Peklo so svokrom
Ahojte 👋 baby mám strašný problém a už som z toho aj psychicky zle. Bývame s manželom a polročnou dcérkou u svokrovcov. Svokor strašne pije a potom vystrája. Zo začiatku kričal a nadával len po svokre, no odkedy sa nám narodila dcérka a ja som sa ozvala, že s pitím musí prestať, nadáva aj mne a za všetko. Bohužiaľ som pred týždňom prišla o druhé bábätko, bolo to pre mňa ťažké a ešte k tomu som musela cez stenu počúvať opitého svokra ako mi hnusne nadáva. S manželom sme sa dohodli, že do leta si nájdeme nejaký podnájom v Prešove, ale všetko je strašne drahé a manželovi sa nejak do toho nechce 😔 rozmýšľala som už aj nad tým, že mu dám ultimátum, že sa pobalím s malou a možno sa nejak rozhýbe, keď uvidí, že to myslím s odchodom vážne 😔 lenže sa bojím, že s nami nepôjde a neviem kam by som išla sama s dieťaťom 😔
Čiže asi tak.
@baby_babo pre boha, musíš odtiaľ vypadnúť 🤯 To čo máš za neschopného chlapa? Nechá na teba nadávať a aby si aj s dieťaťom žila v takom prostredí???
Do byvania sa mu nechce ale pocuvat opilca ako nadava na jeho zenu a matku ano. Priam ukazkovy manzel. Tebe ultimatum podla mna nepomoze, lebo tvojmu muzovi to bude akurat tak jedno, tak ako mu je jedno co zazivas. Nemaj prosim dalsie diieta.
Problém není so svokrom, ale s tebou a tvojim mužom, mali ste si dávno nájsť svoje bývanie , vedela si hádam skôr aký svokor je....
@baby_babo kde ste byvali ked ste sa dali dokopy a planovali dieta?
Prosím ťa, nerob si 2. dieťa s idiotom, ktorý nedokáže ochrániť svoju rodinu pred ožranom!
A tie veci si naozaj zbal a chod k rodičom, kamaratke, k niekomu... Nenič detstvo svojmu dieťaťu krikom jedného ožrana.
Žena, čo ti napísať ???....
Prečo ste sa trepali svokrovcom do domu ?
Do mužovej detskej izby ? Kde ste obaja podeli rozum, veď už pred svadbou, otehotnením si musela setsakramentsky dobre vedieť, že svokor slope, je agresívny. A teraz ako ti máme poradiť , to si sa mala pýtať v čase keď ste spolu ešte len chodili. Teraz riešiť prúser za pruserom ti majú pomôcť ženy z koníka ?
Ach jaj, celé zle.
Áno daj ultimátum, aktívne hľadaj podnájom, a utekajte het. Mužovi povedz aspoň to, že vaše dieťa žije v tomto toxickom prostredí tak nech sa sakra vzmuzi a chráni svoje dieťa, svoju mladú rodinku.
A ty preboha neotehotni, kriste dieťa má pol roka a už si zasa bola tehotná ?! Prebud sa konečne a ži normálne, nie ako osadníci.
Utec cim skor. S nim ci bez.

No, nabuduce budeš vedieť, že bez vlastného bývania sa rodina nezakladá. Máš aspoň poučenie.