Partnerstvo medzi katolíčkou a moslimom v zahraničí
Tak dievčatá poteší ma každá skúsenosť, argument v diskusii na danú tému. Moja neter si v zahraničí našla priateľa z Egypta. Keďže cez víkend idem na návštevu k jej rodičom a som dosť priamej povahy , mám vážne obavy ,že nedokážem udržať jazyk a kriticky zhodnotiť naivitu dievčaťa.
Problém vidím v tom ,že sa za každú cenu snaží ostať v zahraničí. Doma má otca po porážke, chorú sestru a dusnú atmosféru. Školu skončila ako BC na druhý pokus a rozišla sa s priateľom po dvoch rokoch.
@tomiholjubavi Vsimla som si, co nam to ta doveryhodny zdroj hodila 😀
dobru noc vsetkym dobre naladenym zienkam... a pekny den zajtra... 😵
@tomiholjubavi 😀 😀 😀 😀
@zuzkaanicka ❤
@tomiholjubavi to bude bojkot
@tomiholjubavi ja pocernejsim samozrejme
@erjona my ideme kukat...počernejší do toho 🙂 🙂 🙂
2:0 zatial 🙂 🙂
3:0 🙂 🙂 🙂 🙂
4:0 damy dnes ide chorvatom karta 🙂 su skveli 🙂
@tomiholjubavi No co moja? Chorvati vyhrali? 😎 😎 😎
@erjona vyhrali 🙂 😎
@tomiholjubavi Super 😀
kufre, nie kure 😒
@dalal dám ti tipy na nějaké knihy, třeba si něco vybereš. Já čtu kromě sci-fi a hororů skoro vše.
Noah Gordon - Ranhojič, Šaman, Poslední žid, Lékařka, Katalánec / pokud máš ráda doktořinu, ale spíš takovou historickou/
Barbara Erskinová - Žila jsem již před staletími, Na pokraji temnoty, Dcery ohně / duchařina a převtělování/
Jo Nesbo - Sněhulák, Spasitel, Nemesisi, Pentagram / severské krimi/
Z těch severských autorů jsou ještě dobří Asa Larsson, Lars Kepler, Mons Kalentoft, Yrsa Sigurdadottir, Jussi Adler-Olsen, Stieg Larsson, Johan Theorin, Henning Mankell.
Tess Stimson - Manželka která utekla, Kdo miluje nejvíc / babské romány/
Danielle Steelová - Klenoty / historický/
James Herriot - To by se zvěrolékaři stát neměla
Betty McDonaldová - Vejce a já
Kathryn Stocklettoá - Černobílý svět
Z dalších autorů: Wilbur Smith - dobrodružné historické ( to se líbí i chlapům)
Phillip Shelby - napínavé ze současnosti
Joanne Harissová - napsala Čokoládu
Haruki Murakami - tzakové zvláštní ale zajímavé ( Norské dřevo)
Jeffery Deaver - krimínálni thrillery
@ellise Citala si Middle sex od Jeffrey Eugenides
Kuknem ako je to prelozene do cestiny.
Vidim, cesi sa nekaslali a kniha sa vola Hermafrodid.
😎 http://www.databazeknih.cz/autori/jeffrey-eugen...
Velmi dobra knizka. Dokonca je tam aj historia Greci vs Turci mierne opisana.
@dalal
@ellise aj ja mam rada severskych autorov vsetkych..aj skandinavske TV serialy ....neviem ci u vas davali Killing al Wallandera...aj Harukiho som preluskala a samozrejme Hosseina...ja mam velmi rada aj ruskych a slovenskych autorov...vsetko od klasiky-Timravy, Hronskeho atd az po sucasnost ...teraz mam rozcitane dve knihy od Petra Holku neviem ci ho poznate je super..
a z ceskych mam rada historicke Vankova, O Danek a jednu speci knihu od Valji Styblovej Ked bude padat hviezda... tu som citala v detstve a stale sa k nej vraciam...
@mariuskaa to jsem nečetla, díky za tip.
@dalal a ještě jsem zapomněla na jedny z nejlepších
Markus Zusak - Zlodějka knih
Jonas Jonasson - Stoletý stařík, kterž vylezl z ojna a zmizel. Analfabetka, která uměla počítat.
a pokud máš ráda českou literaturu. František Kožík, Jarmila Loutková ( hiistorické romány) Vladimír Neff. a osobně doporučuji od Ilony Borské Doktorka z domu trubačů, bapsanéí dle skutečnosti o české lékařce, která ve 30. letch založila v Kábulu ženskou nemocnoci
Co vy na to dievcence, Sklenarikova - inak velmi pekna zena a topmodelka si zobrala tiez moslima,,, ale sekne im to podla mna 😀
@erjona toto sa pisalo o jej ex- predkovi:
The great-grandfather of Christian Karembeu, who came from New Caledonia, was one of the hundred islanders taken to Paris and exhibited there as "cannibals" by the French people. Later the "cannibals" were swapped with Germany for some crocodiles.[9]

@zuzkaanicka ja ešte nejdem spat..dnes hra hr futbal...chorvatsko-kamerun ...alebo povedane konikovsky - počernejši vs. uplne čierni...som zvedava komu budu fandit naše dievčata 🙂