icon

Peniaze za predanú sedačku zhabala svokra

18. nov 2022

Ahojte. Čo si myslíte o tom? Z mužom sme predali sedačku. Kupovali sme novú. A peniaze zhabala svokra. Čo by ste robili na mojom mieste.? Také mam nervy.. Že až..

summer23456
19. nov 2022

Wau ale tak to je silná svokra,keď sama dokáže ukradnúť chladničku tebe spred dverí😂😂😂

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
autor
19. nov 2022

@summer23456 A kto ti povedal že ona ju sama zobrala? Keď máš blbé komentáre tak už radšej nepíš. Dik

autor
19. nov 2022

@zoro9836 Ale vieš ony to nechápu. Keď to ešte nezažili.

summer23456
19. nov 2022

Prosím ťa, čo príspevok to perla. Ja sa už ani nečudujem,kam tento svet speje,keď takýto ľudia vychovávajú deti. Ja by som v živote neprijala,aby mi či rodičia alebo svokrovcov kúpili nejaký gauč a nemusela by som byť nikomu nič dlžná a zaviazaná. Tebe keď dávajú,tak to je ok,to vezmeš. Keď máš oželieť niečo ty,tak koniec sveta

autor
19. nov 2022

@summer23456 Veď už som písala že keby som nemala malé dieťa vyseriem sa jej na ne. Už ako inak ti to mám vysvetliť? A prestaň urážať.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
aurora33
19. nov 2022

Autorka prosím ta, kebyže nemáš malé dieťa, tak by si tie peniaze chcela napr pre seba, pre muža a podobne. Ved peniaze sa vždy zídu. A neodpovedala si, keď ste si boli pre tie peniaze a ona MLČALA, tak ste len tak odišli? A sory ale takto nevyzerá dobre komunikácia :D čím viac píšeš, tým viac sa zamotávas.

summer23456
19. nov 2022

To je jedno či ju vzala sama alebo s niekým. Buď ste boli doma,keď chladničku brali alebo ste prišli z práce a chladničky nikde,tak snáď ste to nejako riešili,keď vám "ukradla"chladničky,nie? Veď to je fakt neuveriteľné toto. Ak to je pravda,môžeš si podať ruku so svojou,ste obe rovnake

summer23456
19. nov 2022

@zoro9836 pýtam sa,teda už som sa pýtala,či by reagovala rovnako,keby na mieste svokry bola jej matka.odpoved žiadna. Keby matka kúpila gauč,chválila by ju do nebies. Keby si peniaze za gauč nechala, tak asi by tiež to bolo ok,veď aspoň niečo,keďže mamička im dala gauč. Ak by mama chcela/potrebovala chladničku, ktoru oni nevyužijú,ok. Ale keď je to svokra,tak všetko naopak. Ináč keď už mi chýba stovka pre dieťa, tak nevyhnutne,ako to tu prezentuje autorka,taká životné dôležitá stovka, tak nepredávam gauč,keď potom mi chýba sto eur k zivotu alebo nekupujeme novú chladničku keď neviem bez nejakej stovky ďalej zit

summer23456
19. nov 2022

@aurora33 tak ako neodpovedala mne,ako riešili ukradnutú chladničku spred dverí😂

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
autor
19. nov 2022

@zoro9836 čo by som robila keby si sem neprišiel?

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
elviku11
Autor odpoveď zmazal
autor
19. nov 2022

@summer23456 ty strašne prekrucas. A neviem čo tu táraš o mojej mame. Tá mi nikdy s ničím nepomohla.Ja za druhé teba je nič do toho ci ja mam novú chladničku alebo sedačku...

autor
19. nov 2022

@zoro9836 Nie nemám ti čo pre páčiť. Myslela som to v dobrom.

summer23456
19. nov 2022

S tebou sa nedá diskutovať. Ak takto reagujes aj naživo, ďakujem pekne. Ináč mala si hned v úvodnom príspevku napísať,nech láskavo reagujú len tí, čo budú s tebou nadávať na tvoju svokru. Boli by tu asi tri príspevky, nie desať strán...

autor
19. nov 2022

@summer23456 Vy ste tu niektoré už ozaj? Jedna sa do niekoho pusti a ďalšie sa pridajú...ako také sliepky.

summer23456
19. nov 2022

Keby sme sa všetky pridali k tebe,už by sme neboli sliepky?😂😂😂

autor
19. nov 2022

@summer23456 Ježiš daj ty už pokoj.A nekomentuj už. Ideš mi už na nervy aká si premúdrela.

summer23456
19. nov 2022

😂😂😂veď každý tu môže vyjadriť svoj názor,ale ty iný názor nerešpektujes,keď ti človek nepritakava...

autor
19. nov 2022

@summer23456 Myslíš si o sebe že si vtipná alebo zaujímavá tvojimi dristami.?

aurora33
19. nov 2022

Preboha autorka, ty sa už spamätaj. Absolútne nereagujes na normalne otázky, zahmlievas a odpises len tomu, kto spolu s tebou nadáva na svokru. Naozaj sa s tebou nedá normalne diskutovať a popravde ľutujem tvoju svokru, že ma takú strašnú nevestu.

autor
19. nov 2022

@aurora33 To z jednej diskusie vieš posúdiť človeka? A k tomu cudzieho?

summer23456
19. nov 2022

Ja z teba odpadnem 😂😂😂 to sú teda reakcie hodne dospelej ženy,matky. Sa ukľudni. Myslím,že každá "sliepka" čo sme sa tu zišli sa pritakavali si navzajom,sme si urobili obraz o tebe😂😂😂 nadávaš na svokru, ja sa skôr čudujem,že ťa strpi na svojom vlastnom dvore. A už teraz ľutujem tvoju buducu nevestu.

autor
19. nov 2022

@summer23456 Bože daj ty už tiež pokoj. Ja o tvoj názor nestojím. By ste sa tiež mohli niektoré správať slušne.

summer23456
19. nov 2022

A o čie názory stojíš? Len o tie čo s tebou súhlasia. Toto je diskusné fórum. Vieš,čo znamená slovo diskusia?

autor
19. nov 2022

@summer23456 nie neviem. Môžeš mi to vysvetliť? 🤣🤣🤣

mikadooo
19. nov 2022

Pre kľud v rodine by som jej tie prachy nechala. 100e ma nezabije. A do budúcna by som kupujúcemu povedala, že peniaze nech dáva len mne do ruky. Ináč zlaté od nej že vám kúpila sedačku kedysi 😉 až taká zlá asi nebude. Nám svokrovci do bytu nič nekúpili.