icon

Partnerstvo medzi katolíčkou a moslimom v zahraničí

lulka12
6. dec 2012

Tak dievčatá poteší ma každá skúsenosť, argument v diskusii na danú tému. Moja neter si v zahraničí našla priateľa z Egypta. Keďže cez víkend idem na návštevu k jej rodičom a som dosť priamej povahy , mám vážne obavy ,že nedokážem udržať jazyk a kriticky zhodnotiť naivitu dievčaťa.

Problém vidím v tom ,že sa za každú cenu snaží ostať v zahraničí. Doma má otca po porážke, chorú sestru a dusnú atmosféru. Školu skončila ako BC na druhý pokus a rozišla sa s priateľom po dvoch rokoch.

kuwait
28. apr 2014

@vevesh no to je take slovenske klasicke ale my sme to doma nevarievali,my sme robili snicle,maso s omackou a knedlou,pecene bravcove kare,svieckovu,bravcove minutky so zemiakmi,zivansku domacu,segedin,ziadne pirohy,halusky,bryndza,my mame radi maso .

zuzkaanicka
28. apr 2014

@kuwait vies, co my budeme mat dnes na veceru? pecene bravcove, knedlik a kapustu 🙂

dalal
28. apr 2014

@zuzkaanicka mnaaaaaaaaaaaaam pozyvas??? priiiiiiiideme 😀 😀 😀

kuwait
28. apr 2014

@zuzkaanicka ok uz kupujem letenku a idem k vam na veceru 😝 😀

erjona
28. apr 2014

@kuwait Mnam, to mam tiez rada,,, ja nemam rada z toho cerveneho mäsa snicle ... bleeee - rakusaci to maju ako delikatesu,,, 😀 surschnitzel to volaju,,,, 🙂

zuzkaanicka
28. apr 2014

@dalal , @kuwait varim 😉

kuwait
28. apr 2014

@zuzkaanicka mnaaaaaaaam 😝

kuwait
28. apr 2014

@erjona nemas rada snicle a zemiakovy salat?

vevesh
28. apr 2014

Nasa dnesna vecera 😀

zuzkaanicka
28. apr 2014

@vevesh Ty si piekla a zdobila?

zuzana76
28. apr 2014

@kuwait jaj no pecene bravcove, knedla, kapusta mnaaaaaaaaaam, ja jahnacinu tiez nie, mi je z nej az na vracanie

nase polievky zboznujem, akukolvek, ked nie je polievka, akoby ani den nebol, resp ani jeden den bez polievky

inak aj v Indii sa je rukami, nielen arabi, ale tiez len ti jednoduchsi ludia na vidieku

zuzana76
28. apr 2014

inak ja rezne az tak nemusim, stacia mi 3 do roka, ani bravcove maso vo vseobecnosti, jedine v kolozvarskej ho amm rada, segedin , inak uprednostnujem kuracie a hovazdie ci telacie , alebo ryby, ale kludne sa zaobidem aj bez masa

vevesh
28. apr 2014

@zuzkaanicka ano- ale ked sa mi na treti krat roztrhol marcipan, to som mala nervy 🙄 😅

zuzkaanicka
28. apr 2014

@vevesh vysledok je dolezity, tie nervy obalis sladkym 😎

erjona
28. apr 2014

@kuwait Mam, ale nie tak casto... idu mi potom krkom 🙂

dalal
28. apr 2014

@vevesh velmi pekne...Yaida to je meno tvojej dcery? A co to znamena?

dalal
28. apr 2014

@zuzkaanicka no a ako sa vydarila vecera doma....nejako som to nestihla tak nabuduce 😀 😀 aspon vam viac ostalo.. 😝

zuzkaanicka
28. apr 2014

@dalal no, nebudem tajit-dobre sme sa napraskali 😅 ... tak na buduce doraz 😉

kuwait
29. apr 2014

@zuzkaanicka normalne ti zavidim vcera ked som jedla pizzu vecer tak som si na teba spomenula

kuwait
29. apr 2014

@vevesh mala mala vcera narodeniny?Tak vsetko najlepsie

kuwait
29. apr 2014

@zuzana76 ja som masova to je ten problem ze tu cerstve maso nieje dobre a potom jem prilis vela karbohydratov a to mi nerobi dobre

mariuskaa
29. apr 2014

Inak ja jahňacie mam veľmi rada. Možno iný spôsob varenia?
Nevari sa náhodou dlho? Alebo inak pripravuje? V restikach som to videla na malinké kúsky
Turci to naozaj super pripravujú. Teda pre mna. Ale jasne ze nie každému vsetko chuti.

mariuskaa
29. apr 2014

Idem práve citať novú knižku.
Three cups of tea.
Je to z afganistan/Pakistan prostredie. Američan co budoval skoly pre dievčatá
Zevraj pozitívny príbeh. Dám vedieť ak je to dobre.

kuwait
29. apr 2014

@mariuskaa No to bude hlavne traumatizujuce,ja som si objednala knizku slovensku je to autobiografia jednej baby a jej zivota kniha sa vola RECEPT na ARABA.To som teda dost zvedava ake to je
http://www.scribd.com/doc/81817662/Recept-na-Araba

kuwait
29. apr 2014

tu som nasla autorkynu facebookovu stranku
https://www.facebook.com/pages/Viktoria-Darsane...

dalal
29. apr 2014

@kuwait uz som citala... zaujimave potom daj vediet co si o tom myslis... ja ked idem na SR vzdy robim nalety na knihkupectva... 😀

dalal
29. apr 2014

@mariuskaa mne sa velmi pacila... ibaze bola velmi smutna...

dalal
29. apr 2014

kuk co ide u nas... zabukovala som na vsetky filmy

kuwait
29. apr 2014

@dalal ty mas rada arabske filmy?Moj muz to vobec nepozera a ja tiez,niektore egyptske su ozaj strasne len po sebe vrieskaju biju sa doma,domace nasilie jak vysite a celkovo ten dej 😒 ale mozno na festival posielaju politicky a spolocensky korektne filmy 😉
Aky mas ty nazor na tu Recept na Araba?

nivi
29. apr 2014

@dalal citala som od neho tie 2 predosle a velmi sa mi pacili. tuto som este necitala asi aj ja objednam.

@kuwait aj toto som citala, ako taka oddychovka to nebolo zle ale no co ja viem... ved potom napis ci sa ti pacilo.