Partnerstvo medzi katolíčkou a moslimom v zahraničí
Tak dievčatá poteší ma každá skúsenosť, argument v diskusii na danú tému. Moja neter si v zahraničí našla priateľa z Egypta. Keďže cez víkend idem na návštevu k jej rodičom a som dosť priamej povahy , mám vážne obavy ,že nedokážem udržať jazyk a kriticky zhodnotiť naivitu dievčaťa.
Problém vidím v tom ,že sa za každú cenu snaží ostať v zahraničí. Doma má otca po porážke, chorú sestru a dusnú atmosféru. Školu skončila ako BC na druhý pokus a rozišla sa s priateľom po dvoch rokoch.
@erjona bla, bla, bla......prosim ta ani ty ma uz neoznacuj.... Tvoj argument bol hodny 1Eura.
A stara znama sa tu asi 10 stran neukaze (trochu popremysla, ako to presvihla s jej inteligentnym a zbohatlickym slovnikom) utiahne sa do neznama ( to je dokaz priznania si chyby, lebo priamo sa ospravedlnit, to sa u nich nenosi ).......no a potom zrazu prispeje na nejaky prispevok, ako keby sa NIKDY NIC NESTALO....... 😀 😎 🙂 Ma na vas dobry system...... 😅 😅
@tomiholjubavi bleeee.... 😝 😝 😝 😝 😝 😝
@abasta kultura a kulturnost je rozdiel! kultura je hudba, filmy, socharstvo, divadlo...dalmatinske hity typu jadranka handlovska neznasam...kulturnost je sposob spravania sa.
a brat by sme si z nich mali priklad nie preto, ze ja som obdivovatelka ich kulturnosti, ale preto, ze vdaka tomu ako sa spravaju k hostom, 70% ich HDP si dokazu pokryt turizmom, kdezto my mame z nasich kras prd...
@tomiholjubavi to mas pravdu ale ja som tade len prechadzala, tak rumunske domacnosti nehodnotim. ale mam kamosky odtial a veru oni maju poriadok doma, no ziju v UK.
@nivi ja som tiez v rumunskej domacnosti nebola...ani ma tam moc netaha 😅 ale to ze som videla v bukuresti strasny bordel, kriminal a chudobu ma neopravnuje generalizovat ze vsetci rumuni su spinavi a kradnu
@tomiholjubavi http://slovnik.azet.sk/pravopis/slovnik-sj/?q=k...
ked nabuduce zas nebudes vediet, kludne sa ma opýtaj....
@abasta azet slovnik, aky zdroj 😀 😀 používaš aj referaty.sk? no ale vratme sa k podstate veci ...ako si vysvetlujes, ze slovenske pamiatky a krasy prirody maju mensiu navstevnost ako povojnova moslimska bosna? (s chorvatskom tu ani nebudeme stracat cas, to je uplne ina uroven, o ktorej mozeme len snivat.)
tomiholjubavi, ked davas dokazy ako nejaku prirodu ,, tak som skonstatovala, ze to nie je dokaz o cistote nejakeho sidliska , ci bytu. kde bezne ziju ludia.to je vsetko. 😉
v statoch gulfu ci v egypte ak vidis nakupne centra , ci hotely tiez su vystavne a ciste.ale to, co je vedla ci za tymi budovami je uz spina.
ja nechapem, preco to beries tak osobne. treba viac nadhladu . 😉
@alice107 nemozem sa vyjadrovat k tomu ako maju v chudobnych stvrtiach gulfu, alebo egypta, lebo na rozdiel od teba som nebola všade 😀 ked navstivim, napisem ti 😉
tomiholjubavi, vidis, mostar vtedy bol zniceny, ked som ja ho videla......ale kde su tie domy a sidlisko? to hovori o tom vela, aka je tam hygiena.. taki aj obyvatelia..... 😉
a ja verim ze ty mas doma cisto.ved ty mas predpokladam ine navyky ,ako juzania. 😉
@alice107 za budovami v gulfe moze byt neporiadok preto lebo bohati arabi sa neunuvaju kedze nato maju chudobnych pristahovalcov ktori im poupratuju... ale myslis ze v ich domacnostiach je bordel??? vsak maju domace sluzky ktore im upratuju 24/7... cistote aku maju arabi ( z gulfu) doma nemozno nic vytknut... takze ak to nepoznas nekomentuj... alebo si nebodaj v nejakej ich domacnosti bola?
@tomiholjubavi Neposkladame sa Alici na okuliare,,, tie ostatne fotky akosi nepostrehla, alebo nechcela postrehnut 😀
@alice107 teraz som vobec nepochopila logicky suvis prvych troch viet co si napisala 😕 co ma vojna a fakt, ze bola bosna napadnuta srbmi spolocne s hygienou a navykmi obyvatelmi? 😕 ci srbi bombardovali len spinave domy? teraz fakt bez ironie, usla mi podstata tvojho prispevku, prosim objasnit...co hovori vela o obyvateloch?
@tomiholjubavi nuz, z toho vyplyva, ze treba dom drzat cisty, tak je sanca, ze nan bomba nespadne 😝 ... ale mozno si treba bombu na dom hodit, lebo pravdepodobnost, ze na jeden dom padnu dve bomby je nizsia ako, ze padne jedna ... to je taka podobna logika 😝
dadal, svoje nevhodne poznamky si nechaj pre seba, tvdis, ze si slekarka,ale nechovas sa kultivovane. to po prve. po druhe, v gulfe je velka chudoba, len par bohatych klanov. su tam za tymi budovami hned stare stvrte, de ta chudoba zije.
ti ozaj bohati armadu sluhov a servisu na to,aby ich place a stvrte udrziavali v poriadku .hoci sedia na zemi pri stolovani a hadzu vsetko na zem, /taka je ich kultura/ ma to kto upratat. to ano.
ale to za tymi palacmi a budovami supermarketov je vizitka ich mentality.tiez..hadzu tam odpadky ako doma, len tam to uz v tych stvrtiach neupratuje nikto. 😎
takze takto to je. 😎
@zuzkaanicka 😀 😀 😀 😀 😀 Tak toto ma dostalo,, 😀
@zuzkaanicka
@erjona preto treba doma udrziavat poriadok, lebo ked bude bordel pride armada a zacne vojna 😅
@alice107 kde sa chovam nekultivovane prosim vysvetli... v gulfe je velka chudoba a chudobne stvrte?????? to mas odkial? smiesne.... zjavne si nebola v gulfe lebo toto by si nenapisala... vsetci domaci su vyborne financne zabezpeceni plus klany su superbohate... a vsetci domaci chapes ma vsetci maju aspon jednu sluzku a superciste domacnosti... a stale si neodpovedala ci ty osobne si v nejakej domacnosti v gulfe bola...
@tomiholjubavi Inak, ani ja som tymto logickym postupom neporozumela, to je ako ide 100 zeliezok na kupalisko a kupalisko zavrete 😀 😀 😀 😀
@alice107 si niekedy stolovala na zemi? je to ovela cistejsie ako na stole. oni si daju velky obrus na ktory serviruju. kazdy ma misku s vodou na umytie. potom len ten obrus zbalis a trada! zem je cista. obrus putuje do prania a riad sa umyje. kedze pouzivaju velke misy ani toho nieje vela na umyvanie cize su este aj ekologicky :P
cuduj sa svete ale v turecku poznaju aj stol a stolicky a tiez pribor. skor kurdi stoluju na zemi, turci menej

@nivi Ani u teba som nevidela odpadky,,, kde zmizli, hadam si nedala celu dedinu upratat pred fotenim 😀 😀 😀