Partnerstvo medzi katolíčkou a moslimom v zahraničí
Tak dievčatá poteší ma každá skúsenosť, argument v diskusii na danú tému. Moja neter si v zahraničí našla priateľa z Egypta. Keďže cez víkend idem na návštevu k jej rodičom a som dosť priamej povahy , mám vážne obavy ,že nedokážem udržať jazyk a kriticky zhodnotiť naivitu dievčaťa.
Problém vidím v tom ,že sa za každú cenu snaží ostať v zahraničí. Doma má otca po porážke, chorú sestru a dusnú atmosféru. Školu skončila ako BC na druhý pokus a rozišla sa s priateľom po dvoch rokoch.
@erjona Tie gangu su takzvaný latin kings alebo nietas. Importacia z južnej Ameriky Kolumbia dominikanska republika atd Ano multikulti blaznovstva Nevysporiadane mesta su Ceuta a Melilla zaujímavé ze tam nie su žiadne velke protesty ze chcu pripojenie k maroku Co tam je je obrovský plot aby tam neutekali zo štastneho maroka. Myslíš si pojmy a dojmy. Totálne mimo.
@dalal si predstav, ze ja som jednou z takych zien a teda vobec ma nijak nezranuje, ked sa kritizuje islam a moslimovia, tak, ako ma nezranuje, ked sa nadava na Slovakov....to, s kym zijem je jedna vec a to, ako ziju ostatni prislusnici naroda, ci nabozenstva, je vec druha. erjona robi jednu chybu a to, ze vsetko vidi cez okuliare toho svojho vztahu....mysli si, ze cely moslimsky svet tak funguje, ako to funguje u nich doma...to je teda objektivita... 😕. A ty si myslis, ze ked zena zije s Moslimom, ze s nim zije kvoli islamu? ak by to tak bolo, tak by taka erjona davno konvertovala...ale pre nieco to neurobi a to je pre mna zahada, ze preco nekonvertuje, ked je islam taky uzasny 😖. Su zeny, co maju muzov romov,a le urcite nebudu branit vsetkych romov a vypisovat, aki su Romovia uzasni, pracoviti, cestni ludia len preto, ze takeho maju doma. Ja som nikdy nic na erjonineho manzela, ci deti nenapisala, vzdy som jej pisala, ze tu nejde o jej muza....on nie je z moslimskej krajiny, je z europy a jeho rodina islam ani velmi nenasleduje....takze naozaj nechapem, preco nam ho tu stale predhadzuje ako priklad dobreho moslima. Ako nahle napise niekto nieco negativne, tak sa donho pusti ako taky srsen a nic z toho podla nej nie je pravda....a to je podla teba v poriadku? ona sa nevie odosobnit, nema nadhlad, ni eje objektivna, sama nam sem stale podsuva svojho manzela a deti, tak nech sa necuduje, ked sa na ich adresu niekto vyjadruje
@dalal ja sa vžívam do utrpenia rodín, ktorým moslimovia zničili životy, vyvraždili členov rodiny, znásilnili a uniesli dcery alebo obrali o majetky. Hrozím sa toho, čo ešte prinesú do Europy. Myslím, že Europu čaká trpká slina, ktorú budeme musiet prehltnut s prichodom islamu,ja dúfam, ze sa toho nedožijem.
@aliza nie nie je objektivna... ale sama si povedala ked sem niekto nieco negativne napise tak brani islam.... lenze kolko vas tu je ktore na islam/ moslimov neustale kyda... napr ty.... ved ty si naopak nenapisala nic dobre.... ty tak isto nie si objektivna.... neustale kritizujes nic pozitivne nevidis... preco ziadas od erjony objektivitu ked sama ziadnu neponukas... sama vies ze v uk to nie su len moslimovia ktori cicaju stat...ale tu sa predhadzuju len a len moslimovia
@abasta a spada pod vasu kulturu aj narod zo Srbska,grekokatolici,ci aj oni su prevas pocernejsi??????vidim ze nic nevies.hej bezne sa vo vasej kulture nic take nerobi,asi malo citas slovensku tlac,aj zahranicnu.Oko ti padne len na Pakistan,Arabiju atd......Ja moja zlata pisem len to co viem o islame a viem toho dost.A je to ubohe od teba ze ti si civilizovana,a co ja niesom?????Ja som nedosla z puste spod dajakeho stanu aby si mi ty naznacovala nieco o civilizovanosti.
abasta, uplny suhlas s tvojimi prispevkami. a ten z 23.11 je hlboko pravdivy.
aliza s tvojimi tiez. pises objektivne, hoci sama zijes s muzom s inej kultury. vidis realitu ,aka je.davam pomyselny like obom. 🙂
@aliza Este mi vysvetli pojem objektivita, co je to pre teba? Aku objektivitu ma alice, abasta, demo, andy? Kde ste, coby len jednu pozitivnu vec priznali, alebo napisali? Vsetky ti pochlebuju, lebo si na ich strane, ved by si zbadala, ako by sa do teba pustili, keby si zacala aj pozitiva spominat, ako do kuwait,,, taketo su tie tvoje virtualne kamosky... No spomen mi od kazdej jedinu pozitivnu vec,,, ja osobne viem negativa spomenut, co som napisala a nie jedno,, ze s tym nesuhlasim,, ty ani jedno jedine poozitivum so spolkom,,, ste ako srsne,, sa vobec neuvedomujete,,, ??? 😠 😠 😠 😠
@andy04 Jaj, tak uz su latino na vine,,,, fiha, a nie moslimovia? Ja viem, ze aj domaci maju vlastne gangy,,, tiez nie su ziadny svädci,,, len to akosi zabudas spomenut,,,, Presne na tie 2 mesta som myslela,,, boli odobrate neopravnene,,, citala som o tom ...Inak zit v takom state,,, so strachom, ze ta niekto odstreli na ulici za par supiek,,, no necudujem sa tvojmu radikalnemu postoju, drsnost prostredia meni charakter, vsakze... 😝 😝 😝 😝
Myslim si, ze toto by nam malo momentalne väcsiu starost robit, ako nejaki moslimovia ☹ ☹ ☹
http://www.neopresse.com/politik/usa/obama-bitt...
Obama prosi o pripravu miesta v EU pre 3 svetovu vojnu!!!!
srtracas nervy? Hispanci sa integruju pracuju počúvajú vesele muziku ničím sa neodlisuju a ani sa nechcu odlisovat jedine negatíva su práve gangy latin king a nietas co sa mlatia medzi sebou a trafikuju z drogami Ked nemajú prácu vracajú sa Čítala si všetko co suvisi s moslimskym svetom. Máš prehľad o tom co im patri a co by im malo patriť. "Inak žiť v takom state" To asi vysvetľuje prečo nechces žiť v state tvojich svokrovcov. Albánsko (tam su drogy a zbrane este ta nevinnejsia záležitosť) alebo v ktorovkolvek state kde je mierumilovny islam.
@erjona Ja som sa jedného rana nezabudila s tým ze neznasam moslimov je to dlhoročný proces kde ich vidíš zblízka. A ty reprezentujes najviac pre mna typické moslimske zmyslanie. Presviedcanie po dobrom po zlom dokazovať práva a co všetko im patrí a ked im nepatrí tak by malo pretože Európania su blby a nechaju ich A ked níc z toho nefunguje začnes vydierat citovov stránkou alebo napadat slovne dochadzaju argumenty. Takze zhrniem ani hispanci ani Číňania ani ľudia z východného bloku (ked sa nejedna o našu obohacujucu menšinu) tu nikomu nevadí. A tu je otázka prečo asi...? Pre skúsenosti No a drsnost prostredia v Španielsku je stale lepšia ako v niektorých anglických stvrtiach
srtracas nervy? Hispanci sa integruju pracuju počúvajú vesele muziku ničím sa neodlisuju a ani sa nechcu odlisovat jedine negatíva su práve gangy latin king a nietas co sa mlatia medzi sebou a trafikuju z drogami Ked nemajú prácu vracajú sa Čítala si všetko co suvisi s moslimskym svetom. Máš prehľad o tom co im patri a co by im malo patriť. "Inak žiť v takom state" To asi vysvetľuje prečo nechces žiť v state tvojich svokrovcov. Albánsko (tam su drogy a zbrane este ta nevinnejsia záležitosť) alebo v ktorovkolvek state kde je mierumilovny islam.
@erjona Ja som sa jedného rana nezabudila s tým ze neznasam moslimov je to dlhoročný proces kde ich vidíš zblízka. A ty reprezentujes najviac pre mna typické moslimske zmyslanie. Presviedcanie po dobrom po zlom dokazovať práva a co všetko im patrí a ked im nepatrí tak by malo pretože Európania su blby a nechaju ich A ked níc z toho nefunguje začnes vydierat citovov stránkou alebo napadat slovne dochadzaju argumenty. Takze zhrniem ani hispanci ani Číňania ani ľudia z východného bloku (ked sa nejedna o našu obohacujucu menšinu) tu nikomu nevadí. A tu je otázka prečo asi...? Pre skúsenosti No a drsnost prostredia v Španielsku je stale lepšia ako v niektorých anglických stvrtiach
@andy04 Moj muz nepochadza z Albanska, ale Kosova, to len taki detail a ano bola som tam a su to taki privetivi ludia, ze my Slovaci sa mozeme schovat,,, predstav si, nikto ma neobtazoval, neponukal mi drogy, ani k prostitucii nenutil,,, toto vsetko su len predsudky,,, ja som ti ich predviedla, co sa tyka krajiny, v ktorej zijes,,, mne by tam nevadilo zit, ani v Kosove,,, ja som clovek, ktory predsudky nema,,, ja ludi spoznam a dam im sancu a potom vidim, ci mi pasuju povahovo, alebo nie,,, vstiepovane z okolia k nenavisti moslimov,,, co si myslis, k comu to bude viest? Potom, ked sa zacnu intrigam a osocovaniu branit,, uz zasa len oni budu na vine? Absolutne si neuvedomujete, co s vasim spravanim vyvolavate,,, nenavist plodi nenavist,,, Jedneho Adolfka sme tu uz mali,, ktoreho chora hlava si myslela, ze je lepsi, ako ostatne narody,,,

@abasta vies co by som si priala... aby si sa ty na jeden den ocitla v kozi takeho imigranta ktoremu zbombardovali dom, nema co zrat, musi sa starat o rodinu ... potom by si si zacala vazit slova ako sucit, empatia, solidarnost...