Peniaze za predanú sedačku zhabala svokra
Ahojte. Čo si myslíte o tom? Z mužom sme predali sedačku. Kupovali sme novú. A peniaze zhabala svokra. Čo by ste robili na mojom mieste.? Také mam nervy.. Že až..
Peniaze za čo? Ako diriguje? A vy poslúchate?
@zun stále si niečo vymysli že jej niekto ma dať za niečo peniaze. Diriguje :že vyblakuje z balkóna ty choď tam ty tam. Ty urob to ty hento...
Príklad? Neviem ako si človek vymyslí že chce od niekoho peniaze.
@zun napríklad:niečo sa spoločne kupovalo pred dom. Peniaze sa jej dali a ona ich pýta ešte raz... Je toho veľa
@zun A bude sa robiť že si nepamätá že sa jej už peniaze dali
🍿🍿🍿 no už si bola po tie peniaze?
@grammarking radšej ma nekomentuj. Lebo nechcem tu začať nadávať aj ja na teba. Sa správa trochu. Ja som tu žiadnej nepovedala že je sprostá, drzá. A neviem ešte čo.
@grammarking A ešte dom som si tam nepostavila je to dvoj dom. Pred tým tam býval cudzí človek. A muž ho od neho kúpil keď sme ešte spolu neboli.
@lamonita to sa možno ani nedozvieme. Aj keby teraz svokra doletela, že na ne zabudla, radšej si vymyslí niečo ako priznať, že z komára robí somára a nevie sa chovať.
@kvetinka75 nemám si prečo vymýšľať. A nie nebola som za ňou. Lebo ide za ňou muž keď príde z roboty. Už ste ozaj nechápave.
Ona možno naozaj zabúda. Ved jej človek nezaplatí dvakrát lebo pýta. Ja mam skúsenosť že keď mi niečo na niekom veľmi vadí- mám k tomu tiež sklony. To nie je pre Teba vytka- ale návrh na zamyslenie. Prečo Ťa to tak naštvalo- nejde zas o tak veľa objektívne. Keď sa zameras na seba svoje chyby svoj rast - ostatní ta možno už toľko štvať nebudú, resp. budeš si vedieť skôr vytvoriť hranice a chrániť si svoj klud.
tak pockaj ako to vyriesi on. mozno mu ich tie peniaze da. ono ty si sa jej na to ani nepytala ze? mozno ich len vzala a muzovi ich da ked pride domov
@grammarking hovno si ty. Oko ty mne tak aj ja tebe. Ešte mám viac začať nadávať?
@panipanka ona tie peniaze mala už včera. A bol s ňou aj muž.
@grammarking co vymazujes?
autorka a prečo si ich muž nevypýtal? Toto fakt nechápem. Vedel že ich ona má a je ticho? A teba tu ide rozdrapiť? Toto čo je za logiku? Vy ste nesvojprávni, že sa jej neviete spýtať?
Predaj dom a choď inde bývať,takto pokoj nebudeš mať. Ak je to dvojom, nebuď problém predať.
@evica17 presne väčšina si zastáva svokry.
@kvetinka75 lebo je v robote. A keď som sa to dozvedela že ich má ona tak on bol v robote. Príde až podvečer. Už chápeš prečo ešte za ňou nebol?
@h2 to ti kto povedal že mi nič nepatrí?
Ty. Písala si, že dom kúpil muž predtým, než ste sa dali dokopy. Príspevok o 11:22.
@h2 ale to neznamená že už je dom teraz spoločný. Keďže polovicu prepísal na mňa.
Ahá, tak to si mala hneď napísať, že si od muža odkúpila polovicu domu za svoje vlastné peniaze. 😅

@zun Aká je? Napríklad :Každého rada komanduje. Od každého by chcela peniaze.. A ešte veľa iného.. Už jej chýba len dirigentska palička. A to si nerobím srandu