icon

Partnerstvo medzi katolíčkou a moslimom v zahraničí

lulka12
6. dec 2012

Tak dievčatá poteší ma každá skúsenosť, argument v diskusii na danú tému. Moja neter si v zahraničí našla priateľa z Egypta. Keďže cez víkend idem na návštevu k jej rodičom a som dosť priamej povahy , mám vážne obavy ,že nedokážem udržať jazyk a kriticky zhodnotiť naivitu dievčaťa.

Problém vidím v tom ,že sa za každú cenu snaží ostať v zahraničí. Doma má otca po porážke, chorú sestru a dusnú atmosféru. Školu skončila ako BC na druhý pokus a rozišla sa s priateľom po dvoch rokoch.

dalal
20. jún 2014

@ellise ta knizka o lekarke v afganistane znie zaujimavo... musim zohnat..tenJonasson je moc rozvlacny takze som dorazila len do polky..

dalal
20. jún 2014

@erjona znamy futbalista z francuzska...ja som si myslela ze to blondinky letia na pocernejsich... eg ty, 😀 😀

erjona
20. jún 2014

@dalal Nie, nie moja,,, mame tu uz novu teoriu 😀

ellise
20. jún 2014

@dalal mne se " Stařík " hodně líbil , třeba ta pasáž jak se mu povedlo zlikvidovat Vladivostok. Ani film nebyl nejhorší .
Mne se teda Sklenaříková nelíbí, přijde mi umělá , a manželství se ji rozpadlo protože nechtěla děti anebo nemohla

erjona
20. jún 2014

@ellise Neviem, mne sa paci,,, sympatacka,,, 😀

abasta
20. jún 2014

Sklenarikovej prvý manžel, Kamerunský futbalista - nepodarilo sa mi pridat fotku

dalal
20. jún 2014

@erjona francuzky futbalista....adriana vystudovala par rokov na lekarskej fakulte a teraz sa dost angazuje v cervenom krizi atd... nie je az taka hlupa ako ine modelky.. a definitivne nemeni chlapov ako ponozky... nevieme co stalo za rozvodom a podla mna ona ho mala dost rada...
pripajam foto

erjona
20. jún 2014

@abasta Tak a teraz si precitaj na DE strankach, ako to naozaj je 😉

vevesh
20. jún 2014

@erjona a zase tie percenta a pri tom v original sprave je priamo napisane, ze sa nezameravali na konkretne mensiny a ani take percenta tam nefiguruju.... 😕 😕 o tom preklade tej ceskej stranky pomlcim... 🙄

zuzkaanicka
20. jún 2014

S tym (ne)vzdelanim to je vsade bieda 😝
http://www.novinky.cz/domaci/339864-nejhorsi-st...

erjona
21. jún 2014

@vevesh Ved prave,,, sprava napise jedno a novinari to poprekrucaju,,, 😀

dalal
21. jún 2014
erjona
21. jún 2014

@dalal Moja krvna skupina, zaver je najlepsi 😀

Aj imigranti sú fajn. Všetci zmrzlinoví králi, zlatníci, trhovníci, majitelia obchodov, študenti a krásavice v hidžábe, zmes Grékov, Arabov, Izraelcov, Škandinávcov, Američanov z fabriky, Ukrajincov, Čechov, veď je to skvelé. Keď v lete večer vyjdete na Hlavnú, budú obsadené všetky kaviarenské stoličky a to babylonské spletenie jazykov bude znieť ako hudba, veselá kakofónia, nielen jednoliata trávnica. Každému, čo jeho je a moje je toto a tak milí migranti, len prichádzajte a ak chcete, tak imigrujte a zostaňte. Zmestíme sa tu všetci, nemám strach a kto má, nech si žije v skanzene, jeho voľba.

abasta
21. jún 2014

@erjona dobre sa ti pozýva... ale k cudzím, ty to hradiť nebudeš.

erjona
21. jún 2014

@abasta Mila Abasta, ani ty 😀

abasta
21. jún 2014

@erjona ved ja ani nepozývam.

dalal
21. jún 2014
dalal
21. jún 2014

@abasta hybaj do skanzenu 😀 😀 😀

andy04
21. jún 2014
https://www.youtube.com/watch?v=ChdT2bma460

A na toto co poviete Aj ked sa to nezdá je to v anglicku. Práve som som si to prečítala v "el mundo" španielskych novinách. Páčil sa mi tam jeden príspevok v diskusii pod článkom.
Nechali sme nanosit hadie vajcia a este sme sa o ne starali. Načo sem idu ked chcu to co maju doma

erjona
22. jún 2014

@andy04 To bude nieco asi z tvojej krvnej skupiny, co? 😀 😀 😀

erjona
22. jún 2014

@abasta Napriklad Canerko urcite viacej odvedie do statnej kasy, co sa tyka dani, ako nejaky priemerny, slovensky podnikatel, co si dava robit nulove danove priznania, aby nemusel ani cent zaplatit, tak neviem, z koho ma Slovensko väcsi osoch 😉

dalal
22. jún 2014

@andy04 a co si nam tymto chcela povedat?

andy04
22. jún 2014

@erjona Zatvoriť oči pred vecami co sa nám nepáčia nie je riešenie ale to co sa islamu perfektne hodí. Tvoja reakcia je však sa nic nedeje. Moja okamžite vyhostit ked sa ti nepáči kde žiješ vies kde su dvere. Tiez mi pripada neprípustné obhajovanie alebo branie na ľahkú váhu takýchto aktov. Je línia ktorá by sa v Európe nemala prekročiť. Mne toto pripada uz škandál kde si dovolia zájsť Tebe asi nie pretože je to tvoja krvna skupina.

dalal
22. jún 2014

@andy04 a kto tu z nas obhajuje alebo berie na lahku vahu?

andy04
22. jún 2014

@dalal Hadaj trikrát Mne tie videá natocene niekde v anglickom parku pripadajú nechutne. Aj to moze byt multikulti. Nechcem aby moje vnucky a možno aj dcéra chodili zo strachom po ulici pretože nie su "vhodne" oblečene. A čas dáva za pravdu všetkým co upozorňovali na to ze vstup islamu do Európy moze mat viac negatívnych následkov. Uz len to ze si postavia pred seba štít ze se Holanďania Británici Švédi Jedine co su potomkovia alziranov marokancov pakistancov zo všetkými zvykmi starostlivo udrziavanimi. Česť vynimkam ktory sa chcu integrovať. Problém je ze ked príde cela početna rodina ťažko sa budu všetci integrovať Radikalizovat sa budu pred akýmkoľvek dôvodom alebo je vojna tam alebo je djihad alebo sa im nechceme prispôsobiť Zeby to malo byt naopak to matoktoreho napadne. Nie je viac slepý ako ten co nechce vidiet. Islam je nebezpečná ideológia porusujuca práva ženy volanim k violencii a agresivite voči všetkým. Schválené píšem všetkým pretože ked sa vybiju s inovercami ateistami tak začnú medzi sebou kto je väčší moslim sunii alebo siti a neviem kolko ich este je. Len dúfam ze nebudete považovať tento prispovok za urážlivy pretoze poukazuje na niečo co je každým dnom viac viditeľne

demo
22. jún 2014

@andy04 lenze anglicania si za to mozu sami, takze nie je co riesit. co nepoznas postoj tychto prispievateliek?

dalal
22. jún 2014

@andy04 aj mne tieto videa pripadaju nechutne... nechutne je vsetko co suvisi s vojnou, vykoristovanim chudakov, zabijanim... nechutne su vrazdy, drogy, korupcia...
ale nebudem volat nechutnymi vsetkych moslimov na svete....
a ty co navrhujes.. aby sa baby ktore tu prispievaju rozviedli lebo islam je hrozna pre svet? lebo inak nechapem vyznam tvojich prispevkov na fore o zmiesanych manzelstvach... som si ista ze najdes fora diskutujuce hrozby islamu a pod..

dalal
22. jún 2014

@andy04 a posledna vec k tebe: ak by sa zapad nesnazil exportovat svoju demokraciu pod ruskom ekonomickych zaujmov do krajin blizkeho vychodu, nepodporoval diktatorov v boji proti svojim nepriatelom, nebolo by v europe tak vela imigrantov ako teraz... alebo myslis ze im sa tu v europe byva hrozne dobre?