Partnerstvo medzi katolíčkou a moslimom v zahraničí
Tak dievčatá poteší ma každá skúsenosť, argument v diskusii na danú tému. Moja neter si v zahraničí našla priateľa z Egypta. Keďže cez víkend idem na návštevu k jej rodičom a som dosť priamej povahy , mám vážne obavy ,že nedokážem udržať jazyk a kriticky zhodnotiť naivitu dievčaťa.
Problém vidím v tom ,že sa za každú cenu snaží ostať v zahraničí. Doma má otca po porážke, chorú sestru a dusnú atmosféru. Školu skončila ako BC na druhý pokus a rozišla sa s priateľom po dvoch rokoch.
@dalal bedooni su stateless ludia bez obcianstva,ked prisli do KUwaitu zahodili svoje pasy v nadeji ze dostanu kuwaitske obcianstvo.Su to hlavne iracania,iranci,syrcania povodom.Ziju z criminality lebo inak ani studovat ani sa normalne zamestnat nemaju sance.Kupuju si obcianstva kde sa to da,studuju na Slovensku kde sa ozenia a potom ziskaju SK obcianstvo.Beduini su obcania a ziju starym tradicnym spoisobom,v Saudi aj kocuju a ziju v pusti.Niesu to bohati ludia,tym ze sa tak velmi brali v jednej rodine ich IQ je dost nizke,maju rozne degeneracne choroby,mnohi ani zakladnu skolu neskoncili aj ked najdu sa aj medzi nimi ludia s VS aj lekari pravnici ale je ich menej ako medzi civilizovannymi.Ked sa povie beduin nemysli sa bohaty clovek ale clovek ktory zije s tradiciami a silno veriaci moslim.
@dalal ved hovorim, vykric to, ze su zadubenci, ked budes vidiet nejaku turecku svadbu v irsku (tam momentalne zijes, ako som postrehla), predoze 80% tychto sobasov je dohodnute divadlo.
robila som na takychto svadbach v anglicku, tak viem, ako to zhruba vyzeralo a som si ista, ze v tradicii pokracuju a kupliari dohaduju sobase pre svoje deti i nadalej.
To ze ma 70 rocny 18 rocnu zenu neznamena ze je bohaty ved je to urcite jeho pribuzna,v Saudi si beru aj 8 roccne takze ked ma 18 uz je to jeho stara.Bohaty v Saudi je ten ktory jazdi na novom RR alebo Bentley a ma vilu v Oleya a palac v Taife a jeho stara moze mat kludne aj 80 rokov 😀 z vekom zenny jeho bohatstvo nic nema
@dalal nie oni tam prisli po rope ked videli ako sa kuwaitu zacalo darit.Oni maju pas bielej farby to je na jedno vycestovanie,nemaju take pasy ako kuwaitania.Zeleny pas maju clenovia vladnucej rodiny,cerveny diplomati a ich pribuzni a politici a ich pribuzni a modry pas maju ostatni kuwaitania,mozu byt aj bohati ale nespadaju do rubriky na zeleny alebo cerveny pas
@maca_p v irsku turci neziju... anie je to zvyk len turcov ale aj obyvatelov Gulfu... a ked budem nahodou pozvana na nejaku podobnu svadbu urcite nic vykrikovat nebudem... jednak je to nekulturne a jednak kto som ja aby som ich presvedcovala... oni maju svoje zvyky a ja nemam pravo im radit... tak ako oni neprikazuju mne aby som prestala jest sunku , pit alkohol alebo si vyberat manzela sama!
The END
@ushuaia nie nieje to Pravda beduini su chudaci aj v KSA aj Kuwaite aj vsade,to by ti bohac teda dal kebyze ho nazves beduinom 😀 Beduinmi sa nazyvaju ti co kocuju alebo kocovali a ziju podla starych zvykov.To si z teba zrejme niekto vystrelil ked ti povedal ze beduini su bohati,ono je to skor myslene ako urazka ked niekomu povies ze je beduin
@kuwait uvazovala som o tom, co si napisala- O tom, ako si nizki arabi mdleho rozumu vyberaju vysoke chytre zeny. a pochopila som, preco tolko krajin so slavnou historiou stagnuje - ekonomicky, kulturne a vobec. Pretoze dohodnute sobase brzdia evoluciu! Clovek si vybera partnera podvedome tak, aby vykryl svoje vlastne nedostatky a pri dohodnutych sobasoch to skratka nefunguje. vdaka za podnetny prispevok 😉
@kuwait viem ze dodnes ziju beduini v pusti..., nemyslim ze by si niekto vystrelil, poculi sme to viacere, urcite su aj chudobni ale aj bohati...urcite mas viac skusenosti ako ja...nechcem sa tu dotahovat, ja hovorim z vlastnej skusenosti ale rada sa dozviem nieco nove, o kuwaite tiez vela neviem...
@ushuaia pred ropou prakticky cely Gulf kocoval ale po rope ssa niektori usadili a zbohatli a niektori zostali kocovat alebo zit ako beduini,takze v dnesnej dobe bohatych nemozno nazvat beduinmi,ti si hovoria civilized-civilizovani,a beduini to sa hovori tym ktori ziju tak ako volakedy pred ropou
@kuwait to si uplne vystihla, povysenectvo a arogancia z nich srsi..., pritom vo veducich postoch su saudi, ale za vsetkym maju americanov ci zapadakov, sami by sa na malo co zmohli...,moslimske zeme su naozaj vsetky rozlisne, ked sa clovek zacne viac zaujimat - mala som vsetkych na rovanko, ale mylila som sa...

@ushuaia hej len je rozdiel medzi beduinmi a bedoonmi v kw... to su stateless obcania, bez pasu, bez vyhod kw obcianstva...