icon

Partnerstvo medzi katolíčkou a moslimom v zahraničí

lulka12
6. dec 2012

Tak dievčatá poteší ma každá skúsenosť, argument v diskusii na danú tému. Moja neter si v zahraničí našla priateľa z Egypta. Keďže cez víkend idem na návštevu k jej rodičom a som dosť priamej povahy , mám vážne obavy ,že nedokážem udržať jazyk a kriticky zhodnotiť naivitu dievčaťa.

Problém vidím v tom ,že sa za každú cenu snaží ostať v zahraničí. Doma má otca po porážke, chorú sestru a dusnú atmosféru. Školu skončila ako BC na druhý pokus a rozišla sa s priateľom po dvoch rokoch.

dalal
25. júl 2014

@erjona pockame si na Evino vyjadrenie... co si ona o tom mysli.

zuzitko74
25. júl 2014

@erjona Ale, čo si, neodhlasuj sa.

lukada
25. júl 2014

@erjona @dalal dievcata vy sa zo zatmenia nezobudite. ako mozete komentovat nieco co ste v zivote NEVIDELI neboli ste tu a citate antisemiticke weby a hluposti na internete. ked ste take zanietene, kupte si letenku a chodte do gazy. mozno vam urobia exkurziu aj v nejakom z teroristickych tunelov, ktore chceli pouzit na vyvrazdenie zidov v okoli gazy a dalej. len smelo. a k tym satkam zelenym - asi ste fakt neboli v gaze, ked neviete, ze deti obliekaju do kukli, voj.vystroje a satka zelena na hlave na znak hamasu. tak sa zobudte. ucia ich strielat zidov. rozhovor v skolke s dievcatkom - MOJ osobny bol, ze na otazku (arabsky) co sa ucia mi povedala ze sa ucia ako zabit nepriatelov. a ked som sa spytala kto to je tak suverenne - zidia. takze asi tolko k tym detom. chlapcekovia vediea , ze ak zomru pre smrt zida tak allah im to oplati. a mila @erjona, ohnostroj si pridi pozriet osobne, ked si taka strasne mudra a presne vies ake rakety maju. iste ta aj naucia, ako sa taky ohnostroj pusta. ked to ucia 3 rocne deti, ty to iste hned pochopis, a mozes sa k nim pridat. len dnes u nas sme bezali do safu 8 krat ked pustali ohnostroj. keby IL nemal obranu a dobru voj. vystroj uz je po nas. lebo vsetky okolite krajiny veria v ALLAHA, ktroy ak si to este nespotrehla podla nich kaze zidov zabijat. tak sa spamataj. ty ani netusis o com to tu je, len hluposti citas na internete a podla toho si robis mienku. ako nakoniec aj cely svet. lebo z tych mudrlantov ako ste vy tu bolo mozno 0.0000003 percenta ak vobec. na tych protestoch boli l udia. ked sa ich pytali kde je IL a kde gaza padali odpovede ako do casopisu kto povie vacsiou hlupost. tak asi tolko. ale vy zijuci v EU ste taki mudri a vsetko viete a nielen v EU ale celkovo vo svete, cim dalej od IL tym presnejsie viete co sa tu deje a aka je realita. spamatajte sa a nepis tu hluposti. mudrujete nad niecim okolo coho ste ani nepresli. ale vsetko viete. keby ste aspon tak priznali ze palestincanom ide o smrt zidov a urobia preto vsetko tak by ste mali iste viac kreditu ako tu obhajoavat hluposti. a moslimovia su na to hrdi a vy tu obhajujete gazu a ich konanie. no comment.

erjona
25. júl 2014

@zuzitko74 Ja si za svojim stojim, doteraz sa dalo este vela veci tolerovat, ale toto uz presahuje hranicu,,,, za dnesny den som bola 5 krat najhnusnejsim sposobom pourazana,,, nebude im mat kto kontrovat, nebude diskusia, forum nepojde, jednoduche ako facka,,, prestanu rasisticke utoky a nenavistne komentare,,,

canerko
25. júl 2014
https://www.youtube.com/watch?v=Y2BN8jXQguE

(Where assistance, if
If you love where God is there.)

Wholeheartedly at people with disabilities have
World wars, plagues of poverty
What has written four books for the wicked.

Can the unsparing, racism makers,
It is not the people who persecuted us

What the law does not recognize the evil of what books
To perish in the world war now
What Moses told Pharaoh or.

Can the unsparing, racism makers,
It is not the people who persecuted us

Atrophied hearts to be filled with dispatch
Open to children who no longer cried
What Jesus said to love either.

Who does not like people, have mercy, the
Utilization of us are not eating right.

Hurriyet finished out justice
, Innocent people suffer torment
What Muhammad said to the Ummah or

The strange look, help runners,
We are not afraid of Allah

eva8
25. júl 2014

náš rozhovor:

Ja:
@erjona Citujem ťa: "Mna presviedcat nemusis, ja mam svoj postoj k tejto veci,,, ale chapem ta, opakujes si to dovtedy, kym tomu sama uveris,,, nepis mi, nezaujimas ma,,, neviem, co na tom je take tazke ceknut.. " - tvoja reakcia na Lukadu

ani moslimov nezaujíma nič iné okrem ich "pravdy"
22. júl o 14:05 • Odpovedz • 2 • Pošli IP •

Ty:
@eva8 No comment emoticon emoticon emoticon
22. júl o 14:09 • Odpovedz • Páči sa mi to • Pošli IP •
Ty:
@eva8 Slusne odpovedam Evicka,,, tebe sa paci zabijanie moslimov,,, sak nam to tu priznaj, nehambi sa,,, inak si tvoje rypanie do mna neviem predstavit,,, neviem, kto z nas dvoch je tu zaujati,,, ak si si nevsimla,,, ja len argumentujem,, nezaujima ma absolutne jej postoj, po tom, co mi napisala, ze mam obetovat svoje deti allahovi,,, len si ju zastavaj, urcite si rovnakeho nazoru, len nemas kuraz to napisat,,,
22. júl o 14:21 • Odpovedz • Páči sa mi to • Pošli IP •

Ja:
eva8 @erjona čo to táraš? emoticon
22. júl o 14:22 • Odpovedz • Pošli IP •

Ty:
erjona @eva8 Precitaj si posledne komentare odomna, a potom sa este raz domna pusti ,,,,
22. júl o 14:26 • Odpovedz • Páči sa mi to • Pošli IP •

erjona @eva8 No Evicka, vidis, darmo jej clovek 30 razy povie, nech da pokoj, nepomoze,, kam ju mam poslat - slusne, nech da pokoj???
22. júl o 14:38 • Odpovedz • Páči sa mi to • Pošli IP •

Ja :
eva8 nikto nie je nútený, každá má svoju slobodnú vôľu
22. júl o 14:48 • Odpovedz • Pošli IP •

Ty:
erjona @eva8 No prosim, stelesnena zaujatost, ale ty si takaaa objektivna, jak hrom,,, emoticon
22. júl o 14:52 • Odpovedz • Páči sa mi to • Pošli IP •

Ja:
eva8 @vevesh to bola reakcia na tvoj príspevok mne - nikto nie je nútený, každá má svoju slobodnú vôľu
22. júl o 14:53 • Odpovedz • Pošli IP •

eva8 @erjona myslíš? emoticon
22. júl o 14:53 • Odpovedz • Pošli IP •

Ty:
erjona @eva8 hej a cisto ironicky... emoticon
22. júl o 14:54 • Odpovedz • Páči sa mi to • Pošli IP •

Ja:
@erjona emoticon
22. júl o 14:59 • Odpovedz • Pošli IP •

Z dnešného rozhovoru:
Ja (preventívne 😉 )
"nevyzvi ma znova k priznaniu, že som za zabíjanie moslimov - deti mužských potomkov moslimov sú automaticky považované za moslimov a ty s ľuďmi, kt. prajú smrť tvojim deťom nekomunikuješ...
dnes 21.19

teda:
vlastne i ty si ma vyzvala, k priznaniu, že som za zabitie svojich vlastných detí (joj ako ťažko sa to píše). Nemyslela si to tak, ale uvedom si čo píšeš... V tej záplave povinností a informácií ti uniká určité pozastavenie a porozmýšľanie. V kuse mi niečo odporúčaš a nielen mne, mne sa hádať neoplatí....
Dnes o 22:24 • Odpovedz • Pošli IP •

erjona
25. júl 2014

@eva Evicka, to bola retoricka poznamocka, kedze si nevedela pochopit ani po dvoch kommentaroch, ze preco sa s tou osobou nebavim, bav sa s nou ty a nemiesaj sa do mojich rozhodnuti... ja sa nebavim s ludmi a uz ti to pisem 4 krat, co praju smrt mojim detom,,, a tvoje kopirovane clanky tomu len nasvedcuju,,,

zuzitko74
25. júl 2014

@erjona Ja si myslím, že by to nemali zamknúť - svojim spôsobom je dobré, keď ľudia môžu vyjadriť aj také tie kontroverznejšie názory - je to veľmi dobrá sonda do myslenia a nálad spoločnosti.

erjona
25. júl 2014

@zuzitko74 Nemusia ju zamkynat, ale narobit tu poriadky,,, pokial nie,,, ja odchadzam,,, debata bez protidiskusie nebude dlho trvat,,,

eva8
25. júl 2014

@erjona moje deti by mali byť po otcovi muslimovia a ja sa mám priznať, že sa mi páči zabíjanie moslimov....
@dalal nemám sa prečo urážať, ani som sa neurazila, len som chcela naznačiť, že i vy hovoríte svoj názor a "neobalene", erjona mi vypisovala, že útočím na jej manžela, pritom som jej manžela v živote nespomenula, len v zmysle "verím, že ste šťastní a prajem vám to", no o mojom ex sa vy veselo vyjadrujete nevyberaným spôsobom na základe informácií z druhej ruky ..... mne vadí to, že vraj ja útočím na cudzieho partnera, pritom je to opačne...

zuzitko74
25. júl 2014

@erjona AJ tak ti to nedá a budeš sem aspoň nakúkať...ja by som určite neodolala.

eva8
25. júl 2014

@erjona milá erjonka, všimla si si, ako si reagovala? (prekopírovaný rozhovor) úplne mierumilovne....
no ja som sa nesťažovala. ani sa nemienim sťažovať...

erjona
25. júl 2014

@zuzitko74 Ako, ked zrusim konto? Ja sa uplne odhlasim,,, nebude co citat,,, ked nebola protistrana, vzdy to tu viazlo, takze o nic nepridem,, 😉

zuzitko74
25. júl 2014

@erjona Ja som chodila na koníka nejaký čas pred registráciou a témy na fóre si môžeš čítať úplne v pohode aj bez registrácie. A možno to dalal potiahne aj za teba, alebo sa zjaví niekto iný...čo ty vieš.

erjona
25. júl 2014

@eva8 Kde som ti napisala, ze utocis na mojho partnera? dobru noc Evicka,,, nema to vyznam,,, debatuj s tvojimi kamoskami,,, my dve si nemame co povedat

erjona
25. júl 2014

@zuzitko74 Tak to ja neviem, mne ukazala tuto temu kamoska, ani som nevedela, ze nejaky MK existuje, takze som od prveho dna zaregistrovana,,, ale uz asi nie dlho,,,

zuzitko74
25. júl 2014

@erjona Čo konkrétne by si vlastne chcela od admina, čo by mal urobiť?

eva8
25. júl 2014

@erjona ešte pre úplnosť, citujem tvoj príspevok:
"@zuzitko74 Ja si za svojim stojim, doteraz sa dalo este vela veci tolerovat, ale toto uz presahuje hranicu,,,, za dnesny den som bola 5 krat najhnusnejsim sposobom pourazana,,, nebude im mat kto kontrovat, nebude diskusia, forum nepojde, jednoduche ako facka,,, prestanu rasisticke utoky a nenavistne komentare,,,
Dnes o 22:54 • Odpovedz • Páči sa mi to • 1 • Pošli IP • "

môj komentár: mňa si dnes vôbec neurazila 🙂

dobrú noc a nenapádajme sa. nejde o to kto z koho, ale o diskusiu. veľmi sa mi páčilo od Dalal: "mier?"
Teda mier

dalal
25. júl 2014

@eva8 na tvojho manzela reagovala nevyberane len na zaklade tvojich vlastnych komentarov o jeho fyzickom nasili voci tebe.... co je vzdy nemoralne a nespravne...kenze ty niekedy vystupujes velmi zanietene proti nemu a inokedy ho obranujes tak potom je s tebou tazko najst spolocnu notu...

sle dost uz o tvojej odobnej situacii... nevyjadrila si sa k druhej stranke ... k nevyberavym poznamkam druhej strany, priklady ktorych som uviedla vyssie... co si myslis o urovni slusnosti tu na tomto fore?

erjona
25. júl 2014

@eva8 Nie neurazila, kde som ta urazila,,, napisala som ti, ze ake psychicke choroby mate v rodine, ze ci sa na teba nieco nenalepilo, napisala som ti, ze si neni normalna a podobne,,,? Napisala som ti taketo komentare? Prosim ta, uz neprehanaj,,,

eva8
25. júl 2014

@dalal Odpoveď:
...to správanie sa lepí ako práškový cukor....
...načo reagovať na hlúpe poznámky?

na tomto fóre som o našom manželstve nerozprávala, len o "pomoci" pri výchove

erjona
25. júl 2014

@zuzitko74 Co? No skontrolovat, sirenie rasizmu, nenavistne komentare a nabadanie k nenavisti,, nedostojne prispevky - osobne napadanie pisateliek musia adminmi kontrolovat,,, v pripade, ze na to nemaju cas, ked su o to ziadani, maju si zobrat posilu, kedze z reklam zije dobre toto forum,,, nenavistne komentare voci nejakemu nabozenstvu su proti pravidlam tohoto fora,,, kedze sa nesnazia chranit pisatelky, nemam tu co robit, admin musi minimalne upozornit,,

dalal
25. júl 2014

@zuzitko74 namiesto toho aby sme temu rusili alebo zatahovali do nej admina mali by sme si to tu poriesit normalne samy... bez urazok, osocovania, a osobnych napadani... myslis ze mna to bavi sa tu dennodenne dohadovat?
Ak milionkrat napisem ze sme proti hnusnym skutkom pachanym v mene islamu radikalnymi zabijakmi a nato to nejaka dobra dusa milion prvy krat supne nejaky link na pidobny cin s komentarom tu mas hlava vymetena ...

nebavi... tu sa ale prestalo rozlisovat medzi normalne zijucimi moslimami v europe ako napr erjonin manzel a nejakymi primitivnymi zabednencami kdesi v afganistane..

a slusnost a empatia tu uz uplne chyba. Takze tahat to ani mna uz nebavi.

andy04
25. júl 2014

@erjona Prestan rypat. Vyhrocujes situáciu. Vždy ked Vám veci neprejde podľa plánu alebo dochadzaju argumenty snažíte sa diskusiu vyhrotit do osobných poticiek. "Ona povedala. Ona ma uráža". Kto oponuje automaticky si želá smrť všetkých moslimov Nejde po dobrom skúste zahrať na city vytiahnete dokazovy materiál z internetu a ked nejde ani tak tak napadate ze sme rasisti. Neuvedomujete si ze vaše správanie je typicky moslimske vtlacat vnucovat vysvetľovať používať deti alebo osobnu situaciu ako štít. Nemôžete sa rozculovat ze ste nepresvedčivé Čítaj dnes SME rubrika zahranicie takéto správy Vám nepomôžu. Dôvod prečo sem prispievam je ze veľakrát sa tu písalo ako dobre znášajú domáci obyvatelia nazivanie s moslimmi. A to je nehorázne klamstvo Slovensko moslimov nemá takze to vidi vzdialene A ja neverím v umiestnených moslimov si moslim a basta. Kedykoľvek im moze rupnut v bedni. Čítala si niekedy o umiernenych krestanoch hinduies a pod.? Ja nie Je to tak a pre niečo to tak asi bude. Zbytočne sa stresujes a srtracas kopec času ktory si mohla investovat do niečoho lepšieho ľudia nezmenia názor pretože ty žiješ normálny život s moslimom. Stačí vidiet správy. Alice tu zavesila link na palesticanku ktorá nadáva na Nemecko Prečítala som si pomocou prekladaca komentáre pod videom a je to rovnaké ako tu v Španielsku Nikto nechce aby sa v niektorom európskom state opakovalo Kosovo. Pretože sa nejaká "usilovna" menšina premnozi. Nepoznám nikoho komu moslimi nevadia. Aj ked pozná osobne niekoho nezmeni preto názor ze by všetkých ostatných videl najradšej na ceste domov. Imigranti tu su prídu nie je práca odídu Len moslim sa uz ani zasvet nepohne Európa im nemá prečo robit život pohodlný. Oni sami musia mat svoju evoluciu ale zatiaľ len čakajú na renesanciu. Píšem o moslimoch nie o tvojom mužovi... píšem o zvysnych 90%

dalal
25. júl 2014

@eva8 tak potom je to moja chyba.. lebo som vitala o tvojom tazkom stadiu zivota a parkrat som to erjone spomenula ... a ked sa ta zastala ( myslim ze v uplne dobrom zmysle kedze s tebou sucitila) zrazu sa stala ´´zlou ´´ a odvtedy na jej poznamky reagujes myslim trochu prehnane... som si ista ze to myslela v tom najlepsom zmysle....

erjona
25. júl 2014

@eva8 Pytala som sa ta extra tieto dve veci, lebo ja som nimi dnes bola konfrontovana,,, takto sa tu dievcence bavia s protistranou,,, ja som sa nikdy neznizila k takymto komentarom,,,

maminuska
25. júl 2014

@erjona ja dufam že to aj dodržíš :

Nemusia ju zamkynat, ale narobit tu poriadky,,, pokial nie,,, ja odchadzam,,, debata bez protidiskusie nebude dlho trvat,,,

erjona
25. júl 2014

@andy04 Kto rype,,, prave ty,, bud spokojna,,, mozete si tu za chvilku kontrovat same so sebou,,, prava sa ozvala, co nesetri urazkami, vsakze,,,

tomiholjubavi
25. júl 2014

... ze vas to este bavi zeny...400 stran o tom istom a nepohli ste sa ani o kusok ..facepalm...

erjona
25. júl 2014

@maminuska Jaj, to si ty, co si nam tu chcela naznacit, ze vypatlany albanci zabili tvojho priatela a vytiahli ho z jeho vlastneho domu,, ,, a pritom si uz v tom case mala deti s muzom a rozvedena si a napocudo, ten tvoj ex este stale zije,,,,, staci, ze si clovek zrata 1+1 a pride na klamstva,,