icon

Partnerstvo medzi katolíčkou a moslimom v zahraničí

lulka12
6. dec 2012

Tak dievčatá poteší ma každá skúsenosť, argument v diskusii na danú tému. Moja neter si v zahraničí našla priateľa z Egypta. Keďže cez víkend idem na návštevu k jej rodičom a som dosť priamej povahy , mám vážne obavy ,že nedokážem udržať jazyk a kriticky zhodnotiť naivitu dievčaťa.

Problém vidím v tom ,že sa za každú cenu snaží ostať v zahraničí. Doma má otca po porážke, chorú sestru a dusnú atmosféru. Školu skončila ako BC na druhý pokus a rozišla sa s priateľom po dvoch rokoch.

dalal
18. júl 2014

@erjona 😀 😀 😀

katkabg
18. júl 2014

@dejavu1 to je hrdinka ze z tej diskusie.....asi este stale ma ruzove briiile na ociach :D by som sa v zivote od chlapa nedala to tlct toboz moje dieta!Len cez moju mrtvolu

erjona
18. júl 2014

@dejavu1 Esteze to priznas,, dufam, ze teraz budes milsia, aby si nemusela prist s nickom dejavu2 ,, 😉

dejavu1
18. júl 2014

vevesh: je uplne jedno ci je to Slovak,Cinan aebo .moslim,pokial bije zenu,tak je debil
hrdinky by sa mali zobudit a cim skor odist z takeho vztahu
a takisto by mala kazda zena opustit ALKOHOLIKA A GAMBLERA a podobne

vevesh
18. júl 2014

@dejavu1 no pokial sa nebude dat nalievat rozum do hlavy,tak to nebude realne...a co tym prispevkom chcel basnik povedat...?

dejavu1
18. júl 2014

chcela som tym povedat, ze niektore sa nikdy nezobudia a navonok budu predstierat ake uzasne je ich partnerstvo

vevesh
18. júl 2014

@dejavu1 niekoho konkretneho na obzore alebo len vseobecna pripomienka do plena...?

dejavu1
18. júl 2014

len tak vseobecne,aby rec nestala

erjona
19. júl 2014

https://www.facebook.com/photo.php?v=1015214332...

Aj toto je obrana,,, ? Kopat do 4-5 rocneho chlapceka a zastrelit neozbrojenych civilistov,,, toto ja nazyvam vrazdou,,, je to presne nakamerovane,,, a to dieta idu zatvorit do klietky,,, neludske!!!! Vyhovarat sa na len na teroristov,,, len zabudli, ze v dnesnej dobe existuju kamery a vsetko sa da natocit,,, neuveritelne,,,, Preto som velmi rada, ze aj samotni Zidia sa postavili proti tomuto sionistickemu spravaniu!!!

lukada
19. júl 2014

@erjona erjona, ty si uplne zaujata a je to az vtipne. nema vyznam ti nic pisat. to, ze obranujes teroristov je uplne jasne. pretoze oni zacinaju konflikt. a vies co dnes na svojej televizii vyhlasili? Ze aj keby zidia opustili IL a vystahovali by sa prec a nechali by im zidia cele uzemie, nic by sa tym nevyriesilo. Hovorca moslim. hnutia v gaze sa vyjadril, ze to by k nicomu neviedlo, pretoze ich ideologiou nie je obsadit uzemie, ale ZABIJAT ZIDOV ako im kazal Mohamed a Allah. Ze zidia su niecim menej nez ostatne rasy a treba sa snazit ich vyhubit. Takto, na cele usta, vo verejnej televizii to pekne nahlas predlozil. Tak k tomu uz myslim netreba komentare o tych tvojich uzemiach a podobnych blabolach. Lebo ty ich obranujes a oni sami priznavaju verejne, ze chcu zidov zabit, lebo tak Koran a Muchamad - ako hovoria oni, kaze. Cize to, ze ostreluju roky IL a snazia sa zabit zidov je odrazom ich presvedcenia a nabozenskej ideologie, a nie ziadneho uzemia a historie. Cize, mila @erjona, treba si uvedomit, najprv co ISLAM kaze a preco tak kona a nie vypisovat nezmysly o uzemi a pod. A potom sa IL nema branit? ahaha. ved tomu hadam na svete niet obdoby ze niekto verejne priznava otvorenu nenavist k inemu narodu az tak, ze prizna ze ich treba vyhubit a urobia vsetko preto. spamatajte sa dievcata co obranujete moslimov a ich sialenu ideologiu!!!

lukada
19. júl 2014

prispevky dozadu som presla zbezne, zazrela som ze niekto mi tam pisal prispevok - co ma naozaj pobavilo. ze preto, ze som bola aj v gaze - niekolkokrat, aj v IL, tak sa na problematiku neviem pozriet objektivne. vtipne. tak iste vy dievcata, co sedite doma v europe, a vz ivote ste tu neboli a neviete nic z vlastnej skusennosti ale z medii a kadejakych clankov sa na to dokazete pozriet objektivne. to iste. aj to ze nehovorite ani jednym jazykom, (ja oboma), nepoznate mentalitu ani jedneho naroda tu, ale nevadi. ste iste objektivnejsie a mate triezvejsi pohlad. lebo samozrejme media su jednicka.

lukada
19. júl 2014

a este tu asi @dalal spominala, pardon ak sa mylim, mozno @erjona, ze palestinske deti ked prechadzaju na uzemie IL su kontrolovane. Nielen deti, ale vsetci su kontrolovani!!!
1, ide o ich autonomne uzemie, takze IL ma na to pravo
2, viackrat sa stalo, ze deti malicke, prenasali vybusninu, zbrane a pod, v ich rupsacikoch, ci s rodicmi v aute, takze takto ich vychovavaju, a potom ich nemame kontrolovat? ved takych utokov ked ditea pasovalo zbrane ci ine nelegality tu uz bolo - chcu zabit zidov a robia vsetko preto, zneuzivaju na to chudiatka deti
3, aj ja ked idem v IL do supermarketu, aj moj muz, alebo do kina ci inam, kontroluju nas, tasky a pod, a ja som rada. lebo nikdy sa nevie. cize keby ste tu zili, mile dievcata, vedeli by ste viac. ale kedze sedite v eu a komentujete co vam pride vhod a netusite ako to tu chodi, potom tie vase prispevky aj tak vyzeraju. no co uz...

lukada
19. júl 2014

mimochodom, aj v Iraku sa v posl. dnoch ukazuje aky je islam velmi tolerantny k inym nabozenstvam : ked v Iraku dali krestanom a zidom ultimatum, ktore je statne a oficialne - bud konvertuju na islam, alebo zaplatia neskutocne sumy, alebo ich ZABIJU. co na to povies @erjona? vyhlasili, ze od soboty medzi krestanmi a nimi nebude nic ine ako mec, pokial nekonvertuju. Masovo iracki islamisti popravuju deti a pachaju zlociny na ich populacii. to len na ukazku, co islam dokaze. ked niekto ma vo svatej knihe vrazdit ine nabozenske skupiny, dodrziava to, alebo sa snazi to dodrziavat a verejne vyhlasuje, nie je o com debatovat. ved hovoria sami za seba.

erjona
19. júl 2014

Tieto talafatky su uz smiesne,,, zabery hovoria za vsetko,,,,, A odkedy je palestinske uzemie autonomne Izraelske? Vsade maju zakladne,, to by ma teda fakt zaujimalo,,, ludia nemozu ist do skol a do prace,, hodiny stoja na mieste a prechadzaju najväcsimi kontrolami, ktore ponizuju ludsku dostojnost a nie,, vojaci tam jasne vravia, ked uvidime prechadzat palestincanov, tak predvedieme nasu show,, izraelske auta nie su prehladavane,,, tak uz by sa tu mohlo prestat klamat !!!

https://www.youtube.com/watch?v=EDGU9LFlQrE

Ako som pisala,,, kamery nastastie existuju a proti tomu sa klame tazko!!!

katkabg
19. júl 2014

Jedno z tych miernejsich hororovych videi z youtube.....fakt ze su tam oooooovela horsie.....videa pre vsetkych tych co sa biju do prs a tak velkodusne ohajuju vsetky tieto krajiny plne terorizmu ;(((((

https://www.youtube.com/watch?v=loXk-T0Zv-k
katkabg
19. júl 2014

Ja len stale nechapem o co sa tam stale biju.....stale sa ostreluju,granqty hazdu atd atd.

lukada
19. júl 2014

@erjona tvoje prispevky su absolutne nerelevantne, nemas ziadne argumenty, pretoze neexistuju. co mas povedat k tomu z coho islamisti vychadzaju o smrti inych skupin nabozenskych a pod? hadam keby ta chcel niekto zabit konstantne po cele roky, tak asi by si sa branila, nie? a ked ti deticky nosia bomby tak jasne ze ich budu kontrolovat. ved ty ich obranujes a obhajujes ale oni to verejne priznavaju, tak NEMUSIS. co mas povedat k tomu, co som pisala vyssie. ked dnes vyhlasili, ye o ziadne teritoria im nejde ale o vyhubenie zidov a mensin? a co v iraku kde idu proti krestanom hlavne? a nutia ich konvertovat? alebo ich zabiju ak nie? to kto kedy slychal? ja neviem ako este mozes negovat nieco, co sami islamisti vyhlasuju, ved aj oni by boli proti tomu. oni su na to hrdy, plnia volu Allaha a Muhamada a tesia sa z toho. nA UKOR VSETKEHO. a aj budu, to stale hovoria. tak to nemusis obranovat, oni to ani nechcu. stale pises o inych veciach a k tomuto sa nemas ako vyjadrit. kludne povedz ze aj ty to s nimi zdielas, bude to jednoduchsie ako stale opisovat ine situacie a pisat o nerelevantych veciach.

lukada
19. júl 2014

@katkabg ak nechapes, precitaj si moj kratky prispevok vyssie. dnes to islamsky predny predstavitel JASNE na ich TV povedal - chcu zabit zidov. nejde im o teritorium ani o nic. biju sa z naboz. presvedcenia. a IL reaguje na ich rakety a ohrozovanie civilneho obyvatelstva, do ktoreho islamisti palia rakety hlava nehlava. moslimovia VERIA ze treba zidov zabit a netaja sa tym. Allah im to podla nich prikazuje a Muhamad, jeho posol. takze aj keby zidia zmizli na severny pol, aj tak by ich nenavideli a snazili sa znicit. to nie je o uzemi, to je o ICH VIERE!!!! a tu nic nezmeni.

erjona
19. júl 2014

@katkabg Biju sa o moc,,, s dodavanymi zbranami z DE a USA - kto to rozprudil tieto nepokoje? To nema nic spolocne s civilistami,,, plne teroristov? Ak si si nevsimla, tu ide o obranu ludskych prav a slobodu a nie o obranu teroristov,,, takze predtym ako nieco taketo napises, sa uvedom co pises,,, neskutocne, co sa tu snazis ludom nahovorit,,,

erjona
19. júl 2014

Ja tu davam filmove zabery, niekto cita dennu tlac a predstiera nam to tu na podnos,,, 😠 😠 😠 😠

lukada
19. júl 2014

@erjona netaraj. biju sa lebo stale hamas utoci a verejne priznava ze chce vyvrazdit zidov a ze treba dalsi holokaust. uz sa konecne spamataj @erjona. ak to s nimi zdielas, ok, nevadi. ale to priznaj lebo sa len zamotavas. nejde im o uzemie ale o to, aby zidia vymizli z planety a postupne aj krestania. je to jednoduche. a kto to rozputal? GAZA mila @erjona. ti zacali , ako vzdy palit hlava nehlava do civilistov v IL.

lukada
19. júl 2014

@erjona v iraku som nebola. ale oni su na to hrdi. je to v arabskych televiziach, nauc sa arabsky a potom sa vyjadruj k tomu, co sami islamisti bez zprostredkovania inych medii prezentuju - ako aj tu podmienku bud konvertovanie krestanov alebo smrt - v iraku. a taktiez dnes z gazy - o tom ako treba zidov vyhubit aj na ukor vlastnych obeti. spamataj sa @erjona, a priznaj, ze to s nimi zdielas a potom uz nemusis obhajovat a pisat rozpravky.

erjona
19. júl 2014

Nejde im o uzemie? Nechaju si na sebe robit dalsiu etnicku cistku? Sionizmus uz zacal holokaust na palestincoch pred 50timi rokmi do sucastnosti,, nastastie nie vsetci Zidia su taki zaslepeni a vidia situaciu triezvejsie,, kedze idu aj oni do ulic!!! Ja by som ani nezacala palit hlava nehlava do palestinskych civilistov,, to je velky rozdiel v nasom zmyslani!!!

lukada
19. júl 2014

@erjona @erjona nevies sa vyjadrit k zakl. moslimskym ideologiam a presvedceniam a obranujes to, cim sa oni hrdo chvalia. je to az absurdne a vtipne. navyse - kedze moslimovia verejne vyhlasuju ze muhamad im kaze zabijat ine naboz. skupiny, specialne zidov nie je tu o com diskutovat. nechapem preco si sa k tomu este nevyjadrila. teda domyslam si, ze asi preto, ze na to neexistuje argument, kedze je to oficialne a stale to vyhlasuju aj dnes - vid tv v gaze.

lukada
19. júl 2014

@erjona aku dobru otazku si polozila - kto to rozputal? hamas draha, hamas to rozputal, zacal palit do civilu hlava nehlava. ako mozes obhajovat ideologiu, ktora kaze zabijat ine viery ak nekonvertuju?

erjona
19. júl 2014

Nemam co k tebe dodat,,, nepis mi,,, z takejto sionistickej propagandy je mi na grc,,, 😠 😠 😠 😠 Hamas sa neprihlasil k vrazde trom studentom,,, nasledne vsak bol upaleni za ziva palestincan zidom... takze kto to rozputal? Ja viem a ty si domysli,, nemam zaujem o konverzaciu s tebou,, neviem, co si taka nechapava,, nechaj ma laskavo na pokoji!!!

katkabg
19. júl 2014

Mne je jedno teda nech si robia co chcu len nech sa nesnazia tu ich sialenu vieru zavliect aj na slovensko.....len mi je luto tych zabitych deti,ze sa vobec narodili do takych krajin.Fakt nechcemsa svami hadat ani nicurcite sa najdu aj dobry ludia len zatal ssom videla len samee taketo veci ako vrazia,strielaju,verejne popravuju....ach jo.....

lukada
19. júl 2014

Ked ti uz islamsky vodca na ich vlastnej tv dookola hovori, ze im nejde o uzemie ale o vyvrazdenie zidov, potom uz naozaj niet komentar @erjona. a ty stale veris ze ide o ludske prava? asi take, ze chcu zaislamit svet a postupne aj EU. a netaja sa tym vobec!!! to je na tom ten paradox. o zidoch maju v Korane napisane, aj to ze su to opice aj prasce a treba bojovat tak dlho, pokial ich nevyvrazdia.to maju specialne. ale netaja sa ani nenavistou ku katolikom a pod. a ty tu budes pisat o ludskych pravach. ach jaj.

lukada
19. júl 2014

@erjona fakt? a nie je ti na grc z mouhameda a allaha? ktori kazu vyhubit zidov??podla ich nabozenstva? a verejne priznavaju tento fakt? ze ich nenavidia lebo im to Koran prikazuje? z toho ti je dobre?