icon

Partnerstvo medzi katolíčkou a moslimom v zahraničí

lulka12
6. dec 2012

Tak dievčatá poteší ma každá skúsenosť, argument v diskusii na danú tému. Moja neter si v zahraničí našla priateľa z Egypta. Keďže cez víkend idem na návštevu k jej rodičom a som dosť priamej povahy , mám vážne obavy ,že nedokážem udržať jazyk a kriticky zhodnotiť naivitu dievčaťa.

Problém vidím v tom ,že sa za každú cenu snaží ostať v zahraničí. Doma má otca po porážke, chorú sestru a dusnú atmosféru. Školu skončila ako BC na druhý pokus a rozišla sa s priateľom po dvoch rokoch.

eva8
12. nov 2013

@babaker Ďakujem. Dúfam, že deti budú šťasné a spokojné. To si praje snáď každá mamka

eva8
12. nov 2013

@kuwait Ďakujem 🙂

eva8
12. nov 2013

@kuwait bude dobre, inak sa nedá, zatiaľ sme strojcom šťastia i pre naše deti

babaker
12. nov 2013

@eva8 maju predsa dobru mamu, urcite budu stastne a spokojne 😉

eva8
12. nov 2013

@babaker vy máte deti?

eva8
12. nov 2013

@babaker nie vždy som ideálna, ale snažím sa... To asi všetky

eva8
12. nov 2013

Už sa lúčim, prajem pekný deň 🙂

babaker
12. nov 2013

@eva8 zatial nie.riesime to.

erjona
12. nov 2013

@eva8 aha, zaujimave, dakujem 😀

kuwait
13. nov 2013

Aj takyto ludsky hnoj tu zije a bohuzial niesu prvi ani jedini co toto spachali
http://news.kuwaittimes.net/couple-admits-murde...

kuwait
13. nov 2013

Dalsi pokus o vrazdu 15 rocneho chlapca v obchodnom dome v Kuwaite
http://news.kuwaittimes.net/teen-brutally-assau...
tymto ludom uz celkom kvalitne preskocilo,vraj moslimovia 😀 sami psychopat a narkoman

eva8
13. nov 2013

@kuwait vieš, akurát som spomínala, že včera som stretla rehabilitačnú sestričku, kt. ma učila chodiť. Veľmi sa tešila, že som v poriadku. Tam u vás by mi ako cudzinke asi i nohu podložili - už mám predsudky... Prečo existuje nenávisť?

eva8
13. nov 2013

@erjona viem, že sú to všeobecne známe veci o tej vode...

eva8
13. nov 2013

@babaker vytúženému dieťaťu budete najlepší rodičia na svete 🙂

kuwait
13. nov 2013

@eva8 presne ,ja sa bojim tu chodit k lekarovi ,nedoverujem tymto ludom a ti co doverovali skaredo doplatili

eva8
13. nov 2013

@kuwait ahoj

eva8
13. nov 2013

@kuwait teda nezávidím ti...

ellise
15. nov 2013

@erjona já už pochopila proč máč toho svého kosovčana- ve středu bylo u nás pět rakušáků... to jsou tak nesympatičtí muži,...... fakt,...... žádní krasavci 🙂

demo
15. nov 2013

@ellise ja myslim, ze to je dovod preco slovaci tak lahko zahodili kus svojej historie - rakusko-uhorsku etapu 🙂

erjona
15. nov 2013

@ellise Ty si to teraz zabila 😀

erjona
15. nov 2013

Dievcence prvych 6 kreditov z manazmentu v tomto semestri mam v suchu... fuuuu som si vydychla,,, zajtra dufam, ze budu dalsie 4 😀

kuwait
16. nov 2013

@ellise ja som este nevidela ziveho kosovcana 😀 mozno aj ano ale zrejme sa od europanov vzhladovo nelisia,ked vidim inda alebo araba ,cernocha tak hned viem odkial vietor fuka,ti su vzhladom jasni.Podla coho spoznam kosovcana?

erjona
16. nov 2013

@kuwait No to spoznas na kilometer, podla crtov tvare - aj ked su aj blondavi albanci a mas aj nieco podobne ako talianov tmavych - opalenych - moj manzel bol blond s pehami, ked bol maly - teraz ma svetlohnede vlasy a pehy zmizli, ale ked zacnu rozpravat podla typu chodze a crt tvare vidis a pocujes hned, ze je to albanec... 🙂 🙂 🙂

mariuskaa
16. nov 2013

@erjona Ja takisto viem z turecka rozoznat..aj crty (tiez su od blondakov modrookych po tmavych) a aj podla prizvuku (ak ho maju, lebo nie vsetci), viem, ze su z turecka. Mam lepsie oci a usi aj ako manzel, ktory po anglicky hovori s casnickou, a ja jemu, ona je urcite z turecka a aj bola. (Mylim sa len pri ludoch z Iranu, Armenska, ktori maju rovnaki prizvuk ked rozprvaju anglicky)

erjona
16. nov 2013

@mariuskaa ano moja, lebo mi to mame doma a pozname to....😀

ellise
17. nov 2013

@kuwait no já nevím jak poznáš kosovčana, ale když bude stát vedle rakušáka, tak to bude ten hezčí..... apsoň si to po minulém týdnu myslím

tripplebi
21. nov 2013

ja stale neviem, co je take zle na tom, ak chce niekto v skole mat na hlave satku. mala som spoluziacku, ktora sedela vedla mna v lavici. nosila satku. mna to nijako neobmedzovalo v mojom studiu, ju tiez nie a nasich ucitelov tiez nie. tak co vam to tak strasne vadi?