icon

Partnerstvo medzi katolíčkou a moslimom v zahraničí

lulka12
6. dec 2012

Tak dievčatá poteší ma každá skúsenosť, argument v diskusii na danú tému. Moja neter si v zahraničí našla priateľa z Egypta. Keďže cez víkend idem na návštevu k jej rodičom a som dosť priamej povahy , mám vážne obavy ,že nedokážem udržať jazyk a kriticky zhodnotiť naivitu dievčaťa.

Problém vidím v tom ,že sa za každú cenu snaží ostať v zahraničí. Doma má otca po porážke, chorú sestru a dusnú atmosféru. Školu skončila ako BC na druhý pokus a rozišla sa s priateľom po dvoch rokoch.

mariuskaa
12. máj 2014

@mariuskaa
Ty co Vstavas u vás su 4am? Co cvičis co prečo tak skoro? Alebo is este ani nesla spat?

kuwait
12. máj 2014

@mariuskaa ja neviem ja sa vzdy tak skoro zobudim 😀 este je vonku tma to bude hladom ja jem naposledy o 3 poobede a potom ma v noci hlad zobudi

mariuskaa
12. máj 2014

@kuwait ja som ttoto robievala na strednej. Jedla som o 3 a potom uz vôbec. Vondrackova to robieva.
To kvoli diéte?

kuwait
12. máj 2014

http://vas.cas.sk/clanok/9566/evu-neprijali-na-...
mna by zaujimalo ake ma povolanie,to tam nejak nespomenuli ked Tolko zaraba desattisice libier za mesiac???

kuwait
12. máj 2014

@mariuskaa no ja som myslela nieco take ale pred par dnami som v spravach citala ze tam maju klub satanistov a sluzia cierne omse,dala som sem aj link

kuwait
12. máj 2014

@mariuskaa ano kvoli diete,ja ked sa najem neskor tak priberiem,do 3 poobede mozem zjest dost ale neskor nic.
wow zacalo svitat

mariuskaa
12. máj 2014

@kuwait kolko rokov to uz tak robíš? To chce veľkú dávku sebakontroly. Ktorú som stratila v 18. 😵

kuwait
12. máj 2014

@mariuskaa dlho lebo inak sa mi neda,obcas si dam neskoru veceru a hned to vidiet na vahe,takto inak do tej tretej toho pojem dost tak 2000 kalorii a rano o 3-4 mi skvrka v bruchu 🙂

erjona
12. máj 2014

@eva8 Nemas zaco 😉

erjona
12. máj 2014

@eva8 V com sa lepi na nemoslimske partnerky ta nepokora k okoliu? Ja na sebe nic nebadam,,, drzim sa zakonov a neurazam bezpredmetne inych ludi okolo seba, nposudzujem a neodsudzujem - ja teda v tomto negativum nevidim,,, 😝 😝 😝

Den matiek sme stravili u svokri,,,bolo fajn, najedli sme sa do prasknutia pljeskavici a inych dobrotok,,, takze sme mali v podstate velmi pekny den 🙂

erjona
12. máj 2014

@ellise Je to tam jasne napisane... Islam je zlo...davala to do spojitosti s moslimami...jej to vychadza, ze su taki a onaki kvoli islamu...no a z toho jej to vyslo na islam ...inak si neviem predstavit, ze v akej inej spojitosti by toto nabozenstvo spominala, ked nie s ich prislusnikmi...takze vsetko tam mas uvedene...precitaj si cely jej prispevok...

Co sa tyka vyroku- ze pre vieru by aj zabijala...pokial tato vyhrazka nie je venovana nikomu osobne...tak nemas aku skupinu, ci osobu zakonponovanu...spadalo by to do skupiny vyhrazania sa...ale nie do rasizmu...

kuwait
12. máj 2014

@erjona alice ta pisala horsie a explicitnejsie 😉 na taku pravnicku teda zarazajuce takto porusovat zakon,to by skutocna pravnicka takto nikdy na verejnosti nepisala kedze skutocna pravnicka si je vedoma ze sirenie rasovej a nabozenskej nenavisti je trestny cin 😉

erjona
12. máj 2014

@erjona Tato posledna sprava sa mi tu ako objavila? Co ma niekto spamuje,,, ty vole,,, ved toto som vcera pisala a dopisala ten prispevok aj preposlala ... ellise - ten posledny prispevok o 8,39 si nevsimaj,, neviem ako sa tam objavil...

erjona
12. máj 2014

@kuwait No ved som to napisala, ze niektore zamerne provokuju, ale to je ina pesnicka 😀 😀 😀 😀

eva8
12. máj 2014

U nás sme tiež mali včera pekný deň, deti vždy prekvapia, oni sa priam tešIa. Mamku už nemám, no z detstva si pamätám, ako stará mama nám vždy pripomenula tento sviatok v 1. májovú nedeľu (tak to bolo v Maďarsku?), vtedy sa deň matiek ešte neoslavoval v ČSSR. V súčasnosti i v školách deti pod vedením učiteľov pripravujú rôzne pozornosti mamičkám. ale najkrajší je úsmev, objatie, šibalstvo v očkách, kedy ich ponúknem perníkom, kt. mi je ľúto rozbaliť a načať 🙂

erjona
13. máj 2014

@eva8 Mna deti uz rano o 6 hodine zobudili, aby mi dali darceky, co v skole pripravili a mala mi predniesla basnicku, no a najviac sa mi pacilo, aku strasnu radost mali z toho, ze mozu maminu potesit 😀 😀 😀 Od maleho som dostala levandulove vrecusko, aby sa mi mole nedostali do skrine, tak vonia cela skrina, a od malej mydlo, ktore sami vytvorili v tvare srdiecka a krezbicky k tomu, je to velmi mile,,, ako to tie deti potesi a maminu este viacej 😀 😀 😀

erjona
13. máj 2014

Dievcence ako ste vsetky zmlkli, aky ste mali dnes den ?

kuwait
15. máj 2014

co hovorite na tuto knizku?
http://www.martinus.sk/?uItem=154495

kuwait
15. máj 2014

Siskovny chlapec.Aj vlastnu hlupost dokaze spenazit 😀
http://www.martinus.sk/?uItem=167551

erjona
15. máj 2014

@kuwait O com je ta kniha?

kuwait
15. máj 2014

@erjona ktora?Od Valucha alebo Posadnuta?Ja sa to hodlam zakupit a zistit o com to je.Ta posadnuta to je asi o podobnom s cim tu ja so svokrou zapasim takze to ma dost zaujima ako si autorka s tym poradila.

kuwait
15. máj 2014

@erjona ako ti to ide s R&H? pozeras to?

erjona
15. máj 2014

@kuwait Neee moja, vcera som sa ucila 2 kapitoly manazmentu, dnes idem na dalsie 2... hori mi termin pod zadkom 😀

erjona
15. máj 2014

@kuwait Hej, ta prva ma viacej zaujala,,,, 😀

kuwait
15. máj 2014

@erjona tak to som aj ja zvedava ze diabla vymetali o magii aka sa robi u arabov ze sa tam pise,tak budem zrovnavat s vlastnymi skusenostami 😀

erjona
15. máj 2014

@kuwait Brrrr, tak to nechcem citat... povies nam v skratke len o com to bolo,,, 😀 😀 😀

kuwait
15. máj 2014

@erjona niekedy je to dobre vediet nikdy nevies s cim sa v zivote stretnes

carodejka008
15. máj 2014
kuwait
15. máj 2014

@carodejka008 ze blaznivy zaostaly Sudan,Afrika co cakas?V inej africkej krajine samani albinov vrazdia