Peniaze za predanú sedačku zhabala svokra
Ahojte. Čo si myslíte o tom? Z mužom sme predali sedačku. Kupovali sme novú. A peniaze zhabala svokra. Čo by ste robili na mojom mieste.? Také mam nervy.. Že až..
No asi ich vidis vsade ty...pisala si na MK chvalu na svokru, ze vam kupila sedacku za xy eur? Nam moja ex svokra nedala nic. Normalne si ludia kupuju nabytok sami..to je normalne...a nie este nevdacne ohovorit, ze vsade vidi peniaze - nevies to vobec objektivne posudit
No a? Aj vy k nej, úplne rovnako. To, že vám tie peniaze ZATIAĽ nedala, predsa neznamená, že si ich chce nechať. Môžeš aj ty dvihnúť riť a ísť si pre nich. 🙄 Máš to len 5 metrov. 😉
@koniarova no nie nepýtala. Nechám to na muža. Lebo je nasraty aj on. Lebo okrem sedačky sme kupovali aj chladničku.Lebo nám bola malá. A tu starú chladničku si zobrala ona. A nedala nám za ňu žiadne peniaze. Ide mi o princíp..
Jaaj takto to je... 10 ROKOV ste ju mali a ide tu o 100€? No svokra nech vám láskavo dá vaše peniaze, veď je to nonsens aby si ich nechala. Žiadne napolovicu, nasrať!!! Nepoviem keby to bola novšia sedačka a strelíte ju aspoň za 300€...
No tak tak by som to nenechala a ak sa to nepáči aj mužovi, je to jeho mama a peniaze by som si pýtala nazad, aj keď vám tú starú sedačku dala ona. Bol to predsa len dar
Nic zbehni za svokrou a povedz, ze si prisla po peniaze za sedacku.. co ako riesis? :D ci povedala ze NEDAM TI, nechavam si, ci ako?
@svokrinjazykmonika konečne ma niekto chápe.
@prvosienka7 presne o tom hovorím. Že to bol dar. Mali sme ju dlho. Tak nemá právo na tie peniaze.
Koľko energie si tu minula vypisovanim. Ústa a opýtať sa slušne, nič? Hneď máš tu teóriu - že si to nechala- tak bol to dar od nej, mohli ste jej to dať… nemuseli… ona môže vidieť veci inak. Ty máš pocit že na to nárok máš, ona môže tiež vidieť veci inak. Kúsok slušnosti pochopenia. Niekedy stačí keď sa chytí jedna strana druha sa pochopením a slušnosťou nakazí ak neide o patologické osobnosti. Len diagnóza: vyrábanie sraciek
@zun keď sa ti niečo nepáči tak ma nekomentuj
To je rada do budúcna aby si si život nemrhala
Svokra vam kupila sedacku. Vy ste ju 10 rokov pouzivali a predali za 100€ a ty teraz nevies prezit, ze tych 100€ pojde jej? Preboha je to 100€ 🤦🏼♀️ Ked od nej tie peniaze pojdete zebrat tak to sa uz len ukazete 😂😂😂
autorka a prečo si nešla rovno za ňou a riešiš to tu? Prečo to nechávaš na muža. Veď sú to aj tvoje peniaze. Nasratí ste všetci, jej nepoviete nič ale tu už vypisuješ a sťažuješ sa. Možno zabudla, možno sa jej nechcelo. Choď za ňou a uvidíš čo bude. To mám najradšej - nadávať na druhého a sama si nič nespravila aby si vyjasnila situáciu
Včera doniesol dotyčný peniaze, ty s mužom ste doma neboli, tak ich zobrala svokra. Ty si za ňou nebola, muž tiež nie, ale hneď sa ideš na koňa rozčuľovať, že svokra zhabala peniaze. Niektorým svokrám sa ani nečudujem, že sú aké sú, keď toto sa im vydá do rodiny.
@melanta ja som sa tu pýtala na názor. A nie na útočenie na moju osobu.Tak podaktore nepíšte. Dik.
@melanta ja som zvedavá o pár rokov keď tieto ženy budú svokrami, koľko tém pribudne nevesta a ...........
autorka - aj my ti tu píšeme svoje názory. Neviem prečo to berieš ako útočenie na tvoju osobu. Trošku sa nad tou situáciou zamysli.
No ako vidis vacsinovy názor je že si v tomto mimo a takto sa veci neriešia. Keď sa teda pýtaš na názor….
@kvetinka75 áno ale ja som chcela Váš názor na moju otázku. A nie na mňa
autorka - lenže táto situácia sa týka aj teba - ty si spravila chybu že si nešla za svokrou si to hne´d vydiskutovať. A to ti napísali viaceré. Tak neviem, čo čakáš. PRe mňa je normálna reakcia, idem za dotyčným a vydiskutujem si to hneď. Píšeš že zhabala peniaze. To nie je útočenie na svokru? Veď ona ich len prebrala a ešte vám ich nedala. Tak aké zhabanie? KEby si bola za ňou a ona povie nedám - tak to je iné. Ale svokra ani len netuší čo tu riešiť, hlavne že ona ti niečo zhabala.
no podla mna to normalne nie je :D to co je za bosorku? ved si ich pytaj naspat. ci synacik to nechava tak? vsak nech sa s nou normalne porozprava, nie? nevidim dovod, preco by si to mala nechavat iba tak. tie peniaze jej istotne nepatria.
Tak keď ja som taká ochotná, že pre druhého niečo prevezmem, tak čakám, že ten človek sa pre to zastaví. A nie, že ja budem robiť ešte aj kuriéra. Ty chceš peniaze, ty si po nich choď. Ja fakt netuším, ako si prišla k skalopevnému presvedčeniu, že svokra vám tie peniaze nechce dať. Len preto, že nestepuje pred vašimi dverami s peniazmi v ruke.
@renat04 striga je to.. Muž pôjde za ňou keď príde z prace. Tak sme sa dohodli že on sa s ňou porozpráva. Ani ja nevidím dôvod prečo by si ich mala ona nechať.
@renat04 lenže na svokrou nikto z ich dvoch ešte nebol. NEvieme prečo im ich nedala. Ona im ich neodmietla dať (zatiaľ), iba prevzala peniaze a nevieme či sa jej nechcelo alebo zabudla im ich dať. možno si povedala, aj zajtra je deň. Ja tiež hneď neletím zaniesť niečo druhému keď viem, že to počká do druhého dňa. Keby napísala že im ich odmietla dať, je to iné. Ale zatiaľ nepoznáme dôvod, prečo im ich hneď nezaniesla. TAk neviem prečo by mala byť bosorka. Mne tiež dala dcérina kamarátka peniaze pre dcéru, niečo jej predala a mňa stretla a ja som si na to spomenula o 3 dni. Keby mi to pripomenula hneď jej ich dám. Alebo mala začať vypisovať že som jej zhrabala jej peniaze?
autorka - za to ty si nevesta snov. Ako sa môžeš o žene - matke tvojho muža takto vyjadrovať? Ucta nič? Ona je ochotná vám pomôcť a ty takto.
@kvetinka75 áno neboli sme za ňou keďže som sa to dozvedela asi pred 1hodinov. A muž je v robote.
Prosím chod hneď teraz za ňou nech vieme či ti ich naozaj nechce dať. Skôr si myslím že tebe je blbe ist pýtať a poďakovať že to pre vás urobila. Preto ibis z nej horšiu ako je. Sama vo svojej hlave vo svojej realite.
@kvetinka75 nekomentuj už prosím. Tvoj názor ma nezaujíma.

Ved pockaj do vecera, mozno chce dat peniaze svojmu synacikovi😳