icon

Peniaze za predanú sedačku zhabala svokra

18. nov 2022

Ahojte. Čo si myslíte o tom? Z mužom sme predali sedačku. Kupovali sme novú. A peniaze zhabala svokra. Čo by ste robili na mojom mieste.? Také mam nervy.. Že až..

Strana
z12
autor
19. nov 2022

@summer23456 prečo by nemalo? A už neurazaj

summer23456
19. nov 2022

Tak nám vysvetlí ako ju ťa svokra vzala,ty si jej ju nedala,ona ju neukradla, tak nám to opis...

aurora33
19. nov 2022

@summer23456 ona už sama nevie ako čo napísala. Podľa mňa si vymýšľa.

summer23456
19. nov 2022

@aurora33 tiež si myslím, veď to je úplne scifi toto čo tu píše...

autor
19. nov 2022

@aurora33 rob debila z niekoho iného. Dobre? Nemám si prečo vymýšľať.

summer23456
19. nov 2022

Ale absolútne si nič nepovedala/nevysvetlila k veci a neodpovedala na otázky.

sari24
19. nov 2022

Panebože. Ak raz budem mať syna a toto dovedie domov, tak sa asi rozplačem.

cacianka
19. nov 2022

@summer23456 kedy sú priepustky z Cajly ?

ruzovakrava
19. nov 2022

Podľa mňa je nahluchlá a preto vám na požiavku ohľadom peňazí neodpovedala. Skúste vypýtať ešte raz. Spolu a hlasnejšie 😃 hádam už aspoň odpovie. 😁

aurora33
20. nov 2022

Autorka, to ja nemusím. Sama robíš zo seba debila. Ved sa ta tu už neviem koľkokrát ženy pýtali, že ako prebiehal zen spomínaný rozhovor. Alebo váš monológ, keď teda svokra bola ticho. Plus ako to bolo s chladničkou. A ty nič. Neodpovedáš, len tu všetkých urážaš. Ale ste veľmi podarena rodinka 🙂 svokra so svokrom zarábajú super, teba doma na rodičovskej ide roztrhnúť od zlosti, či závisti, konecne sa ti niečo podarí predať a ako na potvoru sa obohatí zase svokra a keď si idete po peniaze tak ona je ticho a vy teda idete domov sa fucat a kašlať na ňu : D myslím že s chladničkou to bude rovnaké, asi vám zase nebude odpovedať :D potom daj vedieť ako dopadol pokus číslo dva ;)

kristinapetronela
20. nov 2022

Ja sa tej svokre ani nedivím ,že si nechala tie peniaze .si jedna nevďačná nevesta! Nepoznám ťa ale podľa toho co píšeš a ako píšeš tak s pánom bohom keby m taku nevestu 😞

beata_k
20. nov 2022

12 stran? 👏👍

oranzovyvevericnik
20. nov 2022

@beata_k 12 stran a stale nevieme ako prebiehal rozhovor so svokrou. 😅

beata_k
20. nov 2022

@oranzovyvevericnik No ved mlcala a potom syn odisiel 😆

autor
20. nov 2022

@kristinapetronela staraj sa o seba prosím. A už to ďalej prestaňte riešiť.. Idete mi na nervy aké ste po niektoré..

autor
20. nov 2022

@oranzovyvevericnik ja som sa tu pýtala čo by ste robili vy? A nie aby ste sa ti do mňa začali obuvat.

kristinapetronela
20. nov 2022

My by sme svokre ešte doplatili 50 eur za tú sedačku 👍😉

oranzovyvevericnik
20. nov 2022

V prvom rade netreba písať, že ti zhabala peniaze, keď sa tak vtedy ešte nestalo. A hlavne kľud. Neovplyvníš ako sa bude správať ona, ale môžeš ovplyvniť to, ako sa budeš správať a cítiť ty.
Čo by som robila na tvojom mieste? Nechala to na muža a nerobila dopredu závery, ktoré by ma iba vytáčali. A na mieste tvojho muža, by som neodišla, dokiaľ by neprehovorila. Keď dokáže kričať a dirigovať z balkona, tak by mala komunikovať aj so svojím synom. A ak nie, vyvodila by som následky.

oranzovyvevericnik
20. nov 2022

*dôsledky

Strana
z12