Partnerstvo medzi katolíčkou a moslimom v zahraničí
Tak dievčatá poteší ma každá skúsenosť, argument v diskusii na danú tému. Moja neter si v zahraničí našla priateľa z Egypta. Keďže cez víkend idem na návštevu k jej rodičom a som dosť priamej povahy , mám vážne obavy ,že nedokážem udržať jazyk a kriticky zhodnotiť naivitu dievčaťa.
Problém vidím v tom ,že sa za každú cenu snaží ostať v zahraničí. Doma má otca po porážke, chorú sestru a dusnú atmosféru. Školu skončila ako BC na druhý pokus a rozišla sa s priateľom po dvoch rokoch.
baby, perlička 🙂
Bola som s dcérou u lekárky. Skupina tmavých zahraničných študentov. Nevšímala som si ich, niečo som vybavovala, no dcéra keď sme sa vzdialili oznámila: "Mami, oni len nadávali! Skoro som im povedala, že nech nadávajú aspoň v svojom jazyku!!!" Skutočne, dohonili nás na schodoch a samé anglické shit, fuck.... Stretávam mnoho našich medikov, no ešte som ich nepočula nadávať. Dobre, v autobuse si vypočujem nejakých pubertiakov - každé druhé slovo až hrôza, ale medici sú "výkvet spoločnosti", mali by sa vedieť správať, aspoň na akademickej pôde, nielen ukazovať v bielych plášťoch. I ja som už spomínala rozhovor zahr. medikov o Slovákoch.... My nepochopíme ich, oni nás.... Malé decko je zhrozené, teda moja "-teen", čo si myslí, že mladým patrí svet, a všetko mladé obhajuje. Pritom má tiež arabskú krv....
inak prajem pekný deň, neskôr si vás prečítam
u nás už neprší, vyšlo slnko
Ahojte baby, tak co je dnes noveho? 🙂
holky já bych ráda pokecala, ale teď jsme došla z práce a doma bordel jak v tanku, jsme si myslela že když se dcera odstěhuje, bude tady větší pořádek, ale nějak se mi ho nedrží udržet 🙂
pekný deň prajem 🙂
holky dnes na ČT1 ve zprávách reportáž o dvou studentkách muslimkách, které musely odejít ze zdravotnické školy protože nosili šátek a nechtěly ho sundat. Jedna somálka, jedna afgánka..
jinak v česku žije 20- 30 000 muslimů, z toho je asi 3000 praktizujiích, v Rakousku 300.000 muslimů.
no zkuste si pustit z archivu ČT1,
@lule3 dalsia zbludila co pre chlapa do habitu vliezla 😅 panecku tie zenske sa nikdy nepoucia 😀 pre chlapa by som neurobila NIC nech on okolo mna skace a robi co ja chcem alebo nech si trhne,moslim duplovano a konvertovat na nejaku cudziu vieru?To absolutne NIKDY! Ked chcem byt vystredna tak sa krasne obleciem a nie sa do habitu navleciem aby si zo mna vsetci srandu robili .Zvlast pre EU to plati.
@kuwait 100% s tebou suhlasim. Ked uz chce byt zena zaujimava pre okolie, tak nech sa radsej zdeje do pekneho modneho oblecenia. Ja si myslim, ze tie zeny, co sa zdievaju do habitov chcu byt iba zaujimave pre okolie, ze "aha ona je z orientalneho moslimskeho sveta". 😀 Ibaze v dnesnej dobe uz nikto moslimsku vieru nevidi ako rozpravku, praveze naopak... nikto, uz na nu nebude ukazovat s prstom s obdivom, pretoze kazdy vie, o com moslimska viera je, kazdy vie o krutosti moslimov, a o tom, ze zeny v mosliskom svete su menej ako odpad. Nuz ktora logicky zmyslajuca krestanska zena sa vzda svojho zivotneho stastia a samu seba zahali a este aj prestupi na vieru, ktora po zenach vlastne dupe? Ktora zena sa vzda svojho vlastneho ja a robi zo seba to, co nieje iba kvoli muzovi? Kde sa podela zenska hrdost....Co by dali moslimky za to, keby mohli zit taky plnohodnotny zivot ako my europanky? A tu niektore europanky same z vlastnej vole sa vzdavaju svojej rovnopravnosti... Nuz, kto chce kam, pomozme mu tam. Naivita niektorych zien nepozna hranic...
@lule3 len sa stale pytam, preco si ten chlap nenavlece na seba krizik, preco sa vzdy prisposobi nasa zena? Nejde o nejake rozumne presvedcenie, je to len o zamilovanosti, ak pominie, pominie aj presvedcenie a zostane uz len plac a beznadej. Lebo bez deti zena nespravi zmenu. Ale mas pravdu, verim tomu, ze su aj vinimky, co potvrdia pravidlo. Nech je to tvoj pripad. Pointa zivota je byt stastny. Je jedno kde a skym.
@eviki Dobre napisane, len ja neverim ani na tie vynimky, o ktorych pises. Ved co sa uz len moze nasej europskej zene pacit na moslimskej viere, ze konvertuje, rozdupe svoje vlastne ja a stane sa niekym, kym vlastne nieje? Vzdy je to len o zamilovanosti k chlapovi a potom placu, ze ake boli hlupe...
Ahojte baby.... uz mam po skuske - mam na vas jednu prozbu, hlavne na tie, ktore zijete v krajinach, kde je nedostatok pitnej vody a netece len tak z kohutika a musite si ju kupovat - mozete mi odfotit tuto vodu a este napisat aky je stav vo vasej krajine, kde zijete s pitnou vodou a aka je tam problematika, popripade kolko zasob ma krajina - potrebujem to na politologiu a vybrala som si temu pitnej vody a hrozba pre buductnost na volnu diskusiu s prednasajucim - budem vam vsetkym velmi vdacna 🙂
S tym fotenim som myslela vodu, co kupujete 😀

@demo velmi objektivna stranka, ze ano 😀