Partnerstvo medzi katolíčkou a moslimom v zahraničí
Tak dievčatá poteší ma každá skúsenosť, argument v diskusii na danú tému. Moja neter si v zahraničí našla priateľa z Egypta. Keďže cez víkend idem na návštevu k jej rodičom a som dosť priamej povahy , mám vážne obavy ,že nedokážem udržať jazyk a kriticky zhodnotiť naivitu dievčaťa.
Problém vidím v tom ,že sa za každú cenu snaží ostať v zahraničí. Doma má otca po porážke, chorú sestru a dusnú atmosféru. Školu skončila ako BC na druhý pokus a rozišla sa s priateľom po dvoch rokoch.
Už sa lúčim, prajem pekný deň 🙂
Aj takyto ludsky hnoj tu zije a bohuzial niesu prvi ani jedini co toto spachali
http://news.kuwaittimes.net/couple-admits-murde...
Dalsi pokus o vrazdu 15 rocneho chlapca v obchodnom dome v Kuwaite
http://news.kuwaittimes.net/teen-brutally-assau...
tymto ludom uz celkom kvalitne preskocilo,vraj moslimovia 😀 sami psychopat a narkoman
Dievcence prvych 6 kreditov z manazmentu v tomto semestri mam v suchu... fuuuu som si vydychla,,, zajtra dufam, ze budu dalsie 4 😀
@kuwait No to spoznas na kilometer, podla crtov tvare - aj ked su aj blondavi albanci a mas aj nieco podobne ako talianov tmavych - opalenych - moj manzel bol blond s pehami, ked bol maly - teraz ma svetlohnede vlasy a pehy zmizli, ale ked zacnu rozpravat podla typu chodze a crt tvare vidis a pocujes hned, ze je to albanec... 🙂 🙂 🙂
@erjona Ja takisto viem z turecka rozoznat..aj crty (tiez su od blondakov modrookych po tmavych) a aj podla prizvuku (ak ho maju, lebo nie vsetci), viem, ze su z turecka. Mam lepsie oci a usi aj ako manzel, ktory po anglicky hovori s casnickou, a ja jemu, ona je urcite z turecka a aj bola. (Mylim sa len pri ludoch z Iranu, Armenska, ktori maju rovnaki prizvuk ked rozprvaju anglicky)
ja stale neviem, co je take zle na tom, ak chce niekto v skole mat na hlave satku. mala som spoluziacku, ktora sedela vedla mna v lavici. nosila satku. mna to nijako neobmedzovalo v mojom studiu, ju tiez nie a nasich ucitelov tiez nie. tak co vam to tak strasne vadi?

@babaker Ďakujem. Dúfam, že deti budú šťasné a spokojné. To si praje snáď každá mamka