icon

Po 1,5 roku som sa dozvedela, že priateľ nemá maturitu

stefania2m
10. jan 2022

Dobry den 🙂 Dnes som sa po Roku a Pol vztahu dozvedela ze priatel NEMA maturitu uz ked SME takmer isli vypisovat prihlasky na VS. Mal milion moznosti mi to povedat ale, ze to nechaval tak Lebo SA bal mojej reakcie. Som divna ked SA citim oklamana? Jeho postoj je, ze si ju kvoli mne externe dorobi. Dakujem za kazdu reakciu

Strana
z2
belllinka
10. jan 2022

@21oktober ja predsa viem, že nemôže byť lekárom, právnikom, geodetom... To predsa nemôžu byť všetci 🙂 Dobre sa uplatniť v živote môže aj s výučným listom.

sima338
10. jan 2022

@dievcacitajucelist Veľký súhlas!

sense
10. jan 2022

A co ti vadi viac,ze nema maturitu alebo ze ti klamal? A bolo to klamstvo stylom : Mas maturitu a on ti povedal mam? Alebo len povedal ze ma skoncenu skolu.

baxira
10. jan 2022

Ja mám VŠ titul druhého stupňa, môj muž si len minulý rok dorobil maturitu. Rozdiel je však v tom, že mi hneď na začiatku povedal, že maturitu nemá a dorába si ju. Myslím, že keby to bolo inak, cítila by som sa podvedená a už by som mala problém veriť mu. Teraz ho skôr obdivujem za to, že sa v tridsiatke na to dal a ešte k tomu popri zamestnaní.
Podobne to bolo s mojím bývalým - neurobil dôležitú skúšku, a preto musel skončiť štúdium na VŠ. Dlho sa tváril, že ju urobil a dokonca ani mne nepovedal, aká je pravda a predstieral, že chodí do školy. Keď sa konečne odhodlal priznať pravdu, použil argument, že ma nechcel sklamať. Ach jaj. Nebol by ma sklamal, keďže som vedela, aká ťažká tá skúška bola a ako veľmi sa na ňu pripravoval. Takto stratil moju dôveru a dlho trvalo, kým som ho prestala podozrievať, že mi klame aj v iných veciach.

cica8
10. jan 2022

@stefania2m mat tvoje problémy a prezidentov plat....

andrejka1974
10. jan 2022

Prosím ťa nerob z toho také haló možno sa to necítil môj muž má ucnovku bez maturity a je velmi zručný,všetko vie opraviť spraviť celý život je stolarom a že ti to zatajil asi sa bál že jeho ego klesne a keď bude chcieť všetko sa dá dorobiť ja tiež nemám vysokú a som tu z mojich 3 synov má vysokú len jeden a ďalší aj on už robia a sú spokojní netreba mať vysoké nároky treba ísť životom a hlavne byť šťastný

dievcacitajucelist
10. jan 2022

@21oktober jednoznačne máš nesprávne nároky na partnera...tvoja vec...inak nielen rozhovor na úrovni je vhodný s mojim otcom "učňovkarom", ktorí prečítal kopec kníh takže má prehľad skoro o všetkom, ale je to aj človek, ktorí sa rozumie do svojho fachu dokáže čítať technický výkres, postaviť dom, zapojiť elektrinu a pod. a k tomu bol dobrý manžel a otec...toto boli zase moje nároky na partnera

stefania2m
autor
10. jan 2022

@moonlight1210 Dakujem za odpoved. Ja uz VS mam. Ja praveze chcem IST na ,,druhu,, VS hlavne kvoli nemu. Aby nemusel chodit Sam. Lebo cely cas SME SA o tom takto bavili. A zrazu take prekvapenie

stefania2m
autor
10. jan 2022

@21oktober teraz mi hovoris z Duse. Presne tak som to mala AJ ja. No nejak som zlavnila z narokov a zmierila SA ze NEMA Vs ved si ju urobi. A zrazu zistime, ze vlastne ani nemoze, Lebo NEMA maturitu. Takze nejaka VS je uplne pase. Ja nepochopim jeho rodicov

stefania2m
autor
10. jan 2022

@cyberk Pracoval a vlastne stretli SME SA v Anglicku, KDE jazdil s kamionom. Momentalne pracu NEMA, Lebo boli iste zmeny a zrusili v Anglicku IR35 tak SA rozhodol, ze chce ist na Slovensko. Takze momentalne pobera podporu v nezamestnanosti na Slovensku. Ale s tymto ja problem nemam, tak SME SA dohodli, ze pojde na SVK a od septembra pojdeme na VS. a Tu je zrazu ten zadrhel

dievcacitajucelist
10. jan 2022

@stefania2m myslím si, že by si sa mala vrátiť k svojim nárokom na partnera a spraviť vám obom obrovskú službu a hľadať si partnera s vysokou školou a tvoj terajší partner nech si nájde dievča, ktoré si ho bude vážiť aj s tou učňovkou...

stefania2m
autor
10. jan 2022

@labutienka333 fiha teraz ste ma zaskocili. Zila som v tom ze mam dobru slovencinu. Kludne mi chyby opravte, budem Len Rada 🙂 Za preklepy pripadne SA ospravedlnujem, ale mam Anglicku klavesnicu tak obcas mi slovo prepise

amelie2017
10. jan 2022

A na co chce ist na vysoku skolu? Co chce ist studovat? Ma nejaky nesplneny sen, ako mlady nemohol, lebo nemal peniaze a isiel na nu zarobit? Uplatni sa s tou VS lepsie ako na tom kamione? Ako podla mna zacat nie je nikdy neskoro, ale ked uz, tak si vybrat to, po com som cely zivot tuzil, ale nemohol som, lebo neboli prostriedky, alebo nieco, co ma naozaj obohati a vdaka tomu sa budem mat lepsie. A samozrejme viem, ze na to mam.

laska86
13. jan 2022

Mat taketo problemy a prezidentov plat..sranda...

stary_ujco
13. jan 2022

@amelie2017 on nechce na vysokú. Ona chce aby mal vysokú. A bude na nu chodiť s ním... Asi aby neblicoval.

laska86
13. jan 2022

Aj na slovensku je kopec ponuk aby jazdil na kamione...

amelie2017
13. jan 2022

@stary_ujco preto pisem, co pisem. Aj mne pride, ze on je spokojny, ako je, ale jej sa to mali. Inak by ma zaujimalo, ako sa v tom Anglicku stretli. Ci sla pani vysokoskolacka na dovolenku a tam ho stretla, alebo robila v sklade...

moni73
13. jan 2022

Vadilo by mi, ze klamal. To, ze nema maturitu by mi bolo ukradnute a to uz nehovorim o tom, ze ti s nim bolo 1.5 roka fajn a zrazu ti vadi?! Ucnovkar... Moj prvy pracovny rok som mala najvyssie ukoncene vzdelanie zakladne. Neprikladam vzdelaniu absolutne ziadnu vahu. Nemusi nijako nereflektovat inteligenciu a vedomosti.

Strana
z2