Partnerstvo medzi katolíčkou a moslimom v zahraničí
Tak dievčatá poteší ma každá skúsenosť, argument v diskusii na danú tému. Moja neter si v zahraničí našla priateľa z Egypta. Keďže cez víkend idem na návštevu k jej rodičom a som dosť priamej povahy , mám vážne obavy ,že nedokážem udržať jazyk a kriticky zhodnotiť naivitu dievčaťa.
Problém vidím v tom ,že sa za každú cenu snaží ostať v zahraničí. Doma má otca po porážke, chorú sestru a dusnú atmosféru. Školu skončila ako BC na druhý pokus a rozišla sa s priateľom po dvoch rokoch.
@dalal registrovala sa v juni a hned prisla do tejto temy...bude to len duplovany nick nejakej z dam, co si tu uz nevedeli vystacit s argumentami tak zalozili noveho cloveka..a najlepsie este primitivnejsieho a trapnejsieho ako vsetky doteraz... 😀 a tak tu mame abastu
@dalal mas IP 🙂
@zuzkaanicka dik zuzi..
@erjona
@dalal inak toto je dalsi dokaz, ze ten nick je len vyplodom niektorej z nasich psychicky narusenych dam. ved komu z novoregistrovanych by sa chcelo citat poslednych sto stran tejto temy a robit si vypisky o kazdom, kto co pisal 🙂 pre mna je toto akt zufaleho a velmi sa nudiaceho choreho mozgu 😀
@tomiholjubavi a o Tebe vie snad vsetko, vsimla si si? 😉 ... to mi je podozrive, ta Ta zerie 😀
@tomiholjubavi kto má pamäť, nemusí si zapisovať. a prestan ma urážať...narusena dama...zufaly, velmi sa nudiaci chory mozog... tvoje urážky
@dalal 😀 😀 😀
@zuzkaanicka 😀 😀 😀 😀 mam fanynku ... 😀 tak nakoniec predsa len zavidi, ze som sa vydala...a moj muz je preto taky otrasny, lebo na neho ziarli... 😀 😀 😀 uz mi je to jasne, chce ma pre seba... 😀 ale sorry, ja nie som na zeny...a uz vobec nie na take ako je ona 🙂 čo prispevok, to perla ducha...
@tomiholjubavi aby to nebol Tvoj ex mangel 😝 😀
@tomiholjubavi mas ked tak antifaninku. zase si si poplietla pojmy....
dievcence, idem ja este na noc so svojim otrasnym manzelom vyvencit nasho otrasneho psa v nasej otrasnej krajine 😀 moc sa tu nerozpisujte, nech potom nemam kopu toho citat...zatial ideme spolu hopkat 😀 este sa nelucim...jáááá se vrááátim 🙂
@tomiholjubavi Aj pre mna,,, nuz ale ked niekto zije touto temou, co narobis,,, 😀 😀
@tomiholjubavi po slovensky je faninka? ... ci nas tu chce zase niekto obalamutit svojou excelentnou gramatikou? 😀 ... ja som myslela, ze spravne je fanynka🙂
@zuzkaanicka nie...moj ex manzel bol phdr. vzdelany clovek..on manipuloval inteligentnym sposobom... na taketo detinske hratky by nemal trpezlivost 😀 inak vsimaj ako mi stale pise a pise a pise 🙂 je to mile 🙂 asi jej poslem srdiečko 😀
@tomiholjubavi Veru vrat,, aby si nebola upodozrievana, ze trubis na odstup... 😀
@tomiholjubavi posli, mozno bude do rana klidek 😀
@zuzkaanicka uz jej islo...pridala som aj spravu : drzim ti palce 😀
@tomiholjubavi hahahaha 😀 😀 😀 nenechavaj nas tu s nou samych... my sa bojime 😕 😕
@dalal nebojte sa...o to ide vsetkym uchylakom...ked sa na nich zasmejeme, hned zatvaraju kabaty a utekaju sa schovat do krikov 😀
@zuzkaanicka Ty aj na mna si posvietila,,, zaujimave detaily si o mne pamätala z tolkych prispievajucich, ale asi sme take uzasne, ze sme sa jej vryli do pamäti 😀 😀 😀
@erjona ked do pamate, tak je to este fajn, horsie by to bolo inde 😝 😀
@erjona blondave ženy balkancov su jej srdcovky očito 🙂

@tomiholjubavi spis si myslím ze se soustředili jen na něco a a neví. Často chybí infrastruktura není to často o penězích protože v Česku je taky draho . Loni jsme byli na Lipně a skoro mne do lo když chtěli za 1 pivo 50 korun. Ale dam ti příklad . Žije ve vinařské oblasti a když při jdeš do jakékoliv vesnice najdeš otevřené sklepy, ochutnávky ve vinohradech, vše spojeno síti cyklistických i turistických cest. Krátké dlouhe , po rovině, do kopce . A to vše v katastru 8 obcí.
- pak přijedu do Modry a tam pusto prázdno
Tím směrem by se měl rozvíjet turismus na Slovensko . Ale jinak ho miluji, je to moje rodná zem