Po 17. rokoch už nevládzem
Sme spolu 17rokou mame 3zdrave deti.Nie sme zobraty len spolu zijeme.Posledne mesiace sa mi strasne zhnusil ani neviem preco.Som doma nepracujem on chodi do roboty ako kazdy den je to u nas pride okupe sa naje ide na telefon a pozera spravy uz ma to nebavyy sem tam prehovorime.Bola to moja laska od detstva.Uz ako som starsia vadi mi to ticho.A ked ideme spat a zacne ma obchytkavat ide ma porazit vzdy ho odstrcimm .Mozno preto ze cez den nepovie slovo a vecer ma uz pozdna 😯 Teraz som pozerala na fb ma tam v priecinkou co sa mu paci ze miss mokre tricko taka som nasrata.Uvedomujem si ze co nema doma hlada inde ale takto sa to neriesi som nervozdna a taku chut mam ze by som mu vsetky veci vyhodila von a radsej ostat s detmi sama
Ty ho odstrcas, zduvas sa, zacina ti vadit, a teraz ti zrazu este vadi, ze on kuka miss mokre tricko na FB? Niektore zeny sa asi nikdy neuvedmia, ze nie len zena poterbuje partnera, priatela, milenca, respekt, toleranciu, ale aj muz potrebuje partnerku, priatelku, milenku, respekt a toleranciu. Zacni sa s muzom rozpravat, ked ti nieco vadi - povedz mu to, ale nie tak, ze sa budes s nim hadat, ale ako jemu najblizsi clovek, ktory sa chce snazit aby vase manzelstvo bolo lepsie. Ked na to nezareaguje, tak potom rozmyslaj nad tym, ci vladzes dalej takto ci inak. A ked nemas uz onho zaujem ako o muza, tak netrap aj seba aj jeho.
ja nauzaj nechcem byt hnusna...fakt nie...ale to je presne to co by mala si ina prispievatelka precitat co ma 18 a basni o detoch a aky bude mat krasny zivot. Tu je presne to co ukaze realita: zena stale doma, bez roboty, bez praxe...no proste zivot totalne dodrbany...na zaciatku vsetko super, ale po rokoch nakoniec aj sama zistila ze cele je to nahovno a 17 rokov len tak zahodila 🙄
@lubkavargova1 to je to, ze clovek na vsetko pride casom...
@lubkavargova1 Presne tak, a celu vinu za vsetko ma muz ;D Klasika.
@sandra025 opisala si typicky prototyp chlapa 🙂 Podla mna by si si ho mala pekne posadit a povedat mu vsetko, ci ti vadi. Prezili ste toho urcite velmi vela a urcite ti nie je lahostajny. Tazko mozes cakat, ze po 17 rokoch budete po sebe tuzit ako cerstvo zalubeni pubertaci. Mozno by vam pomohol nejaky vikendovy pobyt, len vy dvaja, bez deti. Mali by ste na seba cas, porozpravali by ste sa.......funguje to 🙂
@lubkavargova1 mozno mas pravdu ze by si to mali citat mlade baby .ked som mala 18r mama mi vravela dajto prec cely zivot mas pred sebou ale ja nie nie prve dieta a este z lasky niky v zivote radsej mal ma nehat bola by som sama s malou a bolo by to ine
@sandra025 musis sa sama seba opytat, ci ho este lubis, ci chces zabojovat a udrzat vas vztah. Vies si predstavit zivot bez neho ? Chybal by ti ? To su tazke otazky, na ne ti nikto neodpovie, len ty sama. Ak zistis, ze uz k nemu fakt nic necitis a nechces s nim dalej zit, zariad sa podla toho.
@guinevre nechce aby som robila ze na 3zmeny deti domacnost bolo bby to namna vela par krat chodim s babami na brigadu ale nechce ze on zarobi dost ale uz nebudem ho pocuvat podla mna to je tym ze on chudacik nechce sa nahanat koli malej do skolky a takk dost ze doma po sebe nic neurobi a nie este aby mi pomahal
@sandra025 moja, pozri sa na toz opacnej strany - stara sa o vas, nepodvadza ta, chce s tebou mat sex. premysli si, ci ho ozaj nemas rada a chces zit bez neho sama, alebo si len totalne vyhorena a nasrata na cely svet, ze si zavreta doma.
ze ta nechce pustit do roboty, lebo to nepotrebujete? tak najprv skus daky polovicny uvazok - tiez potrebujes skusit, ci po x rokoch doma zvadnes 3 deti a full time job. ale minimalne teda polovicny uvazok niekde ries
a ze lajkolmiss mokre tricko? to je co za hriech, kristova noho? to sa uz ani v novom case nemoze pozriet na nahotinu(ak tam este byva, ozaj netusim, ci ano 🙂
ries seba, daj sa dokopy a potom premyslaj nad tym, ako riesit vas vztah. a ked to nepojde, tak az potom rozchod ... a tie reci ako "deti vyrastu a potom mu vsetko vratim" - to teda nie je dobra vyhliadka do buducnosti. ani pre teba, ani pre deti ...
@sandra025 nebije ta, ako otec je fajn, manzel bezrpoblemovy, jedine problem v komunikacii. ja by som este z toho neutekala. mozno mate po tolkych rokoch krizu, porozpravajte sa, skuste na tom zapracovat a ked ani to nepomoze, az potom chodte od seba.
a kym odides k mame, skus byt trocha samostatna. najskor si najdi pracu, bud kus nezavisla a potom az budes chciet odist, pojdes si rovno do bytu. lebo ak teraz zakotvis u mamy a nemas robotu, zase budes na niekom zavisla. zas a dokola a nikdy sa z toho nevymotas.
@obsadenemeno myslela som to tak ze sama nechcem ostat bez partnera samota je zla viem to teraz lebo sme spolu ale citim sa sama nerozprava,nie je zabavny a pod... a bojim sa toho ze keby sa nehame budem na druhom chlapovy presne tie protiklady hladat a bude ma bit no proste bude ovela horsie toho sa bojim a to ze vecer ked sme v posteli chce len sex .a nic viac kolko krat sa snim chcem rozpravat a on spiii otpcime sa kazdy svojpu stranou a je
@sandra025 rozmyslala si niekedy nad tym, ze pre teba je to len sex a pre neho nieco viac? sama pises, ze je zivnostnik, stale maka, aby zabezpecil rodinbu, co sa mu zjavne dari, ale taky chlap musi byt unaveny jak kon. a vecer ked konecne padne do postele, tak chce byt s tebou intimne. neznamena, ze sa na tebe vyskace a hotovo. pre neho to moze znamenat vzajomnu blizkost. ale ked ho odstrkujes, tak co cakas... chlapovi musis jasne povedat, co ta stve a co ti robi radost. oni su v tomto nechapavi strasne.

Poviem ti jedno. Máš právo nevládať. Máš môj obdiv za to ako si to doteraz zvládala. Niekedy jediné čo môžeš už urobiť keď si sa veľmi snažila, tak môžeš len odísť... 🙂