Partnerstvo medzi katolíčkou a moslimom v zahraničí
Tak dievčatá poteší ma každá skúsenosť, argument v diskusii na danú tému. Moja neter si v zahraničí našla priateľa z Egypta. Keďže cez víkend idem na návštevu k jej rodičom a som dosť priamej povahy , mám vážne obavy ,že nedokážem udržať jazyk a kriticky zhodnotiť naivitu dievčaťa.
Problém vidím v tom ,že sa za každú cenu snaží ostať v zahraničí. Doma má otca po porážke, chorú sestru a dusnú atmosféru. Školu skončila ako BC na druhý pokus a rozišla sa s priateľom po dvoch rokoch.
@dalal keby nemal ropu Saddam by ho nebol napadol 😉 Jediny dovod preco Saddam Kuwait napadol bola ropa ,mal pocit ze malicky stat s par vojakmi sa ubranit nemoze a ked videl ako mu zapad pomaha s Iranom tak si myslel ze zapad je na jeho strane a nikto Kuwaitu nepomoze.Hlupak arogantni,nepocital s tym ze Jabir obetuje miliardy na to aby dotiahol US army a oslobodil Kuwait a potom zvysenim ceny ropy si tie peniaze vratil .Sikovny chlapec.A jeho brat Sabah detto tomu sa podarilo Saddama poslat do vecnych lovist 😀 .........moc penazi je neskutocna ak ich mas je po tvojom.
aj ine babizne.. kurdistan, iran a podobne... nech vidime nieco nove
@vevesh prave naopak 😉 oni dokonca naschval konflikty vyvolavaju aby potom zvysili cenu ropy.Ved si pozri ako postupne cena ropy rastla a co tomu predchadzalo.sucastna cena za barel je 103$ pred 15-20 rokmi bola 33-38$ postupne to stupalo az na terajsiu hranicu a cena ropy dole nejde.Moj muz je v ropnom businesse ten ovlada presne cifry.
takze brent per barel je teraz dokonca 110 $ ako mi muz hovori takze to narastlo 7 $ odkedy som to naposledy sledovala pred par dnami 😲 Vraj cena vyskocila hore kvoli nepokojom na Ukrajine a teraz po volbach ked sa predpoklada ukludnenie situacie klesla o 7 $.
@dalal no ani tu ta nikto nenahana aby si si nieco kupila more sice pekne aj palmy ale cistucke nie,ja mam rada mrakodrapy a vystavbu,mne sa to tu nezdalo pred 20 rokmi ked tu maximalne 8 poschodaki a vily boli,take dedinske mi to pripadalo,teraz to tu uz vyrastlo do krasy,ja som skor taky city clovek nesputana priroda nejak moc ma nelaka.
@ellise Ci islam ako politicka sila, alebo islam je v podstate jedno, moje dalsie vety boli dolezite, co sa tyka tvojho clanku, proste tam islo o nieco ine a to si dohnat lacne pracovne sily,,, vid prispevok predtym, co som ti napisala,,,
Ellise, ja umim cist a velkolepe psat i kdyz je to v cestine... 😉

@kuwait mne sa teda zda ze amici sa hraju na svetovych policajtov... minule ukazovali dokument na discovery ako vo vietname vyvrazdovali cele dediny a potom tam nechavali ciapky s hviezdickami aby to padlo na druhu stranu.. a tym sa chvalil nejaky us colonel ako boli prefikani a ako im to vsetko preslo..