Partnerstvo medzi katolíčkou a moslimom v zahraničí
Tak dievčatá poteší ma každá skúsenosť, argument v diskusii na danú tému. Moja neter si v zahraničí našla priateľa z Egypta. Keďže cez víkend idem na návštevu k jej rodičom a som dosť priamej povahy , mám vážne obavy ,že nedokážem udržať jazyk a kriticky zhodnotiť naivitu dievčaťa.
Problém vidím v tom ,že sa za každú cenu snaží ostať v zahraničí. Doma má otca po porážke, chorú sestru a dusnú atmosféru. Školu skončila ako BC na druhý pokus a rozišla sa s priateľom po dvoch rokoch.
@leishmania A este nieco, Izrael nakupil obrovske mnozstvo zbrani z DE,, uz pred konfliktom s Hamasom,, naco kupuje stat nenormalne mnozstvo municie a pancierov, ked sa nechysta do boja,,takze tento konflikt nebol nahodny,,, ale dopredu pripravovany,, a co sa stane po kazdom konflikte, dojde ku konfiskacii dalsej pody palestincanov, teraz si brusia zuby na Gazu,, Gazu chcu,, preto je tato nezmyslena vojna,,, pre nic ine,,,
Porucam sa, idem spat, som povedala, co som mala na srdci,,, penkny vecer
@leishmania chapem ze sa ta to dotklo a ver mi nebolo to tak myslene... rovnako sa nas dotyka ak niekto zlahcuje smrt deti ako vedlajsi efekt potrebnej vojenskej intervencie.
@demo Ja viem, kto to bol, srb vtedy zijuci v BaH,,, takze dostudovat, by si si mala ty veci,,, S protimoslimskych webou,, sak som sem vsetko hadzala,,, odkial cerpam,, ufff, nevedela som, ze aj ten zid je moslim, ale ako povies, alebo nezavisli novinari z USA, ze si ich prave prekonvertovala na moslimov,,,, boze ty si stale taka mudra,,, neuveritelne
@demo necitas celu temu a ides mudrovat...nepozries si veci, co sem hodim a potom samozrejme nevies o com rozpravam...presne som reagovala na tvoj prispevok...preco osobne utocis? Chybaju ti argumenty...znizujes sa k tomu, co tak strasne vycitas moslimom.? No ziaden moslim sa somnou este nebavil tak bez urovne ako ty...
@leishmania vobec som sa ta nechcela dotknut... mna sa tiez dotkol ptispevok, ktoty vyvolal moju reakciu, lebo sa tu pise o moslimoch ako o poslednych zveroch....takze sorry...malo to mat le ten efekt, ktory som ti nspisala, sorry, nebol to moj ciel...
@demo inak mas nejaku dvojitu moralku...ked je tu priana smrt detom inych prispievatelok, cusis ako vos pod chrastou a ja som zrazu necitliva a arogantna? Co si potom ty? Aakym stylom prispievas ty? Co si to vobec dovolujr mi napisat o psychiattickych chorobach? Ze som nievo podedila..uz som ti raz napisala, ked sa nevies ovladat, tak najprv vyfuc a potom prispievaj... ja som velmi krotka...na to kolko som bola uz pourazana
@erjona @erjona
delíte to tu na dva tábory - to už som raz písala - kto nie je s vami, je proti vám. Keď niekto niečo neprijateľné napíše z "tábora" blízkeho vám, je len vyprovokovaný.
vlastne i ty si ma vyzvala, k priznaniu, že som za zabitie svojich vlastných detí (joj ako ťažko sa to píše). Nemyslela si to tak, ale uvedom si čo píšeš... V tej záplave povinností a informácií ti uniká určité pozastavenie a porozmýšľanie. V kuse mi niečo odporúčaš a nielen mne, mne sa hádať neoplatí....
Ja osobne si myslím, že prirovnávanie niektorých ľudí ku zverom je obyčajná urážka nevinných zvieratiek.
@eva8 nemas pravdu v tomto... kolko krat sme tu rozbehli debatu ktora sa politiky netykala... rozne temy od filmov cez stravu, recepty, cestovanie atd.... a vzdy sem niekto dorazil s cielom kritiky, a urazok najhrubsieho zrna.... nie my delime tuto temu na dve skupiny.... ak sem prichadzaju pisatelky a neustale tu bombarduju prispevkami typu nechutnych urazok moslimov, deti zmiesanych parov atd ako maju reagovat tie ktore v tychto vztahoch ziju... ty sama si sa velmi urazila ak niekto na adresu tvojho nasilneho ( podla tvojich slov) ex manzela vystupil... a ako sa maju citit tie ktorych manzelia/ priatelia su moslimovia a denne tu podobne prispevky citaju...
precitaj si a skus sa vcitit do pocitov tych na druhej strane...
@erjona ok, prepac, ze som tiez pouzila zvieranie zadku a podobne vyrazy ale beriem to osobne. radsej to tu ani citat nebudem
@eva8 myslis si ze maju hrosiu kozu a schopnost pustat toto jednym uchom dnu a druhym von??
nemaju... velmi sa ich to dotyka... od urazok typu vrazdy babicky... cez rysavu jalovicu.... vymetene mozgy... psychiatricke diagnozy atd atd... na toto nik nereaguje ze?
tu chybaju zaklady slusnosti.
@leishmania presne ako ja 😉

@demo ved to aj chcela ... na to bola tato tema povodne urcena... dokym ste prisli vy a neurobili z nej protimoslimske bojisko...