na treti krat roztrhol marcipan, to som mala nervy 🙄 😅
@vevesh vysledok je dolezity, tie nervy obalis sladkym 😎
@zuzkaanicka no a ako sa vydarila vecera doma....nejako som to nestihla tak nabuduce 😀 😀 aspon vam viac ostalo.. 😝
@dalal no, nebudem tajit-dobre sme sa napraskali 😅 ... tak na buduce doraz 😉
@zuzkaanicka normalne ti zavidim vcera ked som jedla pizzu vecer tak som si na teba spomenula
Inak ja jahňacie mam veľmi rada. Možno iný spôsob varenia?
Nevari sa náhodou dlho? Alebo inak pripravuje? V restikach som to videla na malinké kúsky
Turci to naozaj super pripravujú. Teda pre mna. Ale jasne ze nie každému vsetko chuti.
@mariuskaa No to bude hlavne traumatizujuce,ja som si objednala knizku slovensku je to autobiografia jednej baby a jej zivota kniha sa vola RECEPT na ARABA.To som teda dost zvedava ake to je
http://www.scribd.com/doc/81817662/Recept-na-Araba
tu som nasla autorkynu facebookovu stranku
https://www.facebook.com/pages/Viktoria-Darsane...
@dalal ty mas rada arabske filmy?Moj muz to vobec nepozera a ja tiez,niektore egyptske su ozaj strasne len po sebe vrieskaju biju sa doma,domace nasilie jak vysite a celkovo ten dej 😒 ale mozno na festival posielaju politicky a spolocensky korektne filmy 😉
Aky mas ty nazor na tu Recept na Araba?

@vevesh no to je take slovenske klasicke ale my sme to doma nevarievali,my sme robili snicle,maso s omackou a knedlou,pecene bravcove kare,svieckovu,bravcove minutky so zemiakmi,zivansku domacu,segedin,ziadne pirohy,halusky,bryndza,my mame radi maso .