Peniaze za predanú sedačku zhabala svokra
Ahojte. Čo si myslíte o tom? Z mužom sme predali sedačku. Kupovali sme novú. A peniaze zhabala svokra. Čo by ste robili na mojom mieste.? Také mam nervy.. Že až..
Vieš čo ani, celkom sa to dá. Človek, ktorý namiesto riešenia reálneho problému začne druhého človeka ohovárať na nete, údajne si od neho nechá vziať chladničku, potom aj 100€ :D a nevie normalne odpovedať na normalne otázky, tak tento človek podľa mňa nie je celkom v poriadku.
@summer23456 To bol vtip. Že neviem čo to znamená.
@aurora33 nenávisť k svokre je viditeľná už v názve... svokra zhabala... Už keď tak,by som napísala,že si nechala,prisvojila,nevratila...
@summer23456 Ak sem ešte niekedy budem niečo písať,nejakú diskusiu tak najskôr napíšem tebe aby si mi to upravila.
A čo tak porozmýšľať sama nad svojím vyjadrovaním a potom niečo napisat? Ja tu takmer vôbec neprispievam, ale pri tých tvojich príspevkoch som nemohla mlčať.
Sedačka bola dar, tak nerozumiem načo ste jej predaj vôbec konzultovali so svokrou? Raz vám ju darovala ,je / bola vaša a ako s ňou naložíte už bola vaša vec. Aj tu chladničku by som si na drzaka vzala späť, predala a basta..ste si kvit. Ona peniaze za sedačku ty za chladničku.
@summer23456 tak sa tu už nevyjadruj. Ďakujeeeem✋✋🖐️
@marianeta Veď presne o toto ide.
Ja neviem, kúpila si si novú sedačku a chladničku a tak nutne potrebuješ tú 100-vku? Svokre by som povedala, babka tú 100-vku máte ako darček pod stromček.Aj tak sme vám chceli niečo z tých peňazí kúpiť...
@anelehka tu nejde o to či som si ja niečo kúpila
Mňa zaujíma naco ste jej vôbec hovorili ,že idete kúpiť novú a túto predáte. Načo vám bol jej súhlas.
Jasné že nejde, tu ide o peniaze 😂😂😂
Tu ide len o to, že ty, aj tvoj manžel ste očividne nesvojprávni, keď si neviete so svokrou vydiskutovať jednoduchú vec. Prídem, zazvonim, poviem si svoje, vezmem peniaze aj chladničku a hotovo, vybavená vec.
Autorka daj prečítať túto diskusiu svokre...aby videla čo za zmyju si chová na pozemku🤮🤮🤮
@summer23456 o peniaze pre dieťa :D o nič iné :D kebyže nemá dieťa, tak jej tie peniaze nechá a mozno aj prihodí viac ;)
@aurora33 znovu opakujem,už som ti to písala, keď tak životne dôležite potrebujes pre dieťa sto eur,tak nekupuj novy gauč,nevyhadzuj starú chladničku a nekupuj novú a nemusela by si kvôli stovke dostať infarkt z toho,akú strašné lakomu svokru mas
@summer23456 toto asi nebolo mne však 🙂
Veď ale padlo tu kopec dodatočných otázok k tejto téme o gauči a svokre😂😂😂a ani na jednu si normálne neodpovedala. Furt len sa rozculujes,paprcis, oduvas... Trošku sebareflexie ti nezaškodí. Hod do googla🙂👍😂
@aurora33 jaj,nie prepáč🙂 zle som ťa označila.
@summer23456 v poriadku, ale suhlasim s tým čo píšeš.
@aurora33 aj ja s tým,čo píšeš ty
@summer23456 Vy dve premudrele.
Fakt?? Nedala?
.... akoze, ste prisli pytali,a čo? Nedam. Prečo? ...a nič? Pozerali ste sa na seba 2 minúty, potom si sa s mužom otočila a isli preč?
Toto je take čudné,az je to smiešne.
A ako si svokra vzala chladničku čo môže mat aj 40-50 kil(ozaj neviem len trepem váhu) sama? Kto jej ju pomáhal preniesť?
@mariejenka vôbec nič nepovedala. S mužom sme sa dohodli že sa jej kašlem na ňu. Ale chladničku predáme.
@mariejenka A zobrala ju zo svokrom.
Ano vidíme ako na ňu kašlete :D
A pozemok, na ktorom tvoj muz postavil dom si on normalne kupil, ci to bol rodicovsky pozemok, ktori mu rodicia darovali?
@aurora33 Teba sa niekto na niečo pýtal.?

Aj som si myslela 😂🤨😂. Zadaj si to do googla a pochopíš,prečo sa tu objavili aj iné názory ako ten tvoj. To je cieľom diskusie😂🙂👍