icon

Pes u susedov

18. nov 2022

Žienky potrebujem poradiť.
Žijeme v RD, okná spálne mame otočené k domu susedom.
Pes u susedov celé noci šteká, nezastaví sa ani na chvíľku. Každú, úplne každú noc mi zobudí malé dieťa, ktoré aj bez toho spí absolútne minimum a ja už som zúfalá, ja už nevládzem na nohách stáť. Búdu má priamo pod nasim oknom, ale šteká pri dverách a pýta sa dnu. Okná máme zavreté, pustený biely šum ale aj tak je ho neuveriteľne počuť. Keď to s nimi chceme ísť riešiť , neotvárajú nám, nikto nepríde von sa porozprávať. Žienky čo môžem urobiť? Chceli sme ich poprosiť aby psíka schovávali na noc dnu, ale komunikácia žiadna.
My mame zvieratá (psa tiež) , milujem zvieratá ale toto už je naozaj veľa. Oni sú v RD v prenájme. Je zákonný spôsob ako sa dopracovať k tomu aby sme mali kľud a ticho v noci? Alebo musíme trpieť ešte nasledujúce roky kým bude psík žiť? Volať policiu keď sa snami odmietajú baviť? Alebo čo robiť?

Strana
z3
jennifer007
25. nov 2022

Bohužiaľ poznam to..... Mentalita ľudí... Napr. v Rakúsku by sa také niečo nestalo. A ani nemôže... Oni to majú poriesene

akbara77
25. nov 2022

Otráviť ho.

sticker
pikachu999
25. nov 2022

@akbara77 no to je fakt vtipné

zojazoja
25. nov 2022

@akbara77 že dospela žena.. hahahá.. úbohá osoba

miriam11
25. nov 2022

Kontaktovať obec, nech ich vyzve k náprave

jana_eyre_2
25. nov 2022

@nepic ja zase nerozumiem že ak mi pes steká a evidentne na dvere do domu, tak je pre teba akože úplne normálne ho nechať štekať celú noc ,lebo veď pes nevie kikirikat? To je aký argument? Zrejme sa ten pes trápi a majitelia to neriešia, ale jasne zlá je suseda ktorá sa nevie vyspať..

My sme mali tiež susedov čo mali psa zavretého v koterci a celé noci knucal, bolo to neznesiteľné.. oni to ale nakoniec sami vyriešili a našli mu lepší domov lebo asi si uznali že výchovu psa nezvládajú..

puklica13
25. nov 2022

Mala si ist zvonit o 3tej v noci...

zuzkaa1991
27. apr 2023

Cez ulicu vzdušnou ciarou asi 50m vkuse ich pes steka v noci aj ked uz menej ale zo začiatku stekal celu noc a to bolo leto male babo sme.mali..my mame psa 9m bordel.koliu a tiez stekal ale mne osobne to vadi tak celu zimu bok vnutri v chodbe kedze.v okoli nas su male.deti....az teraz skusam ho nechať von cez.noc lenze je to náročné kedze same zvuky pocut vlaky dialnica psy
Jedine poradit je ako pisu len rozhovor ked susedovi nevadi tak by som medzi recou spomenula nech nesteka pes v noci;)

luckalucka5718
21. jún 2023

Ako ste to vyriešili?

Strana
z3