icon

Partnerstvo medzi katolíčkou a moslimom v zahraničí

lulka12
6. dec 2012

Tak dievčatá poteší ma každá skúsenosť, argument v diskusii na danú tému. Moja neter si v zahraničí našla priateľa z Egypta. Keďže cez víkend idem na návštevu k jej rodičom a som dosť priamej povahy , mám vážne obavy ,že nedokážem udržať jazyk a kriticky zhodnotiť naivitu dievčaťa.

Problém vidím v tom ,že sa za každú cenu snaží ostať v zahraničí. Doma má otca po porážke, chorú sestru a dusnú atmosféru. Školu skončila ako BC na druhý pokus a rozišla sa s priateľom po dvoch rokoch.

canerko
17. jún 2014

Preco nekomunikujes na urovni a vzhladom k tvojim rokom,prisla si len urazat a mi sa mame bat?Komu sa vyhrazas?Mislis ze ked sa ta zlakneme tak prestaneme komentovat alebo co?Chovaj sa slusne a dockas sa peknej debaty medzi ucastnikmi tejto temy.A prestudovat pravidla tohto fora bi nebolo od veci:Neurazaj,neprovokuj.Lebo ti prva porusujes hned niekolko pravidiel.V niektorich tvojich prispevkov mam dojem ze mas 15 max.16.rokov,cize pubertalne spravanie sa.

erjona
17. jún 2014

@abasta Ano? A kde som to tvrdila, vrat sa k tomu prispevku a precitaj este raz, alebo radsej dva krat, nech pochopis,,, pokial nemam istotu, nenapisem, priamo, ze si Alice... ja nie som predsa ty - ja som len napisala, ze tvojimi rasistickymi recami si rovnaka ako alice a ak dovolis, budem ta volat alice 2 - po prispevku, kde si ma osobne doslovne skaredo atakovala, ale nikde som nenapisala priamo, ze ty si Alice,,, a ze kto tu ma problem 😝 😝 😝
Boze a nestras, tak krdel takych ako si ty, tu naozaj nepotrebujeme 😝 😝 😝

abasta
17. jún 2014

canerko ja som na urovni 15 ročných? ty si na úrovni 8 ročných, ja už neviem, vybrané slová sme preberali v ktorom ročníku?

abasta
17. jún 2014

@erjona jeden kŕdel by bol aj málo 😀 😀 😀

canerko
17. jún 2014

@abasta ja som len povedala svoj dojem o tebe a nato ze na Slovensku zijem 11 rokov a skolu som koncila v Macedonsku a Chorvatsku tak si o sebe s kludom na srdci mozem povedat ze viem velmi dobre konverzovat a aj pisat po Slovensky.A inak velmi ma tesi mas tu cest s cistokrvnou moslimkou ktora este nevymrela 🙂

erjona
17. jún 2014

@abasta Ako si citala diskusiu, ked nevies, kto je canerko? Ved ona neni Slovenka, naucila sa po slovensky sama,,, klobuk, dolu, ked ty budes pisat v 4 roznych reciach ako ona, tak potom sa mozes s nou pasovat,,,

Nie, jedna abasta bohate staci 😀 😀 😀 😀

abasta
Odpoveď bola odstránená
canerko
17. jún 2014

@abasta To bola len dobre mienena rada k tebe,nemusis bit vztahovacna.Ale komu niet rady,tomu niet pomoci.Bude najlepsie ignorovat ta. 😉

abasta
17. jún 2014

@erjona už som spominala, že som čítala zatial len túto temu a canerka som tam nazahliadla. Canerko ak si cudzinka, tak to beriem...

abasta
17. jún 2014

@canerko a naozaj ti budem vďačná za ignoráciu 😎

zuzkaanicka
17. jún 2014

@canerko mas pravdu, toto treba ignorovat 🙂 ... a ak som Ti to este nenapisala, mas moj obdiv, nielen co sa tyka slovenciny 🙂

erjona
17. jún 2014

@abasta No ved v tejto prispievala a nie raz 😀 A s tym poloidiotom si to zasa prepiskla, bolo by na mieste sa canerko ospravedlnit, nemyslis?

abasta
17. jún 2014

a zase omyl, čítala som len tému neobvkle zmiešane, ale šťastné manželstvo. Tuto tému som nečítala, len par strán ku koncu.

zuzkaanicka
17. jún 2014

@abasta tak si precitaj svoje prispevky z 11:14 a 11:18 ... su nejake protichodne, nie?

abasta
17. jún 2014

@erjona ak sa ty ospravedlníš Alice .....

abasta
17. jún 2014

@zuzkaanicka nechcela si ma náhodou ignorovať? si fakt neodbytná ako hmyz hahahahahaha

canerko
17. jún 2014

@zuzkaanicka Dakujem.Len vies obavam sa toho ze ked vsetci zacneme ignorovat abastu ona nebude mat s kym konverzovat.Samozrejme kazdy ma pravo povedat svoj nazor na islam,moslimov atd....ale moze to povedat aj slusne.Nikto nigdy nevie co osud prinesie do vasih zivotov.Co ked vase dcery budu mat moslimov?Zrieknete sa ich?Zavrhnete?Ja mam syna a jedneho dna je mi uplne jedno koho si zoberie za zenu,hlavne abi bola zena so srdcom na mieste.

zuzkaanicka
17. jún 2014

@abasta nechcela by si rozhodovat za mna? 😅 ... dufam, ze tu protichodnost si vo svojich prispevkoch objavila🙂

erjona
17. jún 2014

@abasta A za co? Ty prekypujes dnes humorom,,, ja som nikomu do poloidiotov nenadavala, ani nikomu nepisala, ze je nasilnik a ubil by babicku na ulici,,, 😉

zuzkaanicka
17. jún 2014

@canerko ved presne, nikdy nemozeme vediet, co nam zivot prinesie ... ja taketo odsudzovanie ludi na zaklade farby pleti, nabozenstva atd. nechapem 😖

abasta
17. jún 2014

@erjona ty si si našla iné spôsoby ako urážať, znevažovať a zosmiešnovať, tak sa zase nehraj na neviniatko preboha, ved je to od teba nechutné.

abasta
17. jún 2014

@zuzkaanicka ja fakt nemôžem za to, že si nechápavá.

zuzkaanicka
17. jún 2014

@abasta ved vies, nemozu byt vsetci taki genialni ako Ty 😅

erjona
17. jún 2014

@abasta Traktaty od Alici znevazuju ludsku dostojnost, urazaju, su rasisticke a podle... ja nemam co brat spät, ani pismenko a odporucam ti precitat si presne tuto diskusiu,,, aby si vhupla lepsie do diania,,, napada vsetky etniky, ludi vola pocernejsimi, pocernejsie deti su hlupe, bez vzdelania, najradsej by vsetkych vyhostila, keby bola Merkel, nastastie nie je, navaza sa do nasich deti, robi rozbroje a takto by som mohla pokracovat,,, a to nie len na tomto fore!!! Na kazdom jednom, aj medzi Slovenkami, ktore maju slovenskych manzelov - ked im vypisuje ake su neschopne matky,,, a podobne,, To je jedno, kde sa objavi, robi rozbroje,,, chod na FORUM, zadaj jej meno do diskusie a citaj,,, a zacni normalne komunikovat,,,, nie ako niekto pri pive v dedinskej krcme 😀 😝

dalal
17. jún 2014

@zuzkaanicka haha to je super Zuzi.... aj ja poznam podobne len trochu neslusnejsie... ale v tomto pripade pasuje

padlo ho***na tanier a myslelo si ze je lekvar..🙉🙊💩💩💩

demo
17. jún 2014

@canerko paci sa mi tvoje decentne vyjadrovanie. Tvoje slova o tom, ze kazdy ma pravo slusne povedat svoj nazor na islam ma vylozene hreju pri srdci. Akokeby si ani nikdy nenapisala vetu, ze pre svoju vieru by si aj vrazdila 😎. A ze si ma v afekte nazvala rasistickou spinou, to sa mi asi iba snivalo 🙂

zuzkaanicka
17. jún 2014

@dalal ja poznam tiez nieco podobne-vyzera to ako ho*no, smrdi to ako ho*no, asi to nebude torta 😀

dalal
17. jún 2014

@abasta ja ti poviem co si o tebe myslim ... aj ked si sa nepytala... ale ani my sme neboli zvadave na tvoje hodnotenia... ty si jedna zakomplexovana primitivna uboziacka ktora nie je schopna diskutovat na urovni... neschopna priniest do diskusie nic pekne.. ziadne podnetne uvahy alebo informacie na poucenie alebo pobavenie... nic k teme sme sa od teba nedozvedeli zato urazok smerom k jednotlivym dievcatam si tu pohadzala neurekom... neviem z akych pomerov pochadzas kedze v tvojom srdci chyba absolutne akakolvek laskavost alebo empatia... mozno maju moslimovia pocerne tvare ako sa vyjadrila tvoja suputnicka zato ty mas cierne srdce....

dalal
17. jún 2014

@canerko to si nevsimaj... slovencina je pre cudzincov velmi tazka... ved pozri aj domaci nevedia poriadne pisat... vid zlincovat a podobne...

demo
17. jún 2014

@dalal nechce sa mi byt velmi osobna, ale pri tebe si neodpustim jednu radu: pochlebovanim na forach si real friends nenajdes. Treba vyrazit medzi ludi, na disco, do pubov a tak.