Partnerstvo medzi katolíčkou a moslimom v zahraničí
Tak dievčatá poteší ma každá skúsenosť, argument v diskusii na danú tému. Moja neter si v zahraničí našla priateľa z Egypta. Keďže cez víkend idem na návštevu k jej rodičom a som dosť priamej povahy , mám vážne obavy ,že nedokážem udržať jazyk a kriticky zhodnotiť naivitu dievčaťa.
Problém vidím v tom ,že sa za každú cenu snaží ostať v zahraničí. Doma má otca po porážke, chorú sestru a dusnú atmosféru. Školu skončila ako BC na druhý pokus a rozišla sa s priateľom po dvoch rokoch.
@aliza Tak ja som pocula od kamarata, co zil asi 10 rokov v GB, ze mal takuto skusenost na jednom skoleni, kde nepresla nejaka cernoska skuskou, lebo sa absolutne nic neucila, tak zazalovala institut za rasizmus, len mala smolu, lebo jej prednasajuci bol tiez cernoch,,, takze neuspela a este aj vypoved dostala, lebo sa snazila zmanipulovat vysledky skusky,,, ale v slnieckovom pripade to bolo uplne nieco ine a tam je slovo proti slovu, kedze nebol nijaky svedok 😉
@alice107 o tom vzdelani a statistike asi tolko ... tu na MK, nielen podla pravopisu, mam v poslednom case dojem, ze na Slovensku uz tiez vacsina opusta skoly po prvom stupni 😝 ... a pritom uz skoro kazdy Slovak ma VS 😖 ... statistika nepusti 😅
@zuzkaanicka keby len slovensku VS, poniektore tu maju Sorbonnu 😀 😀 😀
@dalal myslis? 😀 ... mozno aj sodu bicarbonu😀
@zuzkaanicka haha to som este nepocula.. dobre 😀 😀 😀
to je nieco ako mojej oblubenej knihy au ravoir... rezervoar... samovar!
@dalal to ma tak nahodou napadlo ... rymuje sa to 😀
@dalal pre nich je neprijatelna kazda mimo ich rodiny dokonca aj arabka z inej ulice alebo inej krajiny 😀 jedina vhodna je pre nich ich sesternica 😀 a potom ked sa im zacne rodit kopa kryplov tak si vezmu aj cudzinky arabky z okolitych statov alebo aj europanky ale prva volba su sesternice.(nieje to kvoli udrzaniu majetku ale rodiny pokope kedze vela beduinov ma hovienko a nie majetok ale chcu drzat svoju rodinu bez cudzich ludi()Jasne ze ked si vezmu bielu zenu ich dei su ine nez arabi na 80 % sa totiz na arabov ani nepodobaju 😀 pokial je matka vysoka beloska s prirodzene blond vlasmi a snehobielou kozou tie decka vobec nevyzeraju farebne.Vyzeraju aako greci,taliani,spanieli,pokial nevidia tatka tak si nikto nemysli ze hladi na polovicneho araba.Postava,vyska,tvar lebky,nosa totiz nieje typicka pre semitsky typ.Pokial ovsem mamka beloska nieje sama mixnuta zidovka ,madarka alebo ciganka u ich detti nieje moc vidiet rozdiel.Ale blond beloska a arab nemaju deti ktore by vyzerali ako arabi a to som ich videla dost,kebyze neviem kto su nikdy nepoviem podla vzhladu ze otec je arab.A IQ a povaha ta je tiez uplne ina ako u cistych arabov.Pokial matka europanka sama nieje natvrdla kacenka 😀
@dalal a este aj sama sebe pises 😅
@zuzkaanicka 😀 hej sama sebe sa ospravedlnujem za hrozny pravopis... a zevraj VS 😀
@dalal horsie by bolo, keby si sama sebe nadavala 😀
@zuzkaanicka no teda dnes nie... dik... vsak uz mi tu dost ponadavali na konovi... co som sadomaso??? 😀 😀
@dalal aspon by si ukazala, ze si zvyknuta 😀
@ushuaia a smiem sa spytat kde si zila? hej to je chore ze sesternice s bratrancami... kamarat z kw bol zalubeny do nejakej kocky... matke sa to nepacilo z nejakych cudnych dovodov zakazala... tak si musel zobrat sesternicu... a pritom lekar... vystudovany na zapade... zadubenost najvyssieho stupna
@ushuaia NO V kuwaite tam sa hodne beru medzi sebou beduini a ti nemaju nic su to zobraci prakticky,aby sa ozenil zadlzi sa aby sesternici mahr dal,oni maju taku tradiciu myslia si ze v rodine tie manzelstva budu lepsie ako vydat dceru cidziemu chlapovi kedze sami dobre vedia ako take manzelstvo moze vyzerat,vidia v tom lepsie sance pre zenu ked si vezme pribuzneho.Skor bohati si beru mimo rodiny.Volakedy bol boom neviest z Anglicka potom z Ameriky ,zoznamovali sa na prestiznych univerzitach kde studovali .Zeny z vychodnej EU si zacali brat beduini ktori tam chodili ,bohati arabi nechodili do komunistickych krajin tak sa nemali ako zoznamit ale pre rodinu je to vzdy pohroma zena cudzinka ci je bohaty ci beduin ci ta zena je arabka od susedov ci beloska z vychodu alebo zapadu ci je zo Slovenska ci z Anglicka rodina nieje nadsena.Oni povazuju vseobecne belosky za stetky aj americanky .ROdina sa vzdy snazi take manzelstvo rozbit.Jedine ktore ako tak respektuju su zeny z Bosny ,asi preto ze tam ziju moslimovia.Proste v Gulfe tam to ma beloska tazke a je jedno odkial je.Rodina je proti nej.Bavila som sa s mnohymi co takto su vydate kazda hovorila zle o muzovej rodine .Lydia Qattan o tom napisala aj verejne.A teda to bola TALIANKA.
@kuwait zase v saudi su beduini velmi bohati - aspon vacsina, ked som videla pomaly 70 tnika a zena mala 18 krasna jak obrazok,az mi s prepacenim zle doslo... 😒 V KSA su z 95% sobase iba medzi rodinami, a presne ako pises zapadacky ci americanky su jednoducho pre nich stetky...smutne, ale pravdive...A jasne ze nekonci to iba pri jednej manzelke, co som si tiez vsimla... 😒

@dalal no asi preto, ze boli tak vychovavani . nezabudaj, ze oni pochadzaju z kultury s autokratickou vychovou a myslenim. ani jeden arab co som mala moznost vidiet, nema za nic slovensko a rodinu svojej slovenskej manzelky. arabi daju na predstiz. je to dane aj tym, ze tie zeny nepochadzaju z rodin vyssej spolocnosti vo vychodnej ci strednej eu.
inak, mam tu jednu zaujimavost, co sa tyka statistiky de. Kultusminister des Lander und des Bundesbildungsministeriums uviedol,ze kazdy 5 turek s nemeckym obcianstvom nema ukoncene zakladne vzdelanie.
60 % turkyn v Nemecku nema ukoncene zakladne vzdelanie ani ziadne vyucenie.
Deutsches Institut für Internationale Pedägogische Forschung uviedlo, ze deti turkov zacinaju skolky proces opozdene cca dva roky., oproti detom nemeckym.