icon

Partnerstvo medzi katolíčkou a moslimom v zahraničí

lulka12
6. dec 2012

Tak dievčatá poteší ma každá skúsenosť, argument v diskusii na danú tému. Moja neter si v zahraničí našla priateľa z Egypta. Keďže cez víkend idem na návštevu k jej rodičom a som dosť priamej povahy , mám vážne obavy ,že nedokážem udržať jazyk a kriticky zhodnotiť naivitu dievčaťa.

Problém vidím v tom ,že sa za každú cenu snaží ostať v zahraničí. Doma má otca po porážke, chorú sestru a dusnú atmosféru. Školu skončila ako BC na druhý pokus a rozišla sa s priateľom po dvoch rokoch.

tomiholjubavi
18. jún 2014

@zuzkaanicka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 loooooool ...toto je dnes skvela tema na teply letny vecer 😀 😀

abasta
18. jún 2014

@dalal este ze si sa vynasla 😀 😀 😀 ty urobis hrubku a povieš že to ja? začínač sa chovať ako dieťa. Tak podobne zareagovala aj tomiholjubavi, ked som ju pristihla pri trapase, ze nevie o com splieta. Ked sa pomylim tak to normalne priznám a nebudem sa este viac strapnovat táraním bludov a zbytočne útočiť.

tomiholjubavi
18. jún 2014

@dalal čože čože...nedostatok pravopisu u pani dokonalej?

ellise
18. jún 2014

@tomiholjubavi jakou turistickou návštěvnost má Bosna?
Taky si sklouzla k zevšeobeňovani?

dalal
18. jún 2014

@abasta hahahahahaaaaaaa kuk na moj link... cakam ospravedlnenie... ty si ina povaha 😀 😀 😀

zuzkaanicka
18. jún 2014

@dalal to je konspiracia, co? 😀

tomiholjubavi
18. jún 2014

@ellise ano Elise 🙂 idem uz aj ja s prudom...no popravde, bola som prekvapena, ale velku...hlavne sarajevo, mostar, konjic a medžugorje. inde sme neboli...ale v sarajeve bolo velmi vela turistov zo vsetkych casti sveta. byvali sme v apartmanoch so svedmi, australcanmi a nejakymi aziatmi...ale vsetky mozne jazyky bolo pocut na ulici

dalal
18. jún 2014

@tomiholjubavi ha co narobis.. aj majster tesar sa utne... podla toho vecernicka A JE TO... ABasta... 😀 😀

abasta
Odpoveď bola odstránená
tomiholjubavi
18. jún 2014

@ellise inak ak by si chcela ist do bosny, mozem ti do ip napisat nejake namety, ze kde by ste mohli v sarajeve ist...viem, ze rada chodis k nam...z pagu je to len par hodin cesty a je to zazitok na cely zivot.

zuzkaanicka
18. jún 2014

@dalal Ty, ale doktorka, odpisujes od takych, co pravopis nevedia, nehanbis sa? 😅

dalal
18. jún 2014

@abasta pocuvaj teba ten moj lekarsky diplom strasne stve ked to furt spominas ... vsak vystuduj aj ty budes mat... 😝 😝 😝 😀 😀 😀

dalal
18. jún 2014

@zuzkaanicka ked pouziva cudzie slova nech si najskor nastuduje... nie ze furt vyskakuje do inych a sama LINCUJE...

tomiholjubavi
18. jún 2014

@abasta tvoj posledny prispevok bol nielen neskutocne primitivny, ale este aj nepravdivy...v case, ked v europe panoval hlboky stredovek a čisty humus, ludia umierali na mor a vselijake ine infekcie, lebo si vytreli zadnicu, nakrmili svine a potom isli jest bez pouzitia vody, slachta sa kupala raz za mesiac, rad radom vsetci mali vsi a podobne, vtedy sa križiaci ucili umyvat ruky od arabov a turkov...

ellise
18. jún 2014

@dalal já bych stolování na zemi nemohla, se svými revmatickymi koleny bych už od jídla nevstala 🙂

erjona
18. jún 2014

@tomiholjubavi Budem si musiet od nej vypytat priucku, ako sa ma spravat spravny moslim, tak hadam mi uz ako uznavana pravnicka s velkolepou praxou nejaku spise😀 😀 😀

dalal
18. jún 2014

@ellise hej nie kazdemu to vyhovuje lebo je to nizko.. ale oni su v tom hrozne sikovni a chlapi v tych bielych dishdashah od vecere vstavaju s dokonale bielymi cistymi habami... zvyk... nehovorim ze lepsi len iny...

ellise
18. jún 2014

@tomiholjubavi teď vážně víš kolik bylo turistu v Bosně z nějaké statistiky nebo je to tvůj kvalifikovaný odhad?

abasta
Odpoveď bola odstránená
dalal
18. jún 2014

@tomiholjubavi aky autor taky prispevok... ty sa este cudujes?

erjona
18. jún 2014

@ellise Ellise, aj Albanci maju klasicku stolovaciu supravu,, normalne sa da na tom jest, ale oni si radsej sadnu na tu zem,,, ja som tak uz jedla a super zazitok, ti mozem povedat, to mi je luto s tvojimi kolenami 😀

nivi
18. jún 2014

@abasta kde pisem, ze spickove? len sa snazim objasnit niektore veci. a ci sa ti to paci ci nie, ano mam pocit, ze stolovanie je viac na urovni ako u nas. vid restauracie.

este spomeniem grilovacky. Turci miluju gril party, maju kopec parkov urcenych na to. pri vstupe dostanes vrece na odpadky aj napreik tomu, ze pri kazdom grile je kos. toto vrece nakoci odovzas starnikovi alebo vyhodis pri nablizsom kosi ci doma to uz je na tebe. a koncim nema to zmysel nieco pisat.

tomiholjubavi
18. jún 2014

@ellise neviem kolko ich bolo...ziadne cislo, ani statistiku...len pisem co som videla ked som tam bola

dalal
18. jún 2014

@abasta este stale si sa neospravedlnila za obvinenie o hrubkach.... cakaaaam moja... a uz prosim ta nezavid nie je pekne... to ta rodicia nenaucili?

nivi
18. jún 2014

sorry za preklepy ale dnes mam uzasne rychly internet a niektore prispevky pisem aj tri krat 😀 na rychlo

abasta
18. jún 2014

@nivi opisovala si, že daju na stol servitky a príbor, a niekde dokonca vlhčené obrusky, ved to je snad samozrejmost aj v absurdistane. 😎

nivi
18. jún 2014

@abasta no nieje. ved pridi pozriet sama a posud. to nieje len o tom.

tomiholjubavi
18. jún 2014

@nivi nieco blbne kon...lebo tiez mi to ide ako v lete na sankach... 😕

dalal
18. jún 2014

@ellise

In 2013 Bosnia and Herzegovina had 844.189 tourist arrivals an increase of 12,9% and 1.822.927 overnight stays which is an 10,8% increase from 2012. 58,6% of the tourists came from foreign countries.[3] According to an estimate of the World Tourism Organization, Bosnia and Herzegovina will have the third highest tourism growth rate in the world between 1995 and 2020. The major sending countries in 2012 have been Croatia (15,3%), Serbia (11,9%), Poland (7,3%), Slovenia (6,8%) and Italy (6,5%).[4]

abasta
18. jún 2014

@dalal trhni si cica, tak arogantnej osobe ako si ty ? ani za nič 😀 😀 😀