Partnerstvo medzi katolíčkou a moslimom v zahraničí
Tak dievčatá poteší ma každá skúsenosť, argument v diskusii na danú tému. Moja neter si v zahraničí našla priateľa z Egypta. Keďže cez víkend idem na návštevu k jej rodičom a som dosť priamej povahy , mám vážne obavy ,že nedokážem udržať jazyk a kriticky zhodnotiť naivitu dievčaťa.
Problém vidím v tom ,že sa za každú cenu snaží ostať v zahraničí. Doma má otca po porážke, chorú sestru a dusnú atmosféru. Školu skončila ako BC na druhý pokus a rozišla sa s priateľom po dvoch rokoch.
@mariuskaa mně je to vcelku jedno, já nejsem žádného vyznání, v tom klasickém slova smyslu, byla jsem pokřtěná, což by ze mně mělo dělat křesťanku, ale já se za ni nepovažuji. Na druhou stranu, ti co se zastávají muslimů , jsou muslimové?
Ale já se nezastávala židů, já jsem o židech mluvit nezačala. ale pokud jsme u toho, to od roku 2000 nezemřelo žádné izraelské dítě po útocích hamásu? jen děti palestinské? To asi těžko, mrtví byli na obou stranách, ale jasně v palestinském tisku se dočteš jen o palestinských obětech. Teď určitě novináři mluví pravdu, že? Ale já věřím že mluví. Ale když řekneš A, tak by si měla říct i B.
Aha trafena hus zagagala, ako sa pekne po slovensky hovori 😉
malkuna @erjona tvrdíš, že kazdy na svoje náboženstvo povie, že je to pravé, iba ty nie. Ty si tvoje náboženstvo potlačila za islam, alebo si už dávno moslimka a hraš tu na nás divadlo. emoticon
6. júl o 22:20 • Odpovedz • Páči sa mi to • Pošli IP •
@ellise celkom tomu nerozumiem... to znamena ze po zidoch tam 1400 rokov zili palestinci moslimovia.... a potom ked vznikol izrael toto palestinci zrazu stratili svoj domov.... ziju v stanoch... v taboroch... preco to izrael neriesil inak? preco vyhnal iny narod a urobil to iste co sa stalo jemu predtym? zub za zub? potom ale nebuďe prekvapeni ze v tom regione nebude nikdy mier.
ako to bolo myslene ze len niektori sa vratili?
@malkuna ja som tolerantna.... ale nie k tebe po tom co si tu predviedla.... sorry ale ja som s tebou zacala slusne diskutovat... pytala som sa na tvoje osobne skusenosti s moslimami atd...a dockala som sa urazok... tak sa nediv ... aka pozicaj taka vrat... ty sa vzrusujes ak sa niekto spyta na vierovyznanie... a ked ty nieco konstatujes v urazlivom tone to je ok... ak chces toleranciu bud tolerantna ty v prvom rade... uvidis potom hned zmenu v pristupe.
@dominika2727 Nie, nie moja, my sme zubrienky 😀 😀 😀 😀 😀

futbalovy tim je asi makke, OMG ja som slovencinarka... to to snad nie..!!!!!!!!!!!!!!
teraz som sa spamatala.