Partnerstvo medzi katolíčkou a moslimom v zahraničí
Tak dievčatá poteší ma každá skúsenosť, argument v diskusii na danú tému. Moja neter si v zahraničí našla priateľa z Egypta. Keďže cez víkend idem na návštevu k jej rodičom a som dosť priamej povahy , mám vážne obavy ,že nedokážem udržať jazyk a kriticky zhodnotiť naivitu dievčaťa.
Problém vidím v tom ,že sa za každú cenu snaží ostať v zahraničí. Doma má otca po porážke, chorú sestru a dusnú atmosféru. Školu skončila ako BC na druhý pokus a rozišla sa s priateľom po dvoch rokoch.
http://zivot.azet.sk/clanok/16949/unesene-niger...
v mene alaha, vyrobime z krestaniek moslimky.... 😠 🙄 😝
a zato prepustite nasich militantov z väznic.... 😝 🙄
su to prasproste hoväda.
@ellise Ano, ale v tom clanku sa spominala ina kniha, nie? A napisala si, ze sa da stiahnut, neda,,, je to link na zakupenie si knihy,,, hadam nebudem objednavat knizku, aby som si tezu nejakeho autora co nic ine, len proti moslimom pise overovat,,,, 😉 O objednani knihy som pisala aj ja, ze som ju nasla na amazone, ze nie je na oficialnych moslimskych strankach zdarma na stiahnutie,,, a ine knihy od neho ano,,, citaj prosim ta pozornejsie,, preto, ze s tou knihou sa nestotoznuju, inak by ju tam mali medzi ostatnymi, nemyslis?
@ellise nebola som zastankynou nicoho .. zle si citala... ale obvinovat a davat vsetkych do jedneho vreca sa mi protivi...a to je co sa tu robi vo velkom... nejaky maniak zabije zensku a hned sa to hodi na islam... a recepty som davala tiez 😀 😀 :-
vies ja som nemala stastie a vztah s cudzincom nevysiel... ale velmi velmi sa mi paci citat rozpravanie tych ktorym to vyslo... ako sa vravi az mi srdce stisne❤... ked taka erjona alebo ine kocky pisu ako im je dobre... a o to by tu malo ist... a nie o sariu a podobne nezmyselnosti...
@erjona vies, len niektore vydajachtive zenusky z vychodneho bloku nevahaju a takychto si beru prod ruskom lasky. ked sa mlady muz dostane do schengenu, tak pohroma...
ale okej. ja nechadzem vsetkych do jedneho vreca. ci v tom malom mikrotenovom sacku je nepomer tych dobrych a zlych 😢
@maca_p
The Catholic sexual abuse scandal in Ireland is a major chapter in the worldwide Catholic sexual abuse scandal. Unlike the Catholic sexual abuse scandal in the United States, the scandal in Ireland included cases of high-profile Catholic clerics involved in illicit heterosexual relations as well as widespread physical abuse of children in the Catholic-run childcare network. Starting in the 1990s, a series of criminal cases and Irish government enquiries established that hundreds of priests had abused thousands of children in previous decades. In many cases, the abusing priests were moved to other parishes to avoid embarrassment or a scandal, assisted by senior clergy. By 2010 a number of in-depth judicial reports had been published, but with relatively few prosecutions.
a teraz co... budem to aplikovat na krestanstvo ako take?
@dalal a není to tak dávno co tady Eva byla nařčena z trestného činu, byli jsme několikrát obviněné z diskriminace, islamofobie, rasizmu a nevím z čeho ještě... tak proč jste si tenkrát nevyměňovali recepty, nebavili se o školském systému,
Zajímavé informace měla pro nás měla Kuwait, aspoň ze začátku, než se to nějak otočilo. Upřimně tenkrát jsem ji věřila víc než teď. A to i přes informace o životě v Kuvajtu se s ní tady pár holek dohadovalo.
@dalal http://www.bbc.co.uk/news/uk-16522447
a hlavne si precitaj vetu:
The principles of Sharia govern all aspects of a Muslim's life. It is derived from a combination of sources including the Koran, the Hadith, which is based on the example of the prophet Muhammad, and fatwas, which are rulings of Islamic scholars.
O ziadnych radikaloch nie je rec, ale o zivote bezneho Moslima.
@dalal nikto vam nic nekazi, ale kazia vam ho taketo pripady ako tento nigerie...
alebo tento zo sudanu? http://www.cas.sk/clanok/281539/mlada-zena-dost...
hm, len mi nehovor, ze sudca, ktory vydal rozsudok je tiez terorista 😝
@ellise asi preto ze ked sme si tu v pokoji tie recepty vymienali ona nam do toho stale skakala s recami typu islam je zlo vsetko capital letters...jej reci obsahuju vsetko len nie normalny pristup... je to lahko pochopitelne s ohladom na osobne skusenosti... ale myslim si ze reakcie boli celkom primerane na jej opakovane prispevky
@maca_p ty si si precitala som som ti poslala? stovky katolickych knazov v irsku zneuzilo tisicky deti... nie jeden sudca ale tisicky.... 1000 ky chapes? a nikto sa nad tym nepozastavuje z vas... ved samotni islamski duchovni odsudili tuto primitivnu tlupu tak co nas s tym furt otravujes... myslis ze erjona alebo ja im prispievame na unosy 😀 😀 😀
@dalal mne je tiez uplne jedno, co si o mne myslis, ale nesir tu hluposti o tom, ze saria je radikalny islam. Saria je sucast islamu a v europe sa bezne praktizuje, obycajni moslimovia sa nou riadia...v tom jednom clanku je pisane, ze pocet za posledne roky tu v UK stupol trojnasobne a na tieto sudy sa obracia najma vela zien....takze neviem, o akych radikaloch tu trepes. Nic o tom nevies, ale tvarite sa tu aj s erjonou ako jedine 'vyvolene'...ludi obvinujete, urazate a pritom ani jedna z vas nema sajn o tom, co pise. Vlastne sem nedovolite prispievat nikomu, kto ma iny nazor, ako vy dve...mali by ste si zalozit sukromku, kde sa mozte navzajom komandovat, kto co moze a nemoze napisat a tuto verejnu temu by ste mali ponechat tym, ktorych sa to naozaj tyka. vas dvoch sa tato tema vsak rozhodne netyka a tu nevrazivost, co nam vycitate, sirite vy same....ste take iste ako tie, ktorych obvinujete.
@dalal kriste pane ak kto sponzoruje tieto moslimske sekty? myslis, ze im fico posiela z nasich statnych rezerv?
a kto podporuje ine cirkvi? predsa vy veriaci...
ci myslis, ze pocujem prvy krat o zneuzivani deti a zien fararmi? deje sa to v irsku, tak v anglicku, na slovensku tak aj v amerike. nechcem si ani predstavit, co sa deje v arabskom svete so zenami. fakt nechcem!!! 😝
staci mi raz zacas si precitat o nejakej zabitej turkyni, co ju zavrazdili bratia, alebo spalenej afgancanke.....
neotravujem, davam do pozornosti.

@zita19 😀 😀 😀 😀