Peniaze za predanú sedačku zhabala svokra
Ahojte. Čo si myslíte o tom? Z mužom sme predali sedačku. Kupovali sme novú. A peniaze zhabala svokra. Čo by ste robili na mojom mieste.? Také mam nervy.. Že až..
Tak nám vysvetlí ako ju ťa svokra vzala,ty si jej ju nedala,ona ju neukradla, tak nám to opis...
@summer23456 ona už sama nevie ako čo napísala. Podľa mňa si vymýšľa.
@aurora33 tiež si myslím, veď to je úplne scifi toto čo tu píše...
@aurora33 rob debila z niekoho iného. Dobre? Nemám si prečo vymýšľať.
Ale absolútne si nič nepovedala/nevysvetlila k veci a neodpovedala na otázky.
Panebože. Ak raz budem mať syna a toto dovedie domov, tak sa asi rozplačem.
@summer23456 kedy sú priepustky z Cajly ?
Podľa mňa je nahluchlá a preto vám na požiavku ohľadom peňazí neodpovedala. Skúste vypýtať ešte raz. Spolu a hlasnejšie 😃 hádam už aspoň odpovie. 😁
Autorka, to ja nemusím. Sama robíš zo seba debila. Ved sa ta tu už neviem koľkokrát ženy pýtali, že ako prebiehal zen spomínaný rozhovor. Alebo váš monológ, keď teda svokra bola ticho. Plus ako to bolo s chladničkou. A ty nič. Neodpovedáš, len tu všetkých urážaš. Ale ste veľmi podarena rodinka 🙂 svokra so svokrom zarábajú super, teba doma na rodičovskej ide roztrhnúť od zlosti, či závisti, konecne sa ti niečo podarí predať a ako na potvoru sa obohatí zase svokra a keď si idete po peniaze tak ona je ticho a vy teda idete domov sa fucat a kašlať na ňu : D myslím že s chladničkou to bude rovnaké, asi vám zase nebude odpovedať :D potom daj vedieť ako dopadol pokus číslo dva ;)
Ja sa tej svokre ani nedivím ,že si nechala tie peniaze .si jedna nevďačná nevesta! Nepoznám ťa ale podľa toho co píšeš a ako píšeš tak s pánom bohom keby m taku nevestu 😞
12 stran? 👏👍
@beata_k 12 stran a stale nevieme ako prebiehal rozhovor so svokrou. 😅
@oranzovyvevericnik No ved mlcala a potom syn odisiel 😆
@kristinapetronela staraj sa o seba prosím. A už to ďalej prestaňte riešiť.. Idete mi na nervy aké ste po niektoré..
@oranzovyvevericnik ja som sa tu pýtala čo by ste robili vy? A nie aby ste sa ti do mňa začali obuvat.
My by sme svokre ešte doplatili 50 eur za tú sedačku 👍😉
V prvom rade netreba písať, že ti zhabala peniaze, keď sa tak vtedy ešte nestalo. A hlavne kľud. Neovplyvníš ako sa bude správať ona, ale môžeš ovplyvniť to, ako sa budeš správať a cítiť ty.
Čo by som robila na tvojom mieste? Nechala to na muža a nerobila dopredu závery, ktoré by ma iba vytáčali. A na mieste tvojho muža, by som neodišla, dokiaľ by neprehovorila. Keď dokáže kričať a dirigovať z balkona, tak by mala komunikovať aj so svojím synom. A ak nie, vyvodila by som následky.
*dôsledky

@summer23456 prečo by nemalo? A už neurazaj