Partnerstvo medzi katolíčkou a moslimom v zahraničí
Tak dievčatá poteší ma každá skúsenosť, argument v diskusii na danú tému. Moja neter si v zahraničí našla priateľa z Egypta. Keďže cez víkend idem na návštevu k jej rodičom a som dosť priamej povahy , mám vážne obavy ,že nedokážem udržať jazyk a kriticky zhodnotiť naivitu dievčaťa.
Problém vidím v tom ,že sa za každú cenu snaží ostať v zahraničí. Doma má otca po porážke, chorú sestru a dusnú atmosféru. Školu skončila ako BC na druhý pokus a rozišla sa s priateľom po dvoch rokoch.
@aliza ha kedysi bolo... teraz opak je pravdou... vsetky tie skandaly s katolickou cirkvou velmi poskodili imidz.... napr moj bud svagor spominal ze ich ucila nieco ( myslim nabozenstvo) mniska ktora ich tlkla pravitkami po rukach a podobne... podobne skusenostiaju mnoho iri... takze tak..
ja to tu uz balim...treba aj spat, vikend pred nami, deti rano budu nazhavene....konecne slnko a teplo aj u nas 😀 ...dobru noc
@aliza ja som pozerala pre nasho syna sukromnu skolu u nas a hodnotenie OFSTED ma, a su tam aj Independent school..tak podla mna kontroluju aj ich 🙂 tak to chapem..
@slniecko77 nie, ja som to predtym narychlo preletela a pisali tam o sukromnych zdrojoch....a teraz, ked som riadne pozrela, tak som nasla vo vyrocnych spravach(!), ze je dotovany parlamentom - riaditel je vzdy "sir" - cize, ak sa dobre vyznam v gb parlamente, tak aj automaticky clen hornej snemovne...tym chcem naznacit, ze urcite veci nemusia byt tak objektivne, ako nam chcu podat...- tym nespochybnujem ich celu pracu, aby sme sa chapali...len nedostatocnu transparentnost..😎
@slniecko77
ja reagujem vzdy promptne
:
dalal @slniecko77 ty robis zavery na zaklade cinov jedneho menej vychovaneho cloveka...este raz su moslimi vychovani s vyssim IQ a menej vychovany a kulturni s nizsim IQ.. tak ako nie vsetci moslimi nechaju decko hladovat pocas ramadamu..teda ja osobne ziadneho nepoznam a to ich poznam hodne...a teda sa divim ze to spominala mniska z Libanonu ..lebo teda Libanon je jedna z mala moslimskych krajin kde je krestanstvo tolerovane s kostolmi, klastormi a pod ..ale vynimka potvrdzuje pravidlo...alebo sa to hadam stalo viackrat za dobu vasho posobenia v UK??
25. apr o 11:49 • Odpovedz • 1 • •
pozri datum 25.4... alize som napisala ze ja by som si pred kupou domu skontrolovala okolie cim by sa predislo neprijemnostiam tohto typu neviem co je na tom kriticke.... a tyka sa to alize nue teba konkretne... a stale nevidim ody... dokonca ani jednu... takze prosim ta nezavadzaj! ja ody anilen 1 odu som nikdy nenapisala...
@vevesh jasne 😉 ja som len nechapala o com presne pises 😉
@dalal uf, tazko s tebou..dokolecka dokola..fakt ma to nebavi..uzi si pocit "vitazstva" 😉 mne sa jechce spatne prechadzat co ste s erjonou pisali, ako si ma napadala za postrehy a osobnu skusenost..
A pamatam si, ze si pisala o nizkom IQ..na co som napisala, ze az tak nizke IQ nema kedze skoncil Univerzitu 😉 a este ma tu niekto obvinoval, ze som si neprecitala nieco o vyssie zmienenych mniskach z Libanonu..sorry tuto temu pokladam za uzavretu..
@slniecko77 vobec nejde o pocit vitaztva... so mnou je tazko ak niekto pise nepravdy... takze ked ma nabuduce obvinis z od a podobnych nezmyslov najskor si precitaj moje prispevky
@dalal Aj v Kuwaite si islamisi vydupali v parlamente zrusenie hudobnej a vytvarnaj vychovy,bolo to pred par rokmi a aj ked islamisti z parlamentu zmizli zakon zostal tak dokonca cenzuruju science -vedecku nauku,stranky ktore protirecia tomu co uci Koran.Im nestaci ze veda dokazala inak ako pise Koran oni musia dalej oblbovat.Nabozenstvo je NASTROJ NA OVLADANIE LUDSKEJ MASY A TUTO TO JASNE VIDIET.aJ KED VEDIA ZE SA PISU BLBOSTI V ROZPORE Z VEDECKYM ZISTENIM STALE BUDU LUDI TERORIZOVAT VIEROU LEBO SA IM TO HODI TYMTO LUDI OVLADAT.
@dalal Aký je rozdiel medzi týmto a učením fašizmu? Áno uznávam určitá spojitosť tam je, taktiež ja som nikdy netvrdil, že nie som rasista. Nikdy som sa nehral na filantropa - keď ním nie som. Na druhej strane to, že som rasista, alebo mám sklony k rasizmu, tak určite by som nikomu neublížil len kvôli farbe pleti. Keby som videl, že napr. nejaký arab dostane infarkt, určite by som mu poskytol prvú pomoc. Ale aj tak si myslím, že rasy by sa miešať nemali, mali by byť izolované - vyvážená ekonomika, vyvážená vojenská sila, obchod medzi jednotlivými rasami, či už materiálny, alebo technologický samozrejme by bol úplne bežný. Rovnako diplomatické vzťahy atď. Nebolo by toľko vojen, svet by bol vyvážený či už ekonomicky, alebo vojensky. Teraz? Je to celé pomiešané, nikto nevie čo je koho, každý si snaží chrániť svoju zem a rodinu, nikto sa nenechá okrádať o to cenné čo v zemi má - no a potom nejaký pí.čus z ameriky vymyslí pojem "terorizmus". Takže nie, fungovanie medzi jednotlivými rasami fungovať nemôže, nie kvôli rasám ale kvôli samotným ľudom.
@molnija1985 rasy sa miesat budu lebo ti pocerni picusi su si toho vedomi ze sa tym ze sa miesaju s bielymi vylepsuju rozumovo a vzhladovo.Taky priklad 160 cm vysoky arab rozumu mdleho ma syna vysokeho skoro 2 metre s vysokou inteligenciou a povahovymi crtami absolutne sa nepodobajucimi v nicom co je vlastne arabom .Preto sa miesaju a nielen arabi ale aj cernosi lebo inak by stagnovali.
kuwaitania utekaju do UK...nechapem 😲
kupia jednosmernu letenku do Londyna a chcu tam zostat.Nacierno lebo o azyl neziadaju
http://www.arabtimesonline.com/NewsDetails/tabi...
takto zmyslaju niektori jedinci a to su prosim spravy v 21.storoci a nie citat z rozpravok z 1000 a jednej noci 😀
http://www.arabtimesonline.com/NewsDetails/tabi...
@slniecko77 Ty sa rozculujes nad dvomi stranami prispevkov, kvoli tomu, ze si moslim dovolil sa prist pomodlit do muzovej kancelarii, mal ho pekne vyprevadit von z kancelarie, ked je mu to proti srsti a nebola by tu zbytocna debata na 10 stran a beres to, ze nemas zaujem tu obranovat seba samu,, a co mame my povedat uz na 300 stranach pomaly a toto je len jedno forum, vies kolko ich tu je okrem tohoto,, co mame my povedat?
@kuwait Ale ved tam pisu, ze si ziada UK, nech kupuju dvojsmerne letenky, aby cestovali aj domov, podla mna to bolo spomenute, lebo su to nove poziadavky Uk,,, a velmi by som sa cudovala, keby odisli od koryta do krajiny, ktora im mozno ani len sancu neda pracovat a poriadne zarobit 😉
@erjona to nieje len o tom linku tu,oni tam idu s jednosmernou letenkou a zostanu tam a nevratia sa ani po tych 3 mesiacoch a ked ich policia nachyta tak ich deportuju,stava sa to a je mi to divne ze kto je to?Co za kuwaitanov ktori chcu zostat nacierno v UK.Vraj niektori tam zostanu takto ked sa tam liecili alebo doprevdadzali niekoho kto sa tam liecil,skoncili im visa a nevratili sa a boli potom deportovani.
@kuwait Tak to je potom dovod ostat, ale ze by tam chceli zit, by som bola teda velmi prekvapena a ze zakazali hudbu v kuwaite, ved kuwait je liberalny, ako si pisala, tak nechapem dovod 😕 😕 😕 A s cudzinkami sa miesaju, lebo su pekne,,, ako my Slovenky, nemyslim, ze za tym hladaju nejake genove vyhody 😀 Nie kazdemu sa pacia len ciernovlase, niekomu sa pacia blondinky napriklad 😀
@erjona no ja si vsimam ze tuto si hlavne vyberaju cudzinky fyzicky a inteligencne zdatne,nejak oslnive krasavice ani nie a blondinky tiez malo,vacsinou su tmavovlasky,ja ked som sa z muzom spoznala mala som vlasy zafarbene na tmavohnedo on bol sokovany ked zistil ze som blondina 😀 aj som si dlho farbila na tmavo ale potom som presla na povodnu farbu
@kuwait Blondinky som uviedla ako priklad, ja som bola blond od zaciatku, praveze pocas manzelstva som experimentovala- mala som cervene vlasy, modro ciernu, taku havraniu aj blond s cervenymi pramienkami,,, ale nic mi nepasuje ako blond, zvyk je zelezna kosela 😀 Tu ide o celu fyziomoniu tvare,, na mna ked sa niekto pozrie, hned vie, ze som z vychodneho bloku 😀 😀 😀 Mam crty, este dokonca niektori tipuju na rusku a nie Slovenku,, takze vyzorom tie baby urcite nevyzeraju ako Arabky,,, toto som tym chcela povedat,,, 😀
dobre rano 😉 ....koho zaujima, davam link na ofsted reports spominanych skol v Birminghame
http://www.ofsted.gov.uk/news/advice-note-provi...
oni si dost beru aj latino a dokonca beduini odtialto si beru ciganky europske,v Kuwaite nejak blond moc nebezi a ludia sa tiez celkovo divne pozeraju na blond vlasy,nemam pocit ze sa im to paci ale ja sa veru farbit na tmavo nebudem lebo som z toho zacala mat alergiu,blond farby neobsahuju to co tmave farby.
@kuwait Ja ked otvorim usta, tak pocuju, ze Ruska nemozem byt,,, lebo oni maju ten mäkky prizvuk, to je jedno akou recou hovoria, mam tu kamosku Rusku, ta rozprava spisovne nemecky ale ruskym spievavym akcentom,, 😀 e Lenze uz len farba oci a plet,, tam by nik nemohol povedat, ze si Arabka,,, ale je to jedno,, hlavne, ze si sa pacila tomu tvojmu 😀

@vevesh a parlament je statny, nie? Nejak mi unika co chces naznacit tym, ze parlament je hradeny zo sukromnych zdrojov..