Peniaze za predanú sedačku zhabala svokra
Ahojte. Čo si myslíte o tom? Z mužom sme predali sedačku. Kupovali sme novú. A peniaze zhabala svokra. Čo by ste robili na mojom mieste.? Také mam nervy.. Že až..
@zun stále si niečo vymysli že jej niekto ma dať za niečo peniaze. Diriguje :že vyblakuje z balkóna ty choď tam ty tam. Ty urob to ty hento...
@zun napríklad:niečo sa spoločne kupovalo pred dom. Peniaze sa jej dali a ona ich pýta ešte raz... Je toho veľa
@grammarking radšej ma nekomentuj. Lebo nechcem tu začať nadávať aj ja na teba. Sa správa trochu. Ja som tu žiadnej nepovedala že je sprostá, drzá. A neviem ešte čo.
@grammarking A ešte dom som si tam nepostavila je to dvoj dom. Pred tým tam býval cudzí človek. A muž ho od neho kúpil keď sme ešte spolu neboli.
@lamonita to sa možno ani nedozvieme. Aj keby teraz svokra doletela, že na ne zabudla, radšej si vymyslí niečo ako priznať, že z komára robí somára a nevie sa chovať.
@kvetinka75 nemám si prečo vymýšľať. A nie nebola som za ňou. Lebo ide za ňou muž keď príde z roboty. Už ste ozaj nechápave.
Ona možno naozaj zabúda. Ved jej človek nezaplatí dvakrát lebo pýta. Ja mam skúsenosť že keď mi niečo na niekom veľmi vadí- mám k tomu tiež sklony. To nie je pre Teba vytka- ale návrh na zamyslenie. Prečo Ťa to tak naštvalo- nejde zas o tak veľa objektívne. Keď sa zameras na seba svoje chyby svoj rast - ostatní ta možno už toľko štvať nebudú, resp. budeš si vedieť skôr vytvoriť hranice a chrániť si svoj klud.
tak pockaj ako to vyriesi on. mozno mu ich tie peniaze da. ono ty si sa jej na to ani nepytala ze? mozno ich len vzala a muzovi ich da ked pride domov
autorka a prečo si ich muž nevypýtal? Toto fakt nechápem. Vedel že ich ona má a je ticho? A teba tu ide rozdrapiť? Toto čo je za logiku? Vy ste nesvojprávni, že sa jej neviete spýtať?
Predaj dom a choď inde bývať,takto pokoj nebudeš mať. Ak je to dvojom, nebuď problém predať.
@kvetinka75 lebo je v robote. A keď som sa to dozvedela že ich má ona tak on bol v robote. Príde až podvečer. Už chápeš prečo ešte za ňou nebol?
Ahá, tak to si mala hneď napísať, že si od muža odkúpila polovicu domu za svoje vlastné peniaze. 😅

@zun Aká je? Napríklad :Každého rada komanduje. Od každého by chcela peniaze.. A ešte veľa iného.. Už jej chýba len dirigentska palička. A to si nerobím srandu