icon

Peniaze za predanú sedačku zhabala svokra

18. nov 2022

Ahojte. Čo si myslíte o tom? Z mužom sme predali sedačku. Kupovali sme novú. A peniaze zhabala svokra. Čo by ste robili na mojom mieste.? Také mam nervy.. Že až..

autor
18. nov 2022

@zun Aká je? Napríklad :Každého rada komanduje. Od každého by chcela peniaze.. A ešte veľa iného.. Už jej chýba len dirigentska palička. A to si nerobím srandu

zun
18. nov 2022

Peniaze za čo? Ako diriguje? A vy poslúchate?

autor
18. nov 2022

@zun stále si niečo vymysli že jej niekto ma dať za niečo peniaze. Diriguje :že vyblakuje z balkóna ty choď tam ty tam. Ty urob to ty hento...

zun
18. nov 2022

Príklad? Neviem ako si človek vymyslí že chce od niekoho peniaze.

autor
18. nov 2022

@zun napríklad:niečo sa spoločne kupovalo pred dom. Peniaze sa jej dali a ona ich pýta ešte raz... Je toho veľa

autor
18. nov 2022

@zun A bude sa robiť že si nepamätá že sa jej už peniaze dali

grammarking
Odpoveď bola odstránená
lamonita
18. nov 2022

🍿🍿🍿 no už si bola po tie peniaze?

autor
18. nov 2022

@grammarking radšej ma nekomentuj. Lebo nechcem tu začať nadávať aj ja na teba. Sa správa trochu. Ja som tu žiadnej nepovedala že je sprostá, drzá. A neviem ešte čo.

autor
18. nov 2022

@grammarking A ešte dom som si tam nepostavila je to dvoj dom. Pred tým tam býval cudzí človek. A muž ho od neho kúpil keď sme ešte spolu neboli.

kvetinka75
18. nov 2022

@lamonita to sa možno ani nedozvieme. Aj keby teraz svokra doletela, že na ne zabudla, radšej si vymyslí niečo ako priznať, že z komára robí somára a nevie sa chovať.

grammarking
Odpoveď bola odstránená
autor
18. nov 2022

@kvetinka75 nemám si prečo vymýšľať. A nie nebola som za ňou. Lebo ide za ňou muž keď príde z roboty. Už ste ozaj nechápave.

zun
18. nov 2022

Ona možno naozaj zabúda. Ved jej človek nezaplatí dvakrát lebo pýta. Ja mam skúsenosť že keď mi niečo na niekom veľmi vadí- mám k tomu tiež sklony. To nie je pre Teba vytka- ale návrh na zamyslenie. Prečo Ťa to tak naštvalo- nejde zas o tak veľa objektívne. Keď sa zameras na seba svoje chyby svoj rast - ostatní ta možno už toľko štvať nebudú, resp. budeš si vedieť skôr vytvoriť hranice a chrániť si svoj klud.

panipanka
18. nov 2022

tak pockaj ako to vyriesi on. mozno mu ich tie peniaze da. ono ty si sa jej na to ani nepytala ze? mozno ich len vzala a muzovi ich da ked pride domov

autor
18. nov 2022

@grammarking hovno si ty. Oko ty mne tak aj ja tebe. Ešte mám viac začať nadávať?

autor
18. nov 2022

@panipanka ona tie peniaze mala už včera. A bol s ňou aj muž.

grammarking
Autor odpoveď zmazal
evica17
18. nov 2022

@elviku11 no je asi lepšie písať v tých diskusiách babka, a vtedy sa človek dočká pochopenia a dozvie naozaj čo robiť a tak. Ale ak napíše svokra,tak automaticky si väčšina zastáva svokru lebo neviem.

autor
18. nov 2022

@grammarking co vymazujes?

kvetinka75
18. nov 2022

autorka a prečo si ich muž nevypýtal? Toto fakt nechápem. Vedel že ich ona má a je ticho? A teba tu ide rozdrapiť? Toto čo je za logiku? Vy ste nesvojprávni, že sa jej neviete spýtať?

evica17
18. nov 2022

Predaj dom a choď inde bývať,takto pokoj nebudeš mať. Ak je to dvojom, nebuď problém predať.

autor
18. nov 2022

@evica17 presne väčšina si zastáva svokry.

h2
18. nov 2022

@evica17 Čo tá môže predávať? Nič jej tam nepatrí.

autor
18. nov 2022

@kvetinka75 lebo je v robote. A keď som sa to dozvedela že ich má ona tak on bol v robote. Príde až podvečer. Už chápeš prečo ešte za ňou nebol?

autor
18. nov 2022

@h2 to ti kto povedal že mi nič nepatrí?

h2
18. nov 2022

Ty. Písala si, že dom kúpil muž predtým, než ste sa dali dokopy. Príspevok o 11:22.

grammarking
Odpoveď bola odstránená
autor
18. nov 2022

@h2 ale to neznamená že už je dom teraz spoločný. Keďže polovicu prepísal na mňa.

h2
18. nov 2022

Ahá, tak to si mala hneď napísať, že si od muža odkúpila polovicu domu za svoje vlastné peniaze. 😅