Partnerstvo medzi katolíčkou a moslimom v zahraničí
Tak dievčatá poteší ma každá skúsenosť, argument v diskusii na danú tému. Moja neter si v zahraničí našla priateľa z Egypta. Keďže cez víkend idem na návštevu k jej rodičom a som dosť priamej povahy , mám vážne obavy ,že nedokážem udržať jazyk a kriticky zhodnotiť naivitu dievčaťa.
Problém vidím v tom ,že sa za každú cenu snaží ostať v zahraničí. Doma má otca po porážke, chorú sestru a dusnú atmosféru. Školu skončila ako BC na druhý pokus a rozišla sa s priateľom po dvoch rokoch.
@zuzkaanicka Ved to ja viem,,, teda z mojich penazi by sa teda nenajedla 😀
@nivi MInuly tyzden mala @alice107 dodat do tejro temy dotaznik, podla ktoreho by sa vyhodnocoval staus manzelstva. Islo hlavne o to aby mala konecne relevantne dokazy na tie svoje negarivisticke fantasmagorie. Ja blbec, chcela som jej pomoct najs skutocne dokazy. Nedala, takze nevieme relavantne posudit, ktore manzesltvo spada do tych jej vyfantazirovanych 99,99% a ktore spada do doho zvysku... No pani grofka, ked ma trosku hlavu pouzit konci... Najlepsia je v odpisovani inych pribehov. Keby aspon pokrocila k metode copy > paste, tak by sme nemuseli citat tej jej priserny preklepopis. Keby sa jej podarilo objavit na klavesnici klavesu Shiff to uz by bolo uplne labuzo, tie jej traktaty citat. Sice myslienky by v nich asi nadalej chybali, ale aspon by to nebolo take trapenie pre citatela...
@zita19 ja myslim, ze spravne je c) a sice ... pani slachticna nas odignoruje 😅
@zuzkaanicka @zita19 a ja si dam potom coko tri...na to aky sladky zivot mam.. 😎 😀
@zuzkaanicka comu nerozumie to ignoruje... Keby konecne zacala ignorovat MK 😀 😀 Ale zas by tu bolo o vela menej srandy a to by mi chybalo 😖
@erjona konecne by sa zacala venovat svojej pravnickej praxi, svojim detom a manzelovi s modrou krvickou 😅
@zuzkaanicka ved prave, len ci ta jej pravnicka prax nie je iba virtualna a nema sa comu venovat 😉
@erjona tych virtualit tam bude viac 😝
@zuzkaanicka Rysuje sa to tak 😀
@erjona @erjona Baby ale ona ma nakoniec stastie. Co by robila pred 15 rokmi, ked nebol fb, twitter a MK? Kde by opruzivala? Takto ju po veceroch ujovia v bielych plastoch pustia k PC a ona tu santi. A ani nemusi zjest spenatovu polievocku na obed aby mala PC za odmenu... Oni ju sem radi pustia len aby mali klud a cas na smajchlovanie zo sestrickami... 😀 😀
@erjona ona mala dvojtyzdnovu pauzu? 😕 😀 ... to kedy? 😀
@zuzkaanicka aj ty mas pocit, ze tu furt opruzuje?
@zita19 som myslela, ze to nie je len pocit 😀
@zuzkaanicka pocit sa vztahoval k "furt" To ostatne je relevantny fakt 😝
@zuzkaanicka Hej prednedavnom, pisala, ze bola na dovolenke 😎
baby aha co som nasla
celkom dobre video.
British muslims spievaju (natocili video) William Farrell Happy
Ked som bola minuly rok v Londyne, bola som v centre aj v Fin. distrikte a veru, ziadnych problematickych som nevidela.
🙂 🙂 (ako ostatni, kedze nevideli/nezazili Neexistuje)
Nehovorim, ze ked som nevidela, ze nie su. Ale co som stretla, boli fajn, vsetci. ;o)
@dana_l Ked vidim tieto videa co vsetky staty, kultury robia..
od slovakov, po middle east..... jednoznacne z toho vyplyva, ze ludia (vsetci ludia) na svete chcu byt happy, a stastni. To len politici a predstavitelia statov, media, rozostvavaju jeden narod proti druhemu. Ludia bojovat nechcu.
Toto dalsie video je z Middle East, Gaza, a dalsie za tym z Kuwaitu... (aby som sa drzala temy, su aj ovela krajsie z ostatnych krajin)...
https://www.youtube.com/watch?v=S4gu27QVzOchttps://www.youtube.com/watch?v=WwLbj3sEKNg@mariuskaa toto je lepsie z kuwaitankami 😀

Nasla som nieco zaujime o Alzirsku,,, je to nemecky, niekto sa tu osocoval, ako napriklad alice &co, ze kazdy moslim bude popraveni, ked konvertuje, zaujimave, tu ich ese stale 100000 konvertilov zije 😝 😝 😝
https://www.idea.de/detail/thema-des-tages/arti...
Oran (idea) – In Algerien ereignet sich – weithin unbeachtet von der Weltöffentlichkeit – eine christliche Erweckung. Mehr als 100.000 Muslime sind in den vergangenen 30 Jahren Christen geworden. Die meisten gehören der Volksgruppe der Berber an. Das berichtete der Leiter des algerischen Zweiges der Organisation „Operation Mobilisation“ (OM), Youssef Ourahmane (Oran), bei einem Besuch der Evangelischen Nachrichtenagentur idea (Wetzlar). Der 58 Jahre alte Algerier, der in einer muslimischen Familie aufgewachsen ist, steht seit 1988 an der Spitze von OM in dem nordafrikanischen Land. Dort sind 43 Frauen und Männer für das Hilfswerk tätig. Laut Ourahmane finden Muslime oft durch Träume, Visionen und Heilungserfahrungen zum Glauben an Jesus Christus.